Økologisk catering København

Find økologisk catering i København

Har du præferencer for økologi og bæredygtighed, og mangler det helt rette sted, der kan tilbyde økologisk catering i København til dit arrangement? På EventButler får du hurtigt og nemt et overblik over mulighederne for økologisk catering i København, så du finder den helt rette leverandør til dit arrangement. Du kan søge blandt mulighederne nedenfor, eller du kan anmode om 3 uforpligtende tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder, der tilbyder økologisk catering i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv ønskerne til din økologiske cateringmenu

Beskriv dine ønsker til din økologiske cateringmenu. Det kan eksempelvis være ift. råvarer, servering eller lignende.

Vi finder kun de bedste cateringsteder i København

Udfra dine ønsker matcher vi dig med de bedste bud på økologisk catering i København, så du finder det helt rette leverandør til dit arrangement.

De kontakter dig med deres bud på en økologisk cateringmenu

Herefter kontaktes du af de 3 udvalgte steder med deres bedste bud på økologisk catering i København. Det er op til dig, hvilket bud du går videre med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Økologisk catering i København efter dine ønsker

Økologisk catering efter dine ønsker

Hos EventButler kan vi tilbyde dig et stort udvalg af økologiske cateringsteder i København, uanset om menuen skal byde på noget vegetarisk, økologisk, italiensk, fransk eller noget helt andet. Vi samarbejder udelukkende med de bedste cateringfirmaer og restauranter på hele markedet, så du er garanteret at finde det helt rette sted, som kan tilbyde økologisk catering til dit arrangement i København. Når du har madens tema på plads, kan du tage stilling til hvordan menuen skal anrettes for dine gæster. Såfremt du foretrækker, at gæsterne selv skal være herre over hvilke anretninger, der skal havne på deres tallerkener, kan du vælge at servere menuen som en buffet. Det kan være en stor 3-retters buffet eller alternativt en receptionsmenu eller tapas, såfremt du foretrækker en lettere anretning til arrangementet. Det typiske alternativ til buffeten er ofte en portionsanretning, hvor du sammensætter en menu bestående af x antal retter, som herefter serveres på en tallerken ved hver gæst.

Catering inkl. personale

Det kan være anstrengende at skulle agere vært eller værtinde, og hele tiden holde øje med om dine gæster mangler noget og at deres glas altid er fyldt op. Der findes dog nogle muligheder, som kan fritage dig lidt fra det store ansvar. De fleste cateringfirmaer og restauranter tilbyder catering med mulighed for personale. Personalet kan hjælpe med alt fra oppyntning, servering og til oprydning. De kan stå klar med friske velkomstdrinks til dine gæster ved ankomsten, sørge for dine gæster altid har tilstrækkeligt med drikkelse og generelt aldrig mangler noget. Så kan du i stedet læne dig tilbage og nyde det dejlige selskab, og lade personalet håndtere alle de praktiske opgaver. Ønsker du kokkens tilstedeværelse under dit arrangement, kan du få kokken hjem til dig, hvor han kan anrette den økologiske menu i jeres selskab. Derudover tilbyder de fleste steder også catering med mulighed for levering, såfremt du ønsker dette.

Service- og festudlejning

Mangler du de helt rette service- eller festfaciliteter til dit arrangement? Det kan typisk lejes hos den enkelte catering virksomhed eller via en af deres samarbejdspartnere. Det kan være alt fra porcelæn, bestik, glas og serveringsfade i alle former og farver, så du får det rette service til dit arrangement. Ved festudlejning, kan det være udstyr som teltudlejning, såfremt du skal holde arrangementet hjemme i haven. Der er også mulighed for leje af borde, stole og diverse pyntemidler samt særlige faciliteter såsom et fadølsanlæg, slush-ice maskine samt lys og lydanlæg. Uanset hvad dine ønsker til faciliteterne måtte være, er der rig mulighed for at du finder de rette faciliteter til dit ønskede arrangement. Har du ønske om en total opsætning til din fest, kan det også give mening at indhente tilbud på denne del separat. Dette hjælper vi hos EventButler naturligvis også med.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer