
Hold fest ved havnefronten

Scandic Front er beliggende ved den populære havnefront Langelinie i København. Man har fra hotellet direkte udsigt til Operahuset og Skuespilhuset. Scandic Front er et moderne hotel indrettet med skandinavisk design, der blander luksus med komfort på skønneste vis.
Hotellet arrangerer forskellige former for fester og selskaber, så uanset om du skal holde fødselsdag, bryllup, barnedåb, konfirmation, firmafester eller et af livets eller virksomhedens andre store begivenheder, vil teamet bag Scandic Front stå klar til at byde dig velkommen.
Forplejning
Til jeres arrangement vil Scandic Fronts restaurant kreere en lækker menu inspireret af klassiske retter med et moderne og anderledes twist. Der gøres en dyd ud af at bruge sæsonens og årstidens råvarer til at sammensætte den exceptionelle menu.
Mødelokaler
Hotellet råder over 2 lokaler, der kan sammenlægges og rumme op til 50 siddende gæster til et selskab eller 120 stående. I samarbejde med jer, skræddersyr de præcis den fest, I ønsker ud fra jeres ønsker og præferencer.
Begge lokaler har dagslys og udsigt over vandet til Operahuset. Har I brug for AV-udstyr eller WiFi til at fremvise billeder, så er der også rig mulighed for det i begge lokaler. Lokalerne er:
- Skuespilhuset – Op til 20 gæster.
- Operaen – Op til 20 personer.
- Skuespilhuset + Operaen – Op til 50 personer.
Aktiviteter
Hos Scandic Front tilbyder de spændende og anderledes aktiviteter, som du og dine deltagere kan nyde godt af. Disse aktiviteter har til formål at styrke relationen og kommunikationsevnen mellem dine deltagere på en lidt anderledes men spændende facon. De udvalgte aktiviteter varierer alt afhængigt af, hvilket Scandic Hotel du besøger. Du har dog mulighed for at kontakte personalet på Scandic Front, hvor I kan arrangere specifikke aktiviteter efter dine ønsker.
Overnatning
Efter festlighederne byder Scandic Front på 132 nyrenoverede og moderne værelser, hvor flere af værelserne er i to etager og, hvor man kan nyde en fantastisk udsigt udover Operahuset og Københavns Kanal.
Overnatningsmuligheder
Faciliteter & praktiske informationer
Priser
Aftenselskab 1 (4 timer)
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Pakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Bar (øl/vand/vin max 4 timer)
- Natmad
Arrangementets varighed er 8 timer.
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 2
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
Arrangementets varighed er 8 timer.
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 3 (8 timer)
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Avec
- Sødt til kaffen
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
Arrangementets varighed er 8 timer.
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Brunch
Pakken indeholder:
- Brunch med alt, hvad hjertet begærer inkl. drikkelse
Ovenstående har en varighed af 3 timer.
Tilvalg
Følgende kan tilvælges for 55 kr. pr kurvert
- Færøsk koldrøget laks
- Salat med grillede grøntsager
- Små frikadeller med syltede agurker
- Lun grøntsagstærte
- Danske kyllingenuggets
Eksempel på brunch menu
- Tre slags charcuterie, tre oste fra Europa og to slags marmelade
- Kryddersild med appelsin, lun leverpostej med svampe og bacon,
røræg, bacon, stegte pølser og baked beans - Græsk yoghurt med frugtkompot og pandekager med ahornsirup
- Tre forskellige små muffins, mini croissanter og mini wienerbrød
- Skåret frugt, rundstykker, groft brød, rugbrød og smør
- Kaffe, te og to slags juice
Frokost
Pakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitium
- Kaffe / te
Arrangementets varighed er 5 timer.
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Lokation - Sankt Annæ Plads 21, 1250 København K
Send en forespørgsel


Ring til
Scandic Front
Scandic Front I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Scandic Front
Scandic Front I tidsrummet 9:00 - 15:00
Scandic Front
Send en forespørgsel
Ring til
Scandic Front
Scandic Front I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Scandic Front
Scandic Front I tidsrummet 9:00 - 15:00
Betingelser ved brug af Eventbutler.dk
Vi behandler din opgave med stor seriøsitet. Derfor skal du have et reelt ønske og behov for at booke et sted. Har du allerede indhentet tilbud fra en eller flere steder, beder vi dig blot notere, hvilke steder i opgavebeskrivelsens kommentarfelt. Eventbutler.dk kan ikke garantere, at det er muligt at finde tre tilbudgivere, der har mulighed for at afholde din begivenhed, men vi lover at gøre vores absolut bedste. Når du anvender vores service, bliver du tilmeldt vores nyhedsflow, hvor vi få gange om året sender dig relevant inspiration.
Eventbutler.dk kan ikke stilles til ansvar i stridsager mellem bruger og leverandør. Hvis der mod forventning opstår utilfredshed med det udførte arbejde, er det alene leverandøren, som kan drages til ansvar.
Eksempel på en god beskrivelse
Jeg skal afholde: Julefrokost
Ca. tidsrum: 18:00 - 01:00
Evt. ønsker til faciliteter, omgivelserne eller forplejning:
Der skal være gode parkeringsforhold og gerne naturskønne omgivelser.
Selve menuen må gerne bestå af en klassisk treretters a la carte julefrokost menu
med vin, øl og vand ad libitum hele aftenen.
