Mødelokaler Århus

Find mødelokaler og mødefaciliteter i Århus

Står du og mangler et mødelokale i Århus? Hos EventButler hjælper vi dig hurtigt og nemt med at finde de bedste bud på mødelokaler i Århus. Udforsk selv de mange muligheder ved brug af filteret nedenfor, eller anmod om 3 gratis og uforpligtende tilbud – så finder vi de bedste steder til dig, som matcher dine ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med mødelokaler i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til mødefaciliteterne

Beskriv kort dine ønsker til mødelokalet og eventuelle mødefaciliteter i Århus. Dette kunne eksempelvis være forplejning, placering, antal deltagende el.

Vi finder kun de bedste mødelokaler til dig

Basere på dine ønsker matcher vi dig med de bedste muligheder for mødelokaler i Århus, så vi finder det rette sted til dig.

De kontakter dig med deres bedste tilbud på mødelokaler i Århus

De 3 udvalgte steder vil kontakte dig med deres bedste tilbud på mødelokaler i Århus. Herefter vælger du frit, hvilket sted, du vil fortsætte dialogen med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af mødelokaler i Århus

Mødelokalets placering

Før du vælger det rette mødelokale, er det værd at tage placeringen under overvejelse. Såfremt mødelokalet skal være placeret i centrum af Århus, kan du med fordel undersøge parkeringsmulighederne, før du vælger stedet. Det er ikke altid let at finde gratis parkeringsmuligheder nær centrum, og det ville derfor være en god idé at finde et sted, hvor dine gæster kan parkere gratis og indenfor en rimelig gåafstand til mødelokalet. Hvis mødelokalet derimod skal være placeret en anelse væk fra centrum, kan du med fordel undersøge, hvorvidt denne placering er let tilgængelig med de offentlige transportmidler, såfremt dine gæster rejser med disse transportformer. Hvis der skal afholdes flere separate møder, kan du booke flere mødelokaler ad gangen i forskellige størrelser efter behov.

Mødefaciliteter

Har du nogle særlige ønsker i forhold til mødefaciliteter? Hvis du eksempelvis skal give en præsentation, kan du overveje, hvorvidt du har behov for udstyr såsom en projekter, et whiteboard, en tavle eller lignende. Du kan med fordel også overveje mødelokalets placering i forhold til de yderligere lokaler i bygningen – har du brug for et stille og afskærmet område, hvor du ikke bliver forstyrret af udefrakommende støj? Er der tale om et længerevarende møde, kan det være rart med nogle gode udendørs faciliteter, når I skal ud og have lidt frisk luft. Det kan eksempelvis være en terrasse med gode sidemuligheder, et smukt naturområde til en lille gåtur eller lignende. Til de længerevarende møder, kan det også være værd at foretrække et mødelokale med muligheder for et godt indeklima.

Forplejning til mødet

Ønsker du forplejning til mødet? De fleste steder tilbyder forskellige muligheder i form af pakkeløsninger, som du frit kan vælge imellem efter behovet til dit mødet. Såfremt du skal holde et kort møde uden behov for det helt store, kan du eksempelvis vælge den klassiske frokostpakke, som typisk inkluderer frokost, kaffe, frugt og te eller den helt simple pakke med kaffe og vand. Skal du derimod holde et længerevarende møde, kan du eksempelvis vælge en heldagspakke, som typisk inkluderer morgenmad, frokost, kaffe, frugt og kage. Har du noget helt andet i tankerne? Det er ikke noget problem. Informér os i stedet om dine særlige ønsker, så bliver der sammensat en pakkeløsning, som er skræddersyet til dig og dine gæster. Derudover ønskes der også besked, såfremt du har en gæst med særlige behov i form af allergener, vegetarer, veganere mv.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer