- Modtag tilbud indenfor 72 timer
- 600+ partnere i hele landet
- IKKE et fordyrende mellemled


































Hold festen i romantisk og moderne stil omgivet af skøn natur
Scandic Bygholm Park har en romantisk stil, og er en moderniseret herregård fra 1775. Overalt på hotellet er der en særlig stemning og charme, som er kendetegnet for stedet. Hotellet er omgivet af den smukke Bygholm Park. De naturskønne omgivelser ligger op til det perfekte selskab.
Hotellet tilbyder 9 forskellige selskabslokaler, der alle er smukt indrettet og flere af dem har udsigt til smukke Bygholm Park. Den gamle herregård emmer af historie, mens maden fra hotellets køkken er moderne og nytænkende. Der lyttes altid til jeres ønsker for en menu, hvorefter kokkene går i gang med forberedelserne dertil, samt finder de bedste af sæsonens råvarer.
Når I har holdt jeres selskab, er der mulighed for at overnatte i et af hotellets 142 værelser, hvor der ligeledes er en romantisk stil, som på resten af hotellet. Udover at tilbyde overnatning på hotellet, så har Scandic Bygholm Park også 300 gratis parkeringspladser til rådighed.
Scandic Bygholm Park er særligt gode til:
- At arrangere anderledes velkomster eller natmad med “live food” i form af deres madvogn, som f.eks. kan servere pølser, vafler eller pandekager
- At give jer de bedste forudsætninger for aktiviteter og teambuilding i deres smukke park
- At tilbyde spændende events i samarbejde med FÆNGSLET i Horsens, hvis I ønsker et anderledes arrangement i anderledes rammer
- At tilbyde anderledes middage med f.eks. grill i deres hyggelige gårdmiljø
Aktiviteter
Hos Scandic Bygholm Park tilbyder de spændende aktiviteter, som du frit kan afbenytte i forbindelse med dit ophold på hotellet. De udvalgte aktiviteter varierer alt afhængigt af, hvilket Scandic hotel du besøger. Du kan dog med fordel kontakte Scandic Bygholm Park, hvor I sammen kan planlægge en dag fuld af spændende aktiviteter.
Priser
- Pr. kuvert: kr. 645,-
- Velkomstdrink
- 3-retters menu eller buffet
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe/te
4 timers arrangement.
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
- Pr. kuvert: kr. 840,-
- Velkomstdrink
- 3-retters menu eller buffet
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe/te
- Bar (øl, vand & vin)
- Natmad
8 timers arrangement.
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
- Pr. kuvert: kr. 899,-
- Velkomstdrink
- 3-retters menu eller buffet
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe/te
- Avec
- Sødt til kaffen
- Bar (øl, vand & vin)
- Natmad
8 timers arrangement.
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
- Pr. Kuvert: kr. 235,-
- Brunch med alt, hvad hjertet begærer inkl. drikke
Ovenstående har en varighed af 3 timer.
Eksempel på brunch menu
- Tre slags charcuterie, tre oste fra Europa og to slags marmelade
- Kryddersild med appelsin, lun leverpostej med svampe og bacon,
røræg, bacon, stegte pølser og baked beans - Græsk yoghurt med frugtkompot og pandekager med ahornsirup
- Tre forskellige små muffins, mini croissanter og mini wienerbrød
- Skåret frugt, rundstykker, groft brød, rugbrød og smør
- Kaffe, te og to slags juice
Tilvalgsmuligheder
- Lime-marineret laks med brøndkarsecreme kr. 28,-
- Røget laks med røræg kr. 32,-
- Varmrøget ørred med kold radisecreme kr. 32,-
- Fyldte omeletter med rejer, tomat og basilikum kr. 26,-
- Salat med grillede grøntsager kr. 18,-
- Små frikadeller med syltede agurker kr. 24,-
- Lun grøntsagstærte kr. 18,-
- Salat med grønne bønner, bacon og krydderurter kr. 18,-
Moderne møde- og konferencelokaler omgivet af skøn natur
På Scandic Bygholm Park er de specialister i at gøre din mødedag til en oplevelse. Med en konference eller et møde på hotellet får I en rigtig herregårdsoplevelse, som emmer af en ældgammel historie. I får de gamle, smukke, hyggelige rammer, men i en moderniseret version. Ligeledes får I naturskønne omgivelser og udsigt til smukke Bygholm Park.
Mødelokaler
Scandic Bygholm Park tilbyder 15 forskellige lokaler, hvor det største kan rumme op til 600 gæster. Hotellet vil stå for alt i forhold til AV-udstyr, lokaler og fuld forplejning. Ønskes der teambuilding i forbindelse med en konference, møde eller noget helt tredje, så er det også noget hotellet kan arrangere for jer i deres smukke park.
Efter en konference eller et møde kan det være rart med en god nattesøvn. Her får I mulighed for at overnatte i et af hotellets 142 værelser, som er i stil med resten af hotellet. Imens I er på hotellet, kan I benytte et af hotellets 300 gratis parkeringspladser.
Scandic Bygholm Park er særligt gode til:
- At arrangere anderledes pauser med “live food” eller et besøg i deres madvogn, som f.eks. kan servere pølser, vafler eller pandekager
- At give jer de bedste forudsætninger for aktiviteter teambuilding i deres smukke park
- At tilbyde spændende events i samarbejde med FÆNGSLET i Horsens
- At opstille uformelle breakout områder både inden- og udendørs
- At tilbyde anderledes middage med f.eks. grill i deres hyggelige gårdmiljø
Aktiviteter
Hos Scandic Bygholm Park tilbyder de spændende mødeaktiviteter, som du frit kan afbenytte i forbindelse med dit møde på hotellet. De udvalgte mødeaktiviteter varierer alt afhængigt af, hvilket Scandic hotel du besøger. Du kan dog med fordel kontakte Scandic Bygholm Park, hvor I sammen kan planlægge en dag fuld af spændende aktiviteter og teambuilding øvelser.
Priser
- Pr. kuvert: fra kr. 395,- inkl. moms
- 1 måltid
- Kaffe, te & isvand
- Mødelokale
- AV-udstyr
- Pr. kuvert: fra kr. 572,- inkl. moms
- Morgenmad
- Kaffe, te, isvand & sodavand
- Frokost
- Frugt
- Mødelokale
- AV-udstyr
- Pr. kuvert: fra kr. 1.495,- inkl. moms
- Morgenmad
- Kaffe, the, isvand, sodavand & øl
- Frokost
- Frugt & kage
- Aftensmad
- Mødelokale
- AV-udstyr
- Overnatning
- Morgenmad
Forkæl gæsterne med skønt mad ud af huset
Scandic Bygholm Park tilbyder mad ud af huset, uanset hvilken begivenhed det måtte være til. De er især kendte for deres buffet, der hyppigt bliver benyttet af både private og virksomheder til at fejre et af deres mange begivenheder.
Priser
- Pr. kuvert: kr. 345,-
- Buffet bestående af både kolde, varme og søde retter
Eksempel på en buffet
- Carpaccio af okse med parmesan, rucola, pinjekerner
og olivenolie - Rødbede-”gravad laks” med peberrodscreme
- Dampet torsk i weissbier med chili og citron.
Serveres med cremefraiche - Dansk black angus helstegt med hvidløg og timian.
Serveres med sauté af sæsonens grøntsager - Nænsomt stegt kyllingebryst med chorizopølse og
estragonsauce - Kartoffel rösti med rodfrugter
- Grov ratatouille
- Salat nicoise med bønner, æg, kartofler og oliven
- Plukket torvesalat med vinaigrette
- Kageplanke med tre slags kage, frisk frugt og coulis
Tilvalgsmuligheder
Til buffeten kan der tilkøbes yderligere retter til 35,- pr. stk.
- Krebsesalat serveret med krydderurter og sauce verte
- Paté med nødder
- Roulade af røget hellefisk med basilikumcreme på plukket
salat med dild og lime - Dansk skagenskinke med tomat-æble concasse
- Stegt sandart med ærtepuré og safrancreme
- Ungkvæg stegt med havsalt og nordiske urter
- Kyllingebryst fra Gråsten med hvidløg og timian
- Små kartofler stegt med honning og hasselnødder
- Plukket torvesalat med vinaigrette
- Tre oste fra skandinaviske gårdmejerier.
Serveres med bornholmske rugkiks og blommechutney - Jordbær-rabarber trifli med makroner og ristede mandler
toppet med vaniljecreme
- Pr. kuvert: kr. 345,-
- Forret
- Hovedret
- Dessert
Eksempel på menu
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs
og solbær
- Pr. kuvert: kra kr. 387,-
- Forret
- Mellemret
- Hovedret
- Dessert
Eksempel på menu
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Citron/estragon granité
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs
og solbær

Fandt du ikke, hvad du søgte?
Så lad os indhente 3 tilbud, som matcher dine ønsker og behov. Vi samarbejder med flere steder, som ikke findes her på siden, men som gerne modtager konkrete forespørgsler på arrangementer. Det er gratis og uforpligtende at modtage tilbud.