
Rustikke og charmerende rammer på Vesterbro

Helt centralt lige bagved banegården på det pulserende Vesterbro ligger Restaurant KöD Vesterbro. Hos Restaurant KöD Vesterbro er der mulighed for at holde selskaber, og de stiller gerne selskabslokaler samt deres dygtige personale til rådighed til jer. Ønsker man at give sig selv og sine gæster en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, så kan kokkene hos Restaurant KöD på Vesterbro servere gastronomiske smagsoplevelser til jer. De skræddersyer arrangementer og selskaber, præcis så det passer til jeres behov, så i blot kan læne jer tilbage og nyde selskabet med venner, familie eller arbejdskollegaerne.
Overnatning
Ønsker I at overnatte i forbindelse med festen, så er der mange forskellige gode overnatningsmuligheder i nærheden af restauranten.
Faciliteter & praktiske informationer
Lokaler der kan bookes
Kælderen
Maks. 60 gæsterKælderen er et hyggeligt og rustisk rum, som ligger uforstyrret.
Jagtstuen
Maks. 20 gæsterJagtstuen er et afsides og privat lokale med en hyggelig atmosfære
Stalden
Maks. 12 gæsterStalden er et intimt rum med rustikt og rå indretning.
Laden
Maks. 16 gæsterLaden har en dejlig atmosfære. Her kan du holde dit selskab i private rammer.
Priser
Julefrokost menu 1
- Lækker 3-retters menu
- 3 timers fri øl, vin & vand
Tilkøbsmuligheder
- Velkomstbobler kr. 70,- pr. pers.
- Kaffe & thé kr. 25,- pr. pers.
- Kaffe, thé & avec kr. 85,- pr. pers.
- Fri bar i husets cocktails i samme tidsrum kr. 195,- pr. pers.
- Fri bar i husets cocktails i forlængelse af øl, vin & vand kr. 395,- pr. pers.
- Opgradering af vin pakke til Luksus-pakke kr. 120,- pr. pers.
- Opgradering af vin pakke til Premium-pakke kr. 420,- pr. pers.
Eksempel på menu
Forret
- Hjemmebagt foccacia brød med flagesalt samt estragon- & sennepscreme
Vælg mellem:
- KöD Tatar: Dansk okse m. syltede sennepskorn, friterede kapers, estragonmayo, brændt porre olie & grove croutoner
- Laksetatar: Vakuumeret æble, urtecreme, rødvinssyltede perleløg, sprøde chips & karsespirer
Hovedret
- Tri-Tip Roast fra Uruguay som er langtidstilberedt med rosmarin & havsalt
- Sprængt andebryst fra Frankrig
- Steak Fries med havsalt & timian
- Ristede marksvampe med timian & syltede perleløg
- Grønkålssalat med appelsin vinaigrette & granatæble
- Signatur Sauce: Portvinsglace
- Hjemmerørt lun bearnaisesauce
Dessert
- Hvid chokolade med brændte mandler, kirsebær, mørk chokoladegren & rød melde
Julefrokost menu 2
- Lækker 3-retters menu
- 3 timers fri øl, vin & vand
Tilkøbsmuligheder
-
Velkomstbobler kr. 70,- pr. pers.
-
Kaffe & thé kr. 25,- pr. pers.
-
Kaffe, thé & avec kr. 85,- pr. pers.
-
Fri bar i husets cocktails i samme tidsrum kr. 195,- pr. pers.
-
Fri bar i husets cocktails i forlængelse af øl, vin & vand kr. 395,- pr. pers.
-
Opgradering af vin pakke til Luksus-pakke kr. 120,- pr. pers.
-
Opgradering af vin pakke til Premium-pakke kr. 420,- pr. pers.
Eksempel på menu
Forret
- Hjemmebagt foccacia brød med flagesalt samt estragon- & sennepscreme
Vælg mellem:
- KöD Tatar: Dansk okse m. syltede sennepskorn, friterede kapers, estragonmayo, brændt porre olie & grove croutoner
- Laksetatar: Vakuumeret æble, urtecreme, rødvinssyltede perleløg, sprøde chips & karsespirer
Mellemret
- Luftørret skinke & tempurarejer: Friterede rejer i tempura m. 24 mdr. serranoskinke, hvidløgsmayo, sprøde urter & Vesterhavsost
Hovedret
- Tri-Tip Roast fra Uruguay som er langtidstilberedt med rosmarin & havsalt
- Sprængt andebryst fra Frankrig
- Steak Fries med havsalt & timian
- Ristede marksvampe med timian & syltede perleløg
- Grønkålssalat med appelsin vinaigrette & granatæble
- Signatur Sauce: Portvinsglace
- Hjemmerørt lun bearnaisesauce
Dessert
- Hvid chokolade med brændte mandler, kirsebær, mørk chokoladegren & rød melde
Julefrokost menu 3
- Lækker 3-retters menu
- 3 timers fri øl, vin & vand
Tilkøbsmuligheder
- Velkomstbobler kr. 70,- pr. pers.
- Kaffe & thé kr. 25,- pr. pers.
- Kaffe, thé & avec kr. 85,- pr. pers.
- Fri bar i husets cocktails i samme tidsrum kr. 195,- pr. pers.
- Fri bar i husets cocktails i forlængelse af øl, vin & vand kr. 395,- pr. pers.
- Opgradering af vin pakke til Luksus-pakke kr. 120,- pr. pers.
- Opgradering af vin pakke til Premium-pakke kr. 420,- pr. pers.
Eksempel på menu
Forret
- Hjemmebagt foccacia brød med flagesalt samt estragon- & sennepscreme
Vælg mellem:
- KöD Tatar: Dansk okse m. syltede sennepskorn, friterede kapers, estragonmayo, brændt porre olie & grove croutoner
- Laksetatar: Vakuumeret æble, urtecreme, rødvinssyltede perleløg, sprøde chips & karsespirer
Mellemret
-
Sprøde tempura tacos: Sprøde skaller m. friteret reje, chipotle mayo, syltet grønt & sakura
Hovedret
- Tri-Tip Roast fra Uruguay som er langtidstilberedt med rosmarin & havsalt
- Sprængt andebryst fra Frankrig
- Steak Fries med havsalt & timian
- Ristede marksvampe med timian & syltede perleløg
- Grønkålssalat med appelsin vinaigrette & granatæble
- Signatur Sauce: Portvinsglace
- Hjemmerørt lun bearnaisesauce
Dessert
- Hvid chokolade med brændte mandler, kirsebær, mørk chokoladegren & rød melde
Selskabsmenu 1
- Forret
- Hovedret
Forretten er tallerkenanrettet og hovedretten serveres på delefade og med genopfyldning.
Eksempel på menu
Forret
- Oksecarpaccio á tyndskåret dansk okse m. Vesterhavsost, bølgede croutoner, rødvinssyltede perleløgsskaller & brunet smørcreme
- Hjemmebagt foccaciabrød m. estragon & sennepscreme - flagesalt
Hovedret
- Roast - Uruguay - Tri Top - Kornfodret langtidstilberedt med rosmarin, havsalt og KöD's peberblanding
- Flammegrillet dansk kylling marieneret & serveret med havsalt & sakura
- Saucer á hjemmerørt lun bearnaise og deres signatursauce med portvin
- Side orders á steak fries, cæsarsalat á hjertesalat, cæsardressing, sprøde croutoner & vesterhavsost samt tomat & mozzarella med syltede tomater, gule semi-dried tomatoes & mozzarella
Tilvalgsmuligheder
- 3 forskellige snacks sammensat af køkkenet + kr. 35,-
- Velkomstbobler (Cava Brut eller Semi Seco) + kr. 70,-
- Fri øl, vin, vand & sodavand i 3 timer + kr. 275,-
- Fri øl, vin, vand & sodavand (luksus) i 3 timer + kr. 395,-
- Sjusser & hotels cocktails i 3 timer i samme tidsrum som fri øl, vin & vand + kr. 195,-
- Sjusser & hotels cocktails i 3 timer i forlængelse af fri øl, vin & vand + kr. 395,
- Kaffe & te ad libitum + kr. 25,-
- Kaffe & te ad libitum samt udvalg af avec og portvin + kr. 85,-
Selskabsmenu 2
- Forret
- Hovedret
- Dessert
Forretten & desserten er tallerkenanrettet og hovedretten serveres på delefade og med genopfyldning.
Eksempel på menu
Forret
- Oksecarpaccio á tyndskåret dansk okse m. Vesterhavsost, bølgede croutoner, rødvinssyltede perleløgsskaller & brunet smørcreme
- Hjemmebagt foccaciabrød m. estragon & sennepscreme - flagesalt
Hovedret
- Oksemørbrad - Uruguay - Modnet i min. 35 dage - Kornfodret / græsfodret & medium tilberedt mørbrad med urtesmør & flagesalt
- Roast - Uruguay - Tri Top - Kornfodret langtidstilberedt med rosmarin, havsalt og KöD's peberblanding
- Flammegrillet dansk kylling marieneret & serveret med havsalt & sakura
- Saucer á hjemmerørt lun bearnaise og deres signatursauce med portvin
- Side orders á steak fries, cæsarsalat á hjertesalat, cæsardressing, sprøde croutoner & vesterhavsost samt tomat & mozzarella med syltede tomater, gule semi-dried tomatoes & mozzarella
Dessert
- Klassisk creme brulee m. passionsfrugtsorbet
Tilvalgsmuligheder
- 3 forskellige snacks sammensat af køkkenet + kr. 35,-
- Velkomstbobler (Cava Brut eller Semi Seco) + kr. 70,-
- Fri øl, vin, vand & sodavand i 3 timer + kr. 275,-
- Fri øl, vin, vand & sodavand (luksus) i 3 timer + kr. 395,-
- Sjusser & hotels cocktails i 3 timer i samme tidsrum som fri øl, vin & vand + kr. 195,-
- Sjusser & hotels cocktails i 3 timer i forlængelse af fri øl, vin & vand + kr. 395,-
- Kaffe & te ad libitum + kr. 25,-
- Kaffe & te ad libitum samt udvalg af avec og portvin + kr. 85,-
Selskabsmenu 3
- Forret
- Mellemret
- Hovedret
- Dessert
Forretten, mellemret & desserten er tallerkenanrettet og hovedretten serveres på delefade og med genopfyldning.
Eksempel på menu
Forret
- KöD Tatar af ansk okse m. syltede sennepskorn, friterede kapers, estragonmayo, brændt porreolie & grove croutoner
- Hjemmebagt foccaciabrød m. estragon & sennepscreme - flagesalt
Mellemret
- Lufttørret skinke & tempurarejer á Friterede rejer i tempura m. 24 mdr. serranoskinke, hvidløgsmayo, sprøde urter & Vesterhavsost
Hovedret
- Iberico gris fra Spanien
- Striploin fra USA
- Ribeye fra Uruguay
- Saucer á hjemmerørt lun bearnaise og deres signatursauce med portvin
- Side orders á steak fries, cæsarsalat á hjertesalat, cæsardressing, sprøde croutoner & vesterhavsost samt tomat & mozzarella med syltede tomater, gule semi-dried tomatoes & mozzarella
Dessert
- Klassisk creme brulee m. passionsfrugtsorbet
Tilvalgsmuligheder
- 3 forskellige snacks sammensat af køkkenet + kr. 35,-
- Velkomstbobler (Cava Brut eller Semi Seco) + kr. 70,-
- Fri øl, vin, vand & sodavand i 3 timer + kr. 275,-
- Fri øl, vin, vand & sodavand (luksus) i 3 timer + kr. 395,-
- Sjusser & hotels cocktails i 3 timer i samme tidsrum som fri øl, vin & vand + kr. 195,-
- Sjusser & hotels cocktails i 3 timer i forlængelse af fri øl, vin & vand + kr. 395,-
- Kaffe & te ad libitum + kr. 25,-
- Kaffe & te ad libitum samt udvalg af avec og portvin + kr. 85,-
Lokation - Vesterbrogade 33, 1620 København V
Send en forespørgsel


Ring til
Restaurant KöD Vesterbro
Restaurant KöD Vesterbro I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Restaurant KöD Vesterbro
Restaurant KöD Vesterbro I tidsrummet 9:00 - 15:00
Restaurant KöD Vesterbro
Send en forespørgsel
Ring til
Restaurant KöD Vesterbro
Restaurant KöD Vesterbro I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Restaurant KöD Vesterbro
Restaurant KöD Vesterbro I tidsrummet 9:00 - 15:00
Betingelser ved brug af Eventbutler.dk
Vi behandler din opgave med stor seriøsitet. Derfor skal du have et reelt ønske og behov for at booke et sted. Har du allerede indhentet tilbud fra en eller flere steder, beder vi dig blot notere, hvilke steder i opgavebeskrivelsens kommentarfelt. Eventbutler.dk kan ikke garantere, at det er muligt at finde tre tilbudgivere, der har mulighed for at afholde din begivenhed, men vi lover at gøre vores absolut bedste. Når du anvender vores service, bliver du tilmeldt vores nyhedsflow, hvor vi få gange om året sender dig relevant inspiration.
Eventbutler.dk kan ikke stilles til ansvar i stridsager mellem bruger og leverandør. Hvis der mod forventning opstår utilfredshed med det udførte arbejde, er det alene leverandøren, som kan drages til ansvar.
Eksempel på en god beskrivelse
Jeg skal afholde: Julefrokost
Ca. tidsrum: 18:00 - 01:00
Evt. ønsker til faciliteter, omgivelserne eller forplejning:
Der skal være gode parkeringsforhold og gerne naturskønne omgivelser.
Selve menuen må gerne bestå af en klassisk treretters a la carte julefrokost menu
med vin, øl og vand ad libitum hele aftenen.
