Find og book mødelokaler i Vejle

På EventButler får du det største overblik over mødelokaler i Vejle

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Fortæl kort om dine ønsker til et mødelokale i Vejle

Giv os et indblik i hvad du forventer af et mødelokale i Vejle. Herunder hvor mange der deltager i mødet, den planlagte varighed samt om du har krav til omgivelserne.

Vi udvælger de mødefaciliteter, der matcher din beskrivelse

På baggrund af dine præferencer finder vi de tre steder, som matcher dine ønsker og kontakter dem angående fremsending af et tilbud.

Du kontaktes med 3 tilbud på afholdelse af dit møde

Efter få dage vil du per mail eller telefon modtage 3 tilbud fra de udvalgte mødelokaler i Vejle, som vi vurderer bedst, kan imødekomme dine krav til mødet. Nu er det op til dig at vurdere, om du ønsker at gå videre med et af tilbuddene. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om mødelokaler i Vejle

Prisrammen på et mødelokale i Vejle afhænger af flere faktorer; varighed af mødet, valg af forplejning undervejs og den geografiske placering i byen. Man kan forvente at prisen på heldagsmøde med forplejning ligger imellem ca. 500 - 750 kr. per kuvert. Et heldagsmøde varer typisk 8 timer. Ønsker du at afholde et kortere- eller længere møde, finder du naturligvis også dette på platformen. Det er forskelligt, hvad mødestederne i Vejle tilbyder, og derfor er en god idé, at gå ind på de enkelte steders side og få indsigt i, hvilke forskellige mødepakker der kan bookes.

Vejle midtby har flere store parkeringshuse med to timers gratis parkering. Er der behov for at parkere i en længere periode, kan dette også lade sig gøre, men dette vil typisk kræve betaling. Booker man et mødelokale udenfor centrum af Vejle, vil der som regel være gratis parkering. Mange af de steder du finder på EventButler, har iøvrigt gratis tilknyttede parkeringspladser, hvilket gør det bekvemt for gæster, der ankommer i egen bil.

Den offentlige transport til Vejle er bekvem og effektiv, da man på under to timer kan rejse med tog fra enten Aalborg eller København. Fra togstationen i Vejle kan deltagere på under 15 minutter komme frem, hvis mødelokalet er lokaliseret i Vejle midtby. Befinder man sig allerede i Vejle, er det nemt at komme til mødelokalet med en bus, da hele byen er dækket ind af busforbindelser. Du kan oplyse mødedeltagere om Rejseplanen, hvor de kan få oplyst hvilke busruter, der fører til mødelokalet. 

For mødedeltagere der ikke selv har bopæl i Vejle, er det oplagt at opleve, hvad byen har at byde på, hvis der er frirum før- eller efter mødet. I Vejle er der mange gode restauranter, hyggelige gader og shopping muligheder.  Det kan også være en idé, at besøge det lokale kunstmuseum 'Vejle Art Museum', hvor deltagerne kan blive kulturelt beriget. 

Brug EventButler til at booke et mødelokale i Vejle

Hos EventButler finder du det ideelle lokale til et møde i Vejle. Start din søgning i oversigten og brug filtreringsværktøjet til at fokusere din søgning efter mødelokaler på baggrund af dine kriterier. Har du svært ved at finde det rette sted eller mangler du inspiration? Så hjælper vi dig gerne på vej. Indsend en formular hvor du beskriver dine forventninger til et mødelokale i Vejle, så modtager du i løbet af få dage et tilbud fra de tre steder, som bedst kan imødekomme dine behov.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement