Eventbutler logo

Find økologisk catering til dit arrangement

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til den økologiske catering

Beskriv kort hvilken type økologisk catering, du ønsker. Det kunne eksempelvis være antal gæster, specielle sammensætninger, levering eller lignende.

Vi finder kun de bedste steder til dig

På baggrund af dine ønsker, finder vi de bedste steder i dit område, som kan tilbyde dig lækkert og økologisk catering til dit arrangement.

De kontakter dig med deres bedste bud

Herefter vil du blive kontaktet af de 3 udvalgte steder, med deres bedste tilbud på økologisk catering. Så er det op til dig, hvilket tilbud du vælger at gå videre med.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser ved valg af økologisk catering

Eksempler på økologisk catering

Hælder du til den budgetvenlige type af catering, kan du med fordel vælge mellem eksempelvis en klassisk økologisk buffet, tapas, receptionsmenu eller brunch. Det giver gæsterne fri mulighed for selv at sammensætte deres tallerken efter egne ønsker. Hælder du derimod til en mere formel type, kan du med fordel vælge kuvertanretninger såsom en 3-retters menu. Uanset om I er et større eller mindre selskab, kan middagen sagtens foregå under intime og hyggelige forhold. Hertil kan du eksempelvis overveje konceptet social dining, hvor gæsterne får mulighed for at komme tættere på hinanden gennem en mere intim og hyggelig middag. Måske skal dine gæster forkæles med en fantastisk gastronomisk oplevelse i særklasse? Hertil kan du overveje konceptet private dining, som både kan arrangeres i en af resturantens egne private rum eller i dine omgivelser. Her er dig og dine gæster de eneste i rummet, som kokkene alene koncentrerer sig om, så I får en fantastisk aften fuld af suverænt økologisk mad.

Økologisk catering med personale

Vil du læne dig tilbage og bare nyde det dejlige selskab, kan du med fordel leje personale i forbindelse med din catering. Det kan være, du har brug for personale, som kan stå klar med velkomstdrinks, servere anretningerne, hjælpe med oprydningen eller lignende. Det kan også være, du har brug for en bartender, som kan sørge for lækre drinks, der går hånd i hånd til menuen til dig og dine gæster. De fleste cateringfirmaer tilbyder hertil en pakkeløsning, som både indeholder catering og personale, så du ikke skal tænke på andet, end at nyde det lækre mad og det dejlige selskab. Måske foretrækker du at holde arrangementet i et lejet lokale eller i dit private hjem, men har ikke det rette service til anledningen. Hertil er der mulighed for serviceudlejning, hvor du finder alt fra borde og stole til bestik og glas.

Mulighed for levering til fordøren

Det kan være stressende nok i sig selv at skulle afholde et arrangement, så hvorfor ikke få maden leveret lige til døren? Så sparer du tid, som du i stedet kan bruge på de andre vigtige dele af arrangementet. De fleste steder tilbyder både økologisk catering ud af huset og levering direkte til din fordør. Maden bliver leveret varm, tilberedt og klar til servering i varmekasser, så det eneste du skal stå for, er anretningen - så bliver det ikke nemmere.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement