Eventbutler logo

Find mødelokaler i Østjylland

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine forventninger til mødelokalet i det østjyske

Beskriv kort dine forventninger til mødelokalet. Det kan være omgivelser, krav til teknisk opsætning, forplejning mv.

Vi finder det bedste mødelokale i Østjylland

På baggrund af dine ønsker matcher vi dig med de bedste muligheder for mødelokaler i Østjylland, så vi finder det rette sted til dig.

De udvalgte steder kontakter dig med deres bedste tilbud

Du bliver kontaktet af de 3 udvalgte steder, med deres bedste tilbud på mødelokaler i Østjylland, som matcher dine ønsker. Herefter vælger du frit, hvem der faciliterer dit møde bedst.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Valg af mødelokale i Østjylland

Skal der være forplejning til mødet?

De fleste steder tilbyder forskellige pakkeløsninger, som du med fordel kan vælge imellem, hvis du ønsker forplejning til mødet. Skal du eksempelvis holde et længerevarende møde, kan du med fordel vælge en heldagspakke, som typisk inkluderer morgenmad, frokost, kaffe og kage. Er der tale om et kortere møde, kan du vælge en frokostpakke, som typisk inkluderer frokost, kaffe, frugt og kage, eller den simple pakke med kaffe og vand.

Hvilke mødefaciliteter ønsker du?

Har du nogle særlige ønsker i forhold til mødefaciliteter? Hvis du eksempelvis skal give en præsentation, kan du overveje, hvorvidt du har behov for udstyr såsom en projekter, et whiteboard, en tavle eller lignende. Du kan med fordel også overveje mødelokalets placering i forhold til de yderligere lokaler i bygningen - har du brug for et stille og afskærmet område, hvor du ikke bliver forstyrret af udefrakommende støj? Er der tale om et længerevarende møde, kan det være rart med nogle gode udendørs faciliteter, når I skal ud og have lidt frisk luft. Det kan eksempelvis være en terrasse med gode siddemuligheder, et smukt naturområde til en lille gåtur eller lignende.

Hvad er stedets kapacitet?

Før mødet, er det en god idé at vide, hvor mange der deltager i mødet, så du ved, om stederne kan rumme jer. Endvidere det værd at overveje, om du har brug for mere end ét mødelokale. Det kunne f.eks. være, hvis du har tænkt, at der skal være nogle mindre break-out møder, hvor deltagerne skal kunne diskutere nogle af de emner, som er blevet præsenteret på mødet.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement