Find dit mødelokale i København

Få det største overblik over mødelokaler i København og se deres mødepakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud, der matcher dine ønsker & dato - Start her

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine krav til mødefaciliteterne

Indsend din forespørgsel med en kort gennemgang af dine krav til et mødelokale i København. Det kunne bl.a. være ønsker til forplejning, størrelse eller mødefaciliteter m.m.

2

Vi finder de bedste mødelokaler i København

Vi læser din forespørgsel, og finder de mødelokaler i København, som bedst matcher dine krav.

3

De kontakter dig med deres bud på dit møde

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste mødelokaler i København, hvorefter du selv kan vælge, om et af tilbuddene stemmer overens med dine forventninger.

Få 3 tilbud her
Eventbutler intruduktion video
Kun 40 sek
Sådan fungerer Eventbutler

Hvorfor bruge Eventbutler

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

FAQ om mødelokaler i København

I København finder du et bredt udvalg af mødelokaler, hvor du har rig mulighed for at overveje, hvilke mødefaciliteter der skal være tilgængelige for at gøre mødet til en succes. Dette kan omfatte, om der skal serveres mad og drikke undervejs, samt om der er behov for teknisk udstyr såsom projektor, mikrofon, lys eller internet, osv.

...

Det er en god idé at overveje, om du foretrækker et mødelokale i centrum eller i udkanten af København. Fordelen ved at holde mødet i indre København er, at det er centralt, og at dine deltagere har god mulighed for at bruge offentlig transport til og fra mødet. Ulempen ved at afholde mødet i centrum er, at det kan være svært at finde parkeringspladser, samt at der kan være meget trafik. Hvis du vælger et lokale i udkanten af København, vil du opleve, at prisniveauet på mødelokaler er lavere, og at det er mere tilgængeligt i egen bil.

...

Det er relevant at tage højde for antallet af deltagere, der forventes at være til stede, inden du beslutter dig for, hvor mødet skal afholdes. Dette vil give dig et grundlag for at vurdere størrelsen af lokalet og om der er behov for mere end ét mødelokale. Det kan være en god idé at bestille flere lokaler, hvis du forventer, at der er temaer eller emner, som skal diskuteres i separate teams.

...

Det kan være udfordrende at finde parkeringspladser i København. Inden du booker et mødelokale, kan det derfor være en god idé at overveje, om stedet har tilknyttede parkeringspladser, så mødedeltagerne undgår selv at skulle finde parkering.

...

Priserne per person for mødelokaler i København kan variere afhængigt af størrelsen på gruppen, mødelokalets placering og faciliteter, og den type catering eller tjenester, der er inkluderet. Generelt kan priserne variere fra omkring 300 kr. til 1000 kr. per person.

...

De fleste mødelokaler i København på EventButler er handicapvenlige. Hvis du vil se, om et mødelokale i København er handicapvenligt, kan du finde oplysningerne under faciliteter på stedernes side.

...

Kenneth, partner i Eventbutler

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen Partner i Eventbutler

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark