
Restaurant Basso København
Rustikke og charmerende festlokaler i hjertet af København

Restaurant Basso i København er placeret helt centralt og ligger kun et stenkast fra Kongens Nytorv og Kongens Have. Restauranten er omgivet af hyggelige gader, der huser utallige caféer, barer og restaurant, hvilket gør der er skønt liv omkring restauranten. Det gør den til det perfekte sted at holde jeres næste selskab. Basso serverer italienske simple og lækre retter med stor smag, som kan deles ved bordet. Konceptet er skabt for, at man som gæst får mulighed for at smage flere forskellige retter, og derved får unikke smagsoplevelser, når man besøger Basso.
Basso giver jer mulighed for at holde jeres næste selskab hos dem, omend det er en fødselsdag, konfirmation, firmafest eller noget helt fjerde. De står klar til at give jer og jeres gæster unikke smagsoplevelser, som I sent vil glemme samt en service i top kvalitet. Basso har forskellige selskabsmenuer, der kan give inspiration til jeres selskabsmenu, men I er naturligvis også velkommen til at komme med jeres egne idéer og fortælle om jeres behov og ønsker.
Faciliteter & praktiske informationer
Lokaler der kan bookes
Kælderen
Maks. 74 gæsterKæderen er hyggelig og stemningsfuld.


Restaurant
Maks. 44 gæsterRestauratnen kan afskærmes og indrettet på flere forskellige måder. Der skabes dermed sektioner, der kan passe til hhv. 14, 26, 30, 40 og 44 spisende gæster.



Priser
Julefrokost 1
Pakken indeholder:
- 10 serveringer
- 3 timers fri øl, vin og vand
Tilvalgsmuligheder
- Fri øl, vin og vand - luksus i 3 timer kr. 120,- pr. person
- Fri øl, vin og vand - premium i 3 timer kr. 450,- pr. person
- Kaffe og te kr. 25,- pr. person
- Kaffe, te og avec kr. 85,- pr. person
- Fri cocktails i 3 timer kr. 198,- pr. person
- Fri cocktails i forlængelse af fri øl, vin og vand kr. 398,- pr. person
Eksempel på menu
Snacks
- Friteret pasta med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med mild hvidløgscreme, friske urter. Toppet med frisk dild.
- Røget saltet andebryst på sprød kylling. Hertil en sødlig gel på blodappelsinjuice. Retten bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.
- Brødpaneret blæksprutte med sort hvidløgscreme, lufttørret parmaskinke & karsespirer
Forret
- Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore
- Friterede små kammuslinger, serveret i egen skal, på en bund af creme på fermenteret hvidløg og æggeblommer. Muslingerne bliver overhældt med citrus, glace & urter.
- Lynstegt tun med gremolata lavet på italiensk olivenolie, chili, basilikum, citron & havsalt. Drysses med pistacienødder for sprødhed.
Hovedret
- Hjemmelavet, al dente pasta vendt med kraftig svampesauce & hårdt ristede aromatiske bøgehatte. Pastaretten bliver brudt af syrligheden fra syltede svampe og sprød salvie.
- Stegt andebryst med gyldent skind og rosa midte. Kraftig okseglace med portvin og brun farin. Syltede søde tyttebær og engsyre runder retten af med.
- Bagt spidskål med honning og olivenolie, overhældt med sauce på kærnemælk, basilikumolie og citron. Ristede knuste hasselnødder giver den fornødne fedme og et klædeligt sprødt element.
Dessert
- Blød mørk chokoladekage med hvid chokoladecreme twistet med yoghurt. Syrlig is på amarenakirsebær bryder fedmen fra den kraftige kage, mens mandelnougatine giver et sprødt element.
Julefrokost 2
Pakken indeholder:
- 13 serveringer
- 3 timers fri øl, vin og vand
Tilvalgsmuligheder
- Fri øl, vin og vand - luksus i 3 timer kr. 120,- pr. person
- Fri øl, vin og vand - premium i 3 timer kr. 450,- pr. person
- Kaffe og te kr. 25,- pr. person
- Kaffe, te og avec kr. 85,- pr. person
- Fri cocktails i 3 timer kr. 198,- pr. person
- Fri cocktails i forlængelse af fri øl, vin og vand kr. 398,- pr. person
Eksempel på menu
Snacks
- Friteret pasta med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med mild hvidløgscreme, friske urter. Toppet med frisk dild.
- Røget saltet andebryst på sprød kylling. Hertil en sødlig gel på blodappelsinjuice. Retten bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.
- Brødpaneret blæksprutte med sort hvidløgscreme, lufttørret parmaskinke & karsespirer
Forret
- Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore
- Friterede små kammuslinger, serveret i egen skal, på en bund af creme på fermenteret hvidløg og æggeblommer. Muslingerne bliver overhældt med citrus, glace & urter.
- Lynstegt tun med gremolata lavet på italiensk olivenolie, chili, basilikum, citron & havsalt. Drysses med pistacienødder for sprødhed.
Mellemret
- Mørbrad på kalv rørt op med olivenolie og blomsterhonning. Pyntet med parmesan Reggiano, fermenteret pebercreme, dehydrerede søde San Marzano tomater & frisk oregano
- Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.
- Stegt knoldselleri med smør, melis & æbleeddike. Herefter stegt sprødt i brunet smør, toppet med rygeost creme, syltede urtestilke & en sprød gylden tuile
Hovedret
- Hjemmelavet, al dente pasta vendt med kraftig svampesauce & hårdt ristede aromatiske bøgehatte. Pastaretten bliver brudt af syrligheden fra syltede svampe og sprød salvie.
- Stegt andebryst med gyldent skind og rosa midte. Kraftig okseglace med portvin og brun farin. Syltede søde tyttebær og engsyre runder retten af med.
- Bagt spidskål med honning og olivenolie, overhældt med sauce på kærnemælk, basilikumolie og citron. Ristede knuste hasselnødder giver den fornødne fedme og et klædeligt sprødt element.
Dessert
- Blød mørk chokoladekage med hvid chokoladecreme twistet med yoghurt. Syrlig is på amarenakirsebær bryder fedmen fra den kraftige kage, mens mandelnougatine giver et sprødt element
Julefrokost 3
Pakken indeholder:
- 13 serveringer
- Fri øl, vin og vand
- 1 gl. velkomstbobler samt kaffe og thé til dessert
Tilvalgsmuligheder
- Fri øl, vin og vand - luksus i 3 timer kr. 120,- pr. person
- Fri øl, vin og vand - premium i 3 timer kr. 450,- pr. person
- Kaffe og te kr. 25,- pr. person
- Kaffe, te og avec kr. 85,- pr. person
- Fri cocktails i 3 timer kr. 198,- pr. person
- Fri cocktails i forlængelse af fri øl, vin og vand kr. 398,- pr. person
Eksempel på menu
Snacks
- Friteret pasta med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med mild hvidløgscreme, friske urter. Toppet med frisk dild.
- Røget saltet andebryst på sprød kylling. Hertil en sødlig gel på blodappelsinjuice. Retten bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.
- Brødpaneret blæksprutte med sort hvidløgscreme, lufttørret parmaskinke & karsespirer
Forret
- Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore
- Friterede små kammuslinger, serveret i egen skal, på en bund af creme på fermenteret hvidløg og æggeblommer. Muslingerne bliver overhældt med citrus, glace & urter.
- Lynstegt tun med gremolata lavet på italiensk olivenolie, chili, basilikum, citron & havsalt. Drysses med pistacienødder for sprødhed.
Mellemret
- Mørbrad på kalv rørt op med olivenolie og blomsterhonning. Pyntet med parmesan Reggiano, fermenteret pebercreme, dehydrerede søde San Marzano tomater & frisk oregano
- Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.
- Stegt knoldselleri med smør, melis & æbleeddike. Herefter stegt sprødt i brunet smør, toppet med rygeost creme, syltede urtestilke & en sprød gylden tuile.
Hovedret
- Hjemmelavet, al dente pasta vendt med kraftig svampesauce & hårdt ristede aromatiske bøgehatte. Pastaretten bliver brudt af syrligheden fra syltede svampe og sprød salvie.
- Stegt andebryst med gyldent skind og rosa midte. Kraftig okseglace med portvin og brun farin. Syltede søde tyttebær og engsyre runder retten af med.
- Bagt spidskål med honning og olivenolie, overhældt med sauce på kærnemælk, basilikumolie og citron. Ristede knuste hasselnødder giver den fornødne fedme og et klædeligt sprødt element.
Dessert
- Blød mørk chokoladekage med hvid chokoladecreme twistet med yoghurt. Syrlig is på amarenakirsebær bryder fedmen fra den kraftige kage, mens mandelnougatine giver et sprødt element.
Den hyggelige aften
Den hyggelige aften består af:
- Velkomstbobler
- 10 serveringer
- Fri vand m./ u. brus
- Fri øl, vand og vin i 3 timer.
Helaftensarrangement
Et helaftensarrangement består af:
- Velkomstbobler
- 13 serveringer
- Fri vand m./u. brus
- Fri øl, vand og vin i 3 timer
- Efterfølgende fri cocktail og sjusser i 2 timer.
Selskabspakke 1
Pakken indeholder:
- Snack-servering
- Kolde retter
- Varme retter
- Dessert
I alt 10 forskellige retter serveres på bordet til deling og med mulighed for genopfyldning.
Tilvalgsmuligheder
- Velkomstdrink fra kr. 78,-
- Vinmenu af 4 glas kr. 348,-
- Fri øl, vin & vandi 3 timer fra kr. 278,-
- Kaffe & te i flere varianter kr. 25,-
- Kaffe, te & et udvalg af avec kr. 85,-
- Fri cocktails i samme tidsrum som fri øl, vin og vand kr. 198,-
- Fri cocktails i forlængelse af fri øl, vin og vand kr. 398,-
Eksempel på menu
Snacks
- Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret syrlig tomat og pyntet med spæde blade af citrontimian
- Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt
- Rør på frisk pastadej, friteret og fyldt med tatar på tun, fermenteret peber, kapers & skalotteløg. Snacken afrundes med syre samt friskhed fra blade af citronmelisse
Forretter
- Radicchio blancheret med smør, tør italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme samt broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg
- Carpaccio på frisk blæksprutte med vinaigrette, maraschino & agave. Toppes med ristede mandelflager, timian, rigelige mængder af revet citronskal samt Basso’s egen olivenolie
- Italiensk sprød æggekage med kartofler & urter. Hertil parmaskinke lagret i min. 12 mdr., hvilket giver salt og sødme til retten. Tørrede cherrytomater samt olie på soltørrede San Marzano tomater
Hovedret
- Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore
- Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalt med vinaigrette på blodappelsin samt friteret salvie
- Hjemmelavet pasta kogt al dente pasta og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant
Dessert
- En frisk dessert til at slutte aftenen af på. Syrlig citrontærte på mørdej, sprød marengs, lemoncurd samt pulveriseret passionsfrugt
Selskabspakke 2
Pakken indeholder:
- Snack-servering
- Kolde retter
- Mellem retter
- Varme retter
- Dessert
I alt 13 forskellige retter serveres på bordet til deling og med mulighed for genopfyldning.
Tilvalgsmuligheder
- Velkomstdrink fra kr. 78,-
- Vinmenu af 5 glas kr. 438,-
- Fri øl, vin & vandi 3 timer fra kr. 278,-
- Kaffe & te i flere varianter kr. 25,-
- Kaffe, te & et udvalg af avec kr. 85,-
- Fri cocktails i samme tidsrum som fri øl, vin og vand kr. 198,-
- Fri cocktails i forlængelse af fri øl, vin og vand kr. 398,-
Eksempel på menu
Snacks
- Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret syrlig tomat og pyntet med spæde blade af citrontimian
- Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt
- Rør på frisk pastadej, friteret og fyldt med tatar på tun, fermenteret peber, kapers & skalotteløg. Snacken afrundes med syre samt friskhed fra blade af citronmelisse
Forretter
- Radicchio blancheret med smør, tør italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme samt broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg
- Carpaccio på frisk blæksprutte med vinaigrette, maraschino & agave. Toppes med ristede mandelflager, timian, rigelige mængder af revet citronskal samt Basso’s egen olivenolie
- Italiensk sprød æggekage med kartofler & urter. Hertil parmaskinke lagret i min. 12 mdr., hvilket giver salt og sødme til retten. Tørrede cherrytomater samt olie på soltørrede San Marzano tomater
Mellemret
- Tatar på kalv rørt med modnet parmesan, kapers, sennepsfrø & citrus. Retten toppes med en variation af både tørret og cremet tunfisk og overhældes til sidst med urteolie på forkullet porre
- Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”
- Lynstegte broccolini med mild creme på frisk hvidløg samt revet forkullet hvidløg. Retten afrundes med modnet parmesan samt røget salt
Hovedret
- Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore
- Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalt med vinaigrette på blodappelsin samt friteret salvie
- Hjemmelavet pasta kogt al dente pasta og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant
Dessert
- En frisk dessert til at slutte aftenen af på. Syrlig citrontærte på mørdej, sprød marengs, lemoncurd samt pulveriseret passionsfrugt
Selskabspakke 3
Pakken indeholder:
- Velkomst-cocktail
- Snack-servering
- Kolde retter
- Mellemretter
- Varme retter
- Dessert
- Inkl. fri vand m/u brus samt kaffe til desserten
I alt 13 forskellige retter serveres på bordet til deling og med mulighed for genopfyldning.
Tilvalgsmuligheder
- Vinmenu af 5 glas kr. 438,-
- Fri øl, vin & vandi 3 timer fra kr. 278,-
- Kaffe, te & et udvalg af avec kr. 85,-
- Fri cocktails i samme tidsrum som fri øl, vin og vand kr. 198,-
- Fri cocktails i forlængelse af fri øl, vin og vand kr. 398,-
Eksempel på menu
Snacks
- Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret syrlig tomat og pyntet med spæde blade af citrontimian
- Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt
- Rør på frisk pastadej, friteret og fyldt med tatar på tun, fermenteret peber, kapers & skalotteløg. Snacken afrundes med syre samt friskhed fra blade af citronmelisse
Forretter
- Radicchio blancheret med smør, tør italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme samt broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg
- Carpaccio på frisk blæksprutte med vinaigrette, maraschino & agave. Toppes med ristede mandelflager, timian, rigelige mængder af revet citronskal samt Basso’s egen olivenolie
- Italiensk sprød æggekage med kartofler & urter. Hertil parmaskinke lagret i min. 12 mdr., hvilket giver salt og sødme til retten. Tørrede cherrytomater samt olie på soltørrede San Marzano tomater
Mellemret
- Tatar på kalv rørt med modnet parmesan, kapers, sennepsfrø & citrus. Retten toppes med en variation af både tørret og cremet tunfisk og overhældes til sidst med urteolie på forkullet porre
- Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”
- Lynstegte broccolini med mild creme på frisk hvidløg samt revet forkullet hvidløg. Retten afrundes med modnet parmesan samt røget salt
Hovedret
- Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore
- Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalt med vinaigrette på blodappelsin samt friteret salvie
- Hjemmelavet pasta kogt al dente pasta og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant
Dessert
- En frisk dessert til at slutte aftenen af på. Syrlig citrontærte på mørdej, sprød marengs, lemoncurd samt pulveriseret passionsfrugt
Lokation - Dronningens Tværgade 22, 1302 København K
Send en forespørgsel


Ring til
Restaurant Basso København
Restaurant Basso København I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Restaurant Basso København
Restaurant Basso København I tidsrummet 9:00 - 15:00
Restaurant Basso København
Send en forespørgsel
Ring til
Restaurant Basso København
Restaurant Basso København I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Restaurant Basso København
Restaurant Basso København I tidsrummet 9:00 - 15:00
Betingelser ved brug af Eventbutler.dk
Vi behandler din opgave med stor seriøsitet. Derfor skal du have et reelt ønske og behov for at booke et sted. Har du allerede indhentet tilbud fra en eller flere steder, beder vi dig blot notere, hvilke steder i opgavebeskrivelsens kommentarfelt. Eventbutler.dk kan ikke garantere, at det er muligt at finde tre tilbudgivere, der har mulighed for at afholde din begivenhed, men vi lover at gøre vores absolut bedste. Når du anvender vores service, bliver du tilmeldt vores nyhedsflow, hvor vi få gange om året sender dig relevant inspiration.
Eventbutler.dk kan ikke stilles til ansvar i stridsager mellem bruger og leverandør. Hvis der mod forventning opstår utilfredshed med det udførte arbejde, er det alene leverandøren, som kan drages til ansvar.
Eksempel på en god beskrivelse
Jeg skal afholde: Julefrokost
Ca. tidsrum: 18:00 - 01:00
Evt. ønsker til faciliteter, omgivelserne eller forplejning:
Der skal være gode parkeringsforhold og gerne naturskønne omgivelser.
Selve menuen må gerne bestå af en klassisk treretters a la carte julefrokost menu
med vin, øl og vand ad libitum hele aftenen.
