Find dit mødelokale i København

Få det største overblik over mødelokaler i København og se deres mødepakker

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine krav til mødefaciliteterne

Indsend din forespørgsel med en kort gennemgang af dine krav til et mødelokale i København. Det kunne bl.a. være ønsker til forplejning, størrelse eller mødefaciliteter m.m.

Vi finder de bedste mødelokaler i København

Vi læser din forespørgsel, og finder de mødelokaler i København, som bedst matcher dine krav.

De kontakter dig med deres bud på dit møde

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste mødelokaler i København, hvorefter du selv kan vælge, om et af tilbuddene stemmer overens med dine forventninger.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om mødelokaler i København

I København finder du et bredt udvalg af mødelokaler. Du har rig mulighed for at forholde dig til hvilke mødefaciliteter, som skal være tilgængelige for at gøre mødet til en succes. Herunder om der skal serveres mad og drikke undervejs, samt om der er behov for teknisk udstyr som f.eks. projektor, mikrofon, lys eller internet mv.

Det er en god idé at overveje, om du forestiller dig at mødelokalet er i centrum, eller om det kan være lokaliseret i udkanten af København. Fordelen ved at mødet holdes i indre København er, at det er centralt, samt at dine deltagere har god mulighed for at bruge offentlig transport til og fra mødet. Ulempen ved at afholde mødet i centrum er, at det kan være svært at finde parkeringspladser, samt at der kan være meget trafik. Vælger du et lokale i udkanten af København, vil du opleve, at prisniveauet på mødelokaler er lavere, samt at det er mere tilgængeligt i egen bil.

Inden du beslutter, hvor mødet skal afholdes, er det relevant at forholde sig til, hvor mange der deltager i mødet. Det giver dig et grundlag i forhold til at vurdere størrelsen af lokalet, samt om der er behov for mere end et mødelokale. Det er en god idé at bestille flere lokaler, hvis du tænker, at der er temaer eller emner, som skal diskuteres i separate teams. 

Det er ikke altid ligetil at finde parkeringspladser i København. Inden man booker, kan man overveje, om stedet med mødelokalet skal have tilknyttet parkeringspladser, så mødedeltagere undgår selv at skulle finde dem.

Priserne på mødelokaler i København varierer meget, i forhold til de behov du har til lokalet som f.eks. forplejning, placering og størrelse. Mødelokaler i København er generelt dyrere end mødelokaler i resten af Danmark.

De fleste mødelokaler i København på EventButler er handicapvenlige. Hvis du vil se, om mødelokalet i København er handicapvenligt, er det oplyst under faciliteter & praktiske informationer. 

EventButler kan hjælpe dig med finde et mødelokale i København

Brug søgefunktionen og få et overblik over de mødelokaler i København, som matcher dit møde. Yderligere har du også mulighed for at udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sørger for, at du får op til 3 tilbud fra de steder med mødelokaler, som bedst kan opfylde dine krav.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement