
Charmerende og intime festlokaler i hjertet af Aarhus

Restaurant Basso er en hyggelig og stilren restaurant placeret i hjertet af Aarhus. De serverer simple og lækre italienske retter med stor smag, som kan deles ved bordet. Konceptet er skabt for, at man som gæst får mulighed for at smage flere forskellige retter, og derved får unikke smagsoplevelser, når man besøger Basso.
Hos Basso har I mulighed for at holde jeres næste selskab, uanset om det er en fødselsdag, konfirmation, reception, firmafest eller noget helt femte. De står klar til at give jer og jeres gæster unikke smagsoplevelser, som I sent vil glemme samt en service i top kvalitet. Basso har forskellige selskabsmenuer, der kan give inspiration til jeres selskabsmenu, men I er naturligvis også velkommen til at komme med jeres egne idéer og fortælle om jeres behov og ønsker.
Hvis I og jeres gæster har brug for overnatning i forbindelse med arrangementet, så kan I booke værelser på et af hotellerne i nærheden af restauranten.
Faciliteter & praktiske informationer
Lokaler der kan bookes
Kælderen
Maks. 65 gæsterI kælderen, finder du selskabslokalet kælderen, som er et hyggeligt lokale med langborde og god plads.



Stalden
Maks. 18 gæsterStalden er et mindre og intimt lokale med god stemning.



Restaurant
Maks. 130 gæsterFor at leje hele restauranten skal man være minimum 100 mennesker. Når du vælger restauranten, bliver I fordelt på 2 etager - i vil blive fordelt på 1. etage, som er restauranten og i kælderen.




Priser
Den hyggelige aften
Den hyggelige aften indeholder:
- Velkomstbobler
- 10 serveringer
- Fri vand m./u. brus
- Fri øl, vand og vin i 3 timer
Helaftensarrangement
Et helaftensarrangement består af:
- Velkomstbobler
- 13 serveringer
- Fri vand m./u. brus
- Fri øl, vand og vin i 3 timer
- Efterfølgende fri cocktail og sjusser i 2 timer.
Selskabspakke 1
Pakken indeholder:
- Snack-servering
- Kolde retter
- Varme retter
- Dessert
I alt 10 forskellige retter serveres på bordet til deling og med mulighed for genopfyldning.
Tilvalgsmuligheder
- Velkomstdrink fra kr. 78,-
- Vinmenu af 4 glas kr. 348,-
- Fri øl, vin & vandi 3 timer fra kr. 278,-
- Kaffe & te i flere varianter kr. 25,-
- Kaffe, te & et udvalg af avec kr. 85,-
- Fri cocktails i samme tidsrum som fri øl, vin og vand kr. 198,-
- Fri cocktails i forlængelse af fri øl, vin og vand kr. 398,-
Eksempel på menu
Snacks
- Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret syrlig tomat og pyntet med spæde blade af citrontimian
- Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt
- Rør på frisk pastadej, friteret og fyldt med tatar på tun, fermenteret peber, kapers & skalotteløg. Snacken afrundes med syre samt friskhed fra blade af citronmelisse
Forretter
- Radicchio blancheret med smør, tør italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme samt broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg
- Carpaccio på frisk blæksprutte med vinaigrette, maraschino & agave. Toppes med ristede mandelflager, timian, rigelige mængder af revet citronskal samt Basso’s egen olivenolie
- Italiensk sprød æggekage med kartofler & urter. Hertil parmaskinke lagret i min. 12 mdr., hvilket giver salt og sødme til retten. Tørrede cherrytomater samt olie på soltørrede San Marzano tomater
Hovedret
- Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore
- Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalt med vinaigrette på blodappelsin samt friteret salvie
- Hjemmelavet pasta kogt al dente pasta og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant
Dessert
- En frisk dessert til at slutte aftenen af på. Syrlig citrontærte på mørdej, sprød marengs, lemoncurd samt pulveriseret passionsfrugt
Selskabspakke 2
Pakken indeholder:
- Snack-servering
- Kolde retter
- Mellem retter
- Varme retter
- Dessert
I alt 13 forskellige retter serveres på bordet til deling og med mulighed for genopfyldning.
Tilvalgsmuligheder
- Velkomstdrink fra kr. 78,-
- Vinmenu af 5 glas kr. 438,-
- Fri øl, vin & vandi 3 timer fra kr. 278,-
- Kaffe & te i flere varianter kr. 25,-
- Kaffe, te & et udvalg af avec kr. 85,-
- Fri cocktails i samme tidsrum som fri øl, vin og vand kr. 198,-
- Fri cocktails i forlængelse af fri øl, vin og vand kr. 398,-
Eksempel på menu
Snacks
- Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret syrlig tomat og pyntet med spæde blade af citrontimian
- Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt
- Rør på frisk pastadej, friteret og fyldt med tatar på tun, fermenteret peber, kapers & skalotteløg. Snacken afrundes med syre samt friskhed fra blade af citronmelisse
Forretter
- Radicchio blancheret med smør, tør italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme samt broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg
- Carpaccio på frisk blæksprutte med vinaigrette, maraschino & agave. Toppes med ristede mandelflager, timian, rigelige mængder af revet citronskal samt Basso’s egen olivenolie
- Italiensk sprød æggekage med kartofler & urter. Hertil parmaskinke lagret i min. 12 mdr., hvilket giver salt og sødme til retten. Tørrede cherrytomater samt olie på soltørrede San Marzano tomater
Mellemret
- Tatar på kalv rørt med modnet parmesan, kapers, sennepsfrø & citrus. Retten toppes med en variation af både tørret og cremet tunfisk og overhældes til sidst med urteolie på forkullet porre
- Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”
- Lynstegte broccolini med mild creme på frisk hvidløg samt revet forkullet hvidløg. Retten afrundes med modnet parmesan samt røget salt
Hovedret
- Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore
- Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalt med vinaigrette på blodappelsin samt friteret salvie
- Hjemmelavet pasta kogt al dente pasta og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant
Dessert
- En frisk dessert til at slutte aftenen af på. Syrlig citrontærte på mørdej, sprød marengs, lemoncurd samt pulveriseret passionsfrugt
Selskabspakke 3
Pakken indeholder:
- Velkomst-cocktail
- Snack-servering
- Kolde retter
- Mellemretter
- Varme retter
- Dessert
- Inkl. fri vand m/u brus samt kaffe til desserten
I alt 13 forskellige retter serveres på bordet til deling og med mulighed for genopfyldning.
Tilvalgsmuligheder
- Vinmenu af 5 glas kr. 438,-
- Fri øl, vin & vandi 3 timer fra kr. 278,-
- Kaffe, te & et udvalg af avec kr. 85,-
- Fri cocktails i samme tidsrum som fri øl, vin og vand kr. 198,-
- Fri cocktails i forlængelse af fri øl, vin og vand kr. 398,-
Eksempel på menu
Snacks
- Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret syrlig tomat og pyntet med spæde blade af citrontimian
- Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt
- Rør på frisk pastadej, friteret og fyldt med tatar på tun, fermenteret peber, kapers & skalotteløg. Snacken afrundes med syre samt friskhed fra blade af citronmelisse
Forretter
- Radicchio blancheret med smør, tør italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme samt broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg
- Carpaccio på frisk blæksprutte med vinaigrette, maraschino & agave. Toppes med ristede mandelflager, timian, rigelige mængder af revet citronskal samt Basso’s egen olivenolie
- Italiensk sprød æggekage med kartofler & urter. Hertil parmaskinke lagret i min. 12 mdr., hvilket giver salt og sødme til retten. Tørrede cherrytomater samt olie på soltørrede San Marzano tomater
Mellemret
- Tatar på kalv rørt med modnet parmesan, kapers, sennepsfrø & citrus. Retten toppes med en variation af både tørret og cremet tunfisk og overhældes til sidst med urteolie på forkullet porre
- Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”
- Lynstegte broccolini med mild creme på frisk hvidløg samt revet forkullet hvidløg. Retten afrundes med modnet parmesan samt røget salt
Hovedret
- Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore
- Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalt med vinaigrette på blodappelsin samt friteret salvie
- Hjemmelavet pasta kogt al dente pasta og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant
Dessert
- En frisk dessert til at slutte aftenen af på. Syrlig citrontærte på mørdej, sprød marengs, lemoncurd samt pulveriseret passionsfrugt
Lokation - Skolegade 21, 8000 Aarhus C
Send en forespørgsel


Ring til
Restaurant Basso Aarhus
Restaurant Basso Aarhus I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Restaurant Basso Aarhus
Restaurant Basso Aarhus I tidsrummet 9:00 - 15:00
Restaurant Basso Aarhus
Send en forespørgsel
Ring til
Restaurant Basso Aarhus
Restaurant Basso Aarhus I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Restaurant Basso Aarhus
Restaurant Basso Aarhus I tidsrummet 9:00 - 15:00
Betingelser ved brug af Eventbutler.dk
Vi behandler din opgave med stor seriøsitet. Derfor skal du have et reelt ønske og behov for at booke et sted. Har du allerede indhentet tilbud fra en eller flere steder, beder vi dig blot notere, hvilke steder i opgavebeskrivelsens kommentarfelt. Eventbutler.dk kan ikke garantere, at det er muligt at finde tre tilbudgivere, der har mulighed for at afholde din begivenhed, men vi lover at gøre vores absolut bedste. Når du anvender vores service, bliver du tilmeldt vores nyhedsflow, hvor vi få gange om året sender dig relevant inspiration.
Eventbutler.dk kan ikke stilles til ansvar i stridsager mellem bruger og leverandør. Hvis der mod forventning opstår utilfredshed med det udførte arbejde, er det alene leverandøren, som kan drages til ansvar.
Eksempel på en god beskrivelse
Jeg skal afholde: Julefrokost
Ca. tidsrum: 18:00 - 01:00
Evt. ønsker til faciliteter, omgivelserne eller forplejning:
Der skal være gode parkeringsforhold og gerne naturskønne omgivelser.
Selve menuen må gerne bestå af en klassisk treretters a la carte julefrokost menu
med vin, øl og vand ad libitum hele aftenen.
