Mødelokaler i Roskilde

Find mødelokaler i Roskilde

Står du og mangler et mødelokale i Roskilde? På EventButler finder du hurtigt og nemt de bedste bud på mødelokaler i Roskilde. Udforsk selv de mange muligheder ved brug af filteret nedenfor, eller anmod om 3 gratis og uforpligtende tilbud – så finder vi de bedste steder til dig, som matcher dine ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte Mødelokaler i Roskilde

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine behov for et mødelokale

Indsend gerne en kort beskrivelse vedrørende ønskerne til dine mødefaciliteter i Roskilde. Måske har du brug for en projektor, et whiteboard, forplejning el.

Vi finder de bedste mødelokaler i Roskilde

Vi matcher din forespørgsel med de 3 mødelokaler på Roskilde, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

Du kontaktes med de bedste bud på mødefaciliteter i Roskilde

Du kontaktes af 3 udvalgte steder med deres bedste bud på en mødepakke for dig og dit møde. Derefter er det op til dig, hvilket bud du vælger at gå videre med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af mødelokaler i Roskilde

Hvad kræves af mødefaciliteterne?

Du kan med fordel gøre dig nogle overvejelser om, hvorvidt du har brug for nogle særlige mødefaciliteter i Roskilde. Baseret på hvor mange, der skal deltage til mødet, kan det være en god idé, at overveje hvor stort et mødelokale dit møde kræver. Det kan være godt, at have en idé om hvorvidt, du har brug for udstyr som f.eks. projektor, mikrofon, lys eller internet mv.

Hvor skal mødelokalet være placeret?

Det kan være vigtigt at tage højde for mødelokalets placering, når du er på udkig efter det rette mødelokale. Tag eventuelt højde for, hvor lang tid det tager for størstedelen af deltagerne at ankomme til mødelokalet og hvorvidt der er mulighed for parkering. Tag også højde for, hvorvidt mødelokalet er placeret i et let tilgængeligt område med offentligt transport, såfremt dine gæster rejser med denne transportform.

Skal der være forplejning til mødet?

De fleste steder tilbyder forskellige pakkeløsninger, som du med fordel kan vælge imellem, hvis du ønsker forplejning til mødet. Skal du eksempelvis holde et længerevarende møde, kan du med fordel vælge en heldagspakke, som typisk inkluderer morgenmad, frokost, kaffe og kage. Er der tale om et kortere møde, kan du vælge en frokostpakke, som typisk inkluderer frokost, kaffe, frugt og kage, eller den simple pakke med kaffe og vand.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer