Mødelokaler Aalborg

Find det rette mødelokale i Aalborg

EventButler er Danmarks største formidler af mødelokaler, og vi kan derfor tilbyde det ideelle overblik over mødefaciliteter i alle dele af landet. Udforsk selv mulighederne ved brug af filteret nedenfor, eller anmod om 3 skræddersyede tilbud, som matcher dine ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med mødelokaler i Aalborg

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til mødelokalet

Indsend gerne en kort beskrivelse vedrørende dine ønsker til mødelokalet. Måske har du brug for en projektor, et whiteboard, forplejning el.

Vi finder det bedste mødelokale i Aalborg

På baggrund af dine ønsker matcher vi dig med de bedste muligheder for mødelokaler i Aalborg, så vi finder det rette sted til dig.

De udvalgte steder kontakter dig med deres bedste tilbud

Du bliver kontaktet af de 3 udvalgte steder, med deres bedste tilbud på mødelokaler i Aalborg, som matcher dine ønsker. Herefter vælger du frit, hvem der faciliterer dit møde bedst.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved valg af mødelokaler i Aalborg

Hvilke faciliteter skal mødelokalet have?

Har du nogle særlige ønsker til mødelokalets faciliteter? Det kan være, du skal give en præsentation og i den forbindelse har brug for tekniske hjælpemidler som en skærm, projekter, kabler, whiteboard eller lignende. Er der tale om et længerevarende møde, kunne det foretrækkes at vælge et lokale med et godt indeklima og eventuelt lydisolerede vægge, så I ikke oplever udefrakommende støj.

Hvor skal mødelokalet være placeret?

Det kan være vigtigt at tage højde for mødelokalets placering, når du er på udkig efter det rette mødelokale. Tag eventuelt højde for, hvor lang tid det tager for størstedelen af deltagerne at ankomme til mødelokalet og hvorvidt der er mulighed for parkering. Tag også højde for, hvorvidt mødelokalet er placeret i et let tilgængeligt område med offentligt transport, såfremt dine gæster rejser med denne transportform.

Skal der være forplejning til mødet?

De fleste steder tilbyder forskellige pakkeløsninger, som du med fordel kan vælge imellem, hvis du ønsker forplejning til mødet. Skal du eksempelvis holde et længerevarende møde, kan du med fordel vælge en heldagspakke, som typisk inkluderer morgenmad, frokost, kaffe og kage. Er der tale om et kortere møde, kan du vælge en frokostpakke, som typisk inkluderer frokost, kaffe, frugt og kage, eller den simple pakke med kaffe og vand.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer