Eventbutler logo

Find og sammenlign steder med mødepakker

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til mødepakken

Beskriv kort dit møde og ønskerne til mødepakken. Det kan eksempelvis være, hvornår på dagen mødet skal afholdes, ønsker til forplejning eller antal af gæster.

Vi finder kun de bedste steder til netop dit møde

Udfra dine ønsker matcher vi dig med de bedste mødepakker, så du finder den rette pakke til dit møde.

Du kontaktes med op til tre bud på en mødepakke

Du kontaktes af de 3 udvalgte steder med deres bedste bud på mødepakker til dig. Herefter er det op til dig, hvilket bud du går videre med.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Mødepakker der passer til dine behov

Halvdagsmøde

Skal du afholde et kortvarigt møde, kan du med fordel vælge en halvdagspakke. Et halvdagsmøde afholdes typisk om formiddagen fra 08:00 - 12:00 eller om eftermiddagen fra 12:00 - 16:00. Har du andre ønsker til tidsrummet, kan dette sagtens arrangeres. Halvdagspakken inkluderer typisk drikkevarer i form af kaffe, te og isvand og dertil en frokost- eller eftermiddagsbuffet samt frisk frugt og kage til at slutte mødet af med.

Heldagsmøde

Såfremt du skal holde et længere møde, kan du med fordel vælge en heldagspakke. Et heldagsmøde afholdes typisk i tidsrummet 08:00 - 17:00. Denne mødepakke inkluderer typisk drikkevarer i form af kaffe, te og isvand og dertil kan I eksempelvis starte mødet ud med en lækker morgenmadsbuffet efterfulgt af en frokostbuffet og til sidst afslutte mødet med et blandet udvalg af frisk frugt og kage. Såfremt du ønsker en efterfølgende middag har du mulighed for at tilvælge dette. Middagen kan eksempelvis bestå af en buffet eller en 3-retters menu.

Aftenmøde med middag

Skal dit møde afholdes om eftermiddagen, kan du med fordel vælge en aftenpakke. Et aftenmøde afholdes typisk i tidsrummet 17:00 - 22:00 eller efter andet ønske. Denne mødepakker inkluderer typisk drikkevarer i form af kaffe, te og isvand og dertil kan du enten vælge en buffet eller en 3-retters menu til aftensmad. Såfremt dit møde afholdes i et lokale på en restaurant kan du vælge at afholde middagen inde i restauranten eller få den bragt op i mødelokalet.

Døgnmøde

Skal du afholde et møde, som skal foregå over flere dage, kan du med fordel vælge en døgnpakke. Hertil kan du vælge at afholde mødet på et hotel, hvor der er overnatningsmuligheder, eller du kan afholde mødet i et lokale tæt placeret på overnatningsmuligheder. En døgnpakke inkluderer typisk drikkevarer i form af kaffe, te og isvand og dertil en morgenmads-, frokost- og middagsbuffet samt en aftenbuffet eller en 3-retters menu. Afslutningsvis kan du slutte mødet af med frisk frugt og kage.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement