Mødelokaler Odense

Find mødelokaler i Odense

Står du overfor et møde, som skal afholdes i Odense, og skal du have booket et mødelokale? Du kan via filtreringen herunder nemt finde frem til de mødelokaler i Odense, som matcher dine ønsker. Du kan også vælge at udfylde formularen med de 3 gratis og uforpligtende tilbud, hvor vi vil gennemgå markedet for dig, og finde de steder, som passer bedst til dine krav.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte mødelokaler i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine krav til mødelokalet

Beskriv kort dine præferencer til dit mødelokale i Odense. Det kunne bl.a. være, hvis du har krav til muligheden lokalet, omgivelserne eller teknisk udstyr.

Vi finder de bedste mødelokaler i Odense

Vi Screener markedet i Odense og finder de tre mødelokaler i Odense, som dækker dine behov bedst.

De kontakter dig med deres bud på dit møde

Via mail eller telefon modtager du de tre tilbud, og vælger frit hvilket et, som giver bedst mening for dig. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af mødelokale i Odense

I hvilke omgivelser skal mødet afholdes?

Nogen foretrækker rolige omgivelser lidt uden for hjertet af Odense, mens andre ser det mest praktisk at det ligger inde i Odense C. Skal man have et langt møde, kan det være rart, at man kan gå ud og trække lidt luft i nogle fri omgivelser. Er det derimod et kortere møde, kan behovet være placering tæt på en togstation eller gode parkeringsforhold.

Hvad er der behov for under mødet?

Det kan give god mening at gøre sig tanker om behovet for bestemt teknisk udstyr, forplejning i form af mad og drikke, nogle bestemte udendørs arealer eller fx andre gode områder, til at kunne holde en pause. Er der tale om et forhandlingsmøde kan det også være relevant med adgang til et ekstra lokale.

Hvordan er transportmulighederne dertil?

Kommer der folk udenfor Odense området, kan det overvejes, om man skal finde et mødelokale nær Odense banegård, eller et sted med let adgang til offentlig transport. Ankommer deltagerne i bil, kan et ønske om gode parkeringsmuligheder være væsentlige overvejelser. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer