
Hold festen i smukke festlokaler med skøn udsigt
Scandic Eremitage er placeret i hjertet af Lyngby, en mindre charmerende by kun 13 km fra København. Hotellet ligger på toppen af Lyngby Storcenter, så meget tættere på shopping kommer man ikke.
Hotellet kan være værter for diverse selskaber, omend der er tale om bryllup, konfirmation, fødselsdag, firmafest eller lignende. Festen kan holdes i et af deres 6 selskabslokaler, hvor der er plads op til 250 spisende gæster. I forhold til festmenuen kan I komme med jeres ønsker, hvorefter kokkene sammensætter en rigtig lækker menu til jer og jeres gæster.
Aktiviteter
Hos Scandic Eremitage tilbyder de spændende aktiviteter, som du frit kan afbenytte i forbindelse med dit ophold på hotellet. De udvalgte aktiviteter varierer alt afhængigt af, hvilket Scandic hotel du besøger. Du kan dog med fordel kontakte Scandic Eremitage, hvor I sammen kan planlægge en dag fuld af spændende aktiviteter.
Overnatning & parkering
Efter jeres fest kan I vælge at overnatte i et af hotellets 120 værelser. Værelserne er i forskellige størrelser, hvor mange af dem har udsigt over Lyngby samt dets grønne områder i og omkring byen. Ankommer I i bil , vil der være mulighed for at parkere i parkeringskælderen under hotellet, dog mod betaling.
Bæredygtige tiltag
Vi stræber hele tiden efter at gøre vores hoteloplevelse endnu mere bæredygtig, og vi arbejder kontinuerligt på at finde måder hvorpå vi kan passe endnu bedre på miljøet, og den verden vores hoteller findes i.
Vi har ambitiøse mål for fremtiden:
- Inden 2023 er det vores mål, at have alle Scandic hoteller på tværs af kæden i seks lande skal certificeres som svanemærket.
- Inden 2025 skal alt interiør i nye værelser være cirkulært, og helst af genbrugte og svanemærkede materialer.
- Inden 2025 vil vi ligeledes forøge andelen af plantebaseret mad til 60 % og reducere vores madspild med 25 % sammenlignet med 2019, og så vil vi reducere vores vandforbrug og usorterede affald.
- Inden 2030 vil vi reducere vores CO2 udledning pr. kvadratmeter med 50 % (sammenlignet med 2019)
5 forskellige
Prispakker
Aftenselskab 1
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Snacks ved velkomst 29 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 2
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
- Snacks ved velkomst 29 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 3
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Avec
- Sødt til kaffen
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
- Snacks ved velkomst 29 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Frokostselskab
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Brunch
- Brunch med alt, hvad hjertet begærer inkl. drikkelse
- Færøsk koldrøget laks 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Salat med grillede grøntsager 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Små frikadeller med syltede agurker 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Lun grøntsagstærte 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Danske kyllingenuggets 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
Eksempel på menu
- Tre slags charcuterie, tre oste fra Europa og to slags marmelade
- Kryddersild med appelsin, lun leverpostej med svampe og bacon,røræg, bacon, stegte pølser og baked beans
- Græsk yoghurt med frugtkompot og pandekager med ahornsirup
- Tre forskellige små muffins, mini croissanter og mini wienerbrød
- Skåret frugt, rundstykker, groft brød, rugbrød og smør
- Kaffe, te og to slags juice
Faciliteter
Lokation
Lyngby Storcenter 1, st. 62, 2800 Kongens LyngbyTopmoderne møde- og konferencelokaler med skøn udsigt
Scandic Eremitage tilbyder 14 topmoderne mødelokaler, som alle indeholder komfortable stole, temperaturkontrol, god akustik samt moderne AV-udstyr. Der kan samles alt fra 2 til 250 kunder eller kolleger til møde eller konference, hvor et passende størrelse lokale findes til jer. Konference afsnittene på hotellet har sine egne pauseområder samt toiletfaciliteter, som frit kan benyttes. Hotellet kan stå for den fulde forplejning til jeres møde eller konference.
Lige så snart du træder indenfor på hotellet, vil du blive mødt af en helt særlig stemning. Nærvær og personlig service er omdrejningspunkt for alt, hvad Scandic Eremitage gør. Du vil mærke, at de går et ekstra skridt for at gøre en forskel for dig og dine gæster, så alle får en oplevelse ud over det sædvanlige.
Aktiviteter
Hos Scandic Eremitage tilbyder de spændende mødeaktiviteter, som du frit kan afbenytte i forbindelse med dit møde på hotellet. De udvalgte mødeaktiviteter varierer alt afhængigt af, hvilket Scandic hotel du besøger. Du kan dog med fordel kontakte Scandic Eremitage, hvor I sammen kan planlægge en dag fuld af spændende aktiviteter og teambuilding øvelser.
Overnatning & transport
Ønsker I at overnatte i forbindelse med jeres møde eller konference, så er dette muligt i et af hotellets 120 værelser, hvor mange af dem har udsigt til Lyngby og grønne områder i eller omkring Lyngby. Hvis I har brug for parkering, så er der gode parkeringsmuligheder ved hotellet. Hotellets konference gæster betaler et parkeringsbeløb på 6 kr. pr. påbegyndte halve time. Skal I overnatte i forbindelse med mødet eller konferencen, så er parkeringen uden gebyr.
Bæredygtige tiltag
Vi stræber hele tiden efter at gøre vores hoteloplevelse endnu mere bæredygtig, og vi arbejder kontinuerligt på at finde måder hvorpå vi kan passe endnu bedre på miljøet, og den verden vores hoteller findes i.
Vi har ambitiøse mål for fremtiden:
- Inden 2023 er det vores mål, at have alle Scandic hoteller på tværs af kæden i seks lande skal certificeres som svanemærket.
- Inden 2025 skal alt interiør i nye værelser være cirkulært, og helst af genbrugte og svanemærkede materialer.
- Inden 2025 vil vi ligeledes forøge andelen af plantebaseret mad til 60 % og reducere vores madspild med 25 % sammenlignet med 2019, og så vil vi reducere vores vandforbrug og usorterede affald.
- Inden 2030 vil vi reducere vores CO2 udledning pr. kvadratmeter med 50 % (sammenlignet med 2019)
3 forskellige
Prispakker
Halvdagsmøde
- Inkl. 1 måltid
- drikke (kaffe/te/isvand)
- Mødelokale & av-udsty
Heldagsmøde
- Inkl. morgenmad
- drikke (kaffe/te/isvand/sodavand)
- Frokost
- Frugt
- Aftensmad
- Mødelokale & av-udstyr
Konferencedøgn
- Inkl. morgenmad
- drikke (kaffe / te / isvand / sodavand / øl)
- Frokost
- Frugt & kage
- Aftensmad
- Mødelokale & av-udstyr
- Overnatning i enkeltværelse
- Morgenmad
8 forskellige
Lokaler








Ermelunden 1
Beskrivelse af lokalet
Indbydende lokale
Bordopstillinger
Ermelunden 2+3
Beskrivelse af lokalet
Indbydende lokaler
Bordopstillinger
Hubertus
Beskrivelse af lokalet
Indbydende lokale
Bordopstillinger
Grevindebakken
Beskrivelse af lokalet
Indbydende lokale
Bordopstillinger
Faciliteter
Lokation
Lyngby Storcenter 1, st. 62, 2800 Kongens LyngbySend en forespørgsel

Betingelser ved brug af Eventbutler.dk
Vi behandler din opgave med stor seriøsitet. Derfor skal du have et reelt ønske og behov for at booke et sted. Har du allerede indhentet tilbud fra en eller flere steder, beder vi dig blot notere, hvilke steder i opgavebeskrivelsens kommentarfelt. Eventbutler.dk kan ikke garantere, at det er muligt at finde tre tilbudgivere, der har mulighed for at afholde din begivenhed, men vi lover at gøre vores absolut bedste. Når du anvender vores service, bliver du tilmeldt vores nyhedsflow, hvor vi få gange om året sender dig relevant inspiration.
Eventbutler.dk kan ikke stilles til ansvar i stridsager mellem bruger og leverandør. Hvis der mod forventning opstår utilfredshed med det udførte arbejde, er det alene leverandøren, som kan drages til ansvar.
Eksempel på en god beskrivelse
Jeg skal afholde: Julefrokost
Ca. tidsrum: 18:00 - 01:00
Evt. ønsker til faciliteter, omgivelserne eller forplejning:
Der skal være gode parkeringsforhold og gerne naturskønne omgivelser.
Selve menuen må gerne bestå af en klassisk treretters a la carte julefrokost menu
med vin, øl og vand ad libitum hele aftenen.
