
Scandic Hvidovre
Hold festen i skønne og enestående festlokaler

På Scandic Hvidovre tror de på styrken ved at mødes – både arbejdsrelateret og i festligt lag. Hele deres team står netop klar til at give jer de bedste rammer for gode fester fra start til slut, således at I blot skal fokusere på jeres gæster. De sikrer det bedste lokale, lækker forplejning, dedikeret service og stor fleksibilitet i forhold til at imødekomme jeres specifikke ønsker.
Hotellet udgør de perfekte rammer for alle slags arrangementer, og er særlig specialiseret i at afvikle fester. Den åbne restaurant ligger i direkte forlængelse af deres bar, hvor du altid kan få serveret en god drink eller en godt skænket fadøl. Om sommeren åbner de op for deres hyggelige have og tilbyder udendørsservering med typisk dansk sommerstemning. Scandic har lokaler i smukke omgivelser til både små og stor selskaber. Menuen sammensættes af deres dygtige kokke efter sæson og de bedste råvarer.
Endvidere har de alt i det nyeste AV-udstyr, hvis der skulle være brug for det før under festen til diverse indslag.
Aktiviteter
Hos Scandic i Hvidovre tilbyder de spændende aktiviteter, som du frit kan afbenytte i forbindelse med dit ophold på hotellet. De udvalgte aktiviteter varierer alt afhængigt af, hvilket Scandic hotel du besøger. Du kan dog med fordel kontakte Scandic i Hvidovre, hvor I sammen kan planlægge en dag fuld af spændende aktiviteter.
Transport og lokation
Hotellet ligger tæt på motorvejen, og der er kun 15 min. kørsel til Københavns Lufthavn, Kastrup. Hotellet er ideelt, hvis du ønsker at besøge Københavns mange attraktioner, for der er kun 8 km. til centrum af byen, og offentlig transport derind stopper lige foran hotellet.
Overnatningsmuligheder
Faciliteter & praktiske informationer
Priser
Aftenselskab 1 (4 timer)
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Pakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Bar (øl/vand/vin max 4 timer)
- Natmad
Arrangementets varighed er 8 timer.
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 2 (8 timer)
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
Arrangementets varighed er 8 timer.
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 3 (8 timer)
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Avec
- Sødt til kaffen
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
Arrangementets varighed er 8 timer.
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Frokostselskab
Pakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
Arrangementets varighed er 4 timer.
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Brunch
Pakken indeholder:
- Brunch med alt, hvad hjertet begærer inkl. drikkelse
Ovenstående har en varighed af 3 timer.
Tilvalg
Følgende kan tilvælges for 55 kr. pr kurvert
- Færøsk koldrøget laks
- Salat med grillede grøntsager
- Små frikadeller med syltede agurker
- Lun grøntsagstærte
- Danske kyllingenuggets
Eksempel på brunch menu
- Tre slags charcuterie, tre oste fra Europa og to slags marmelade
- Kryddersild med appelsin, lun leverpostej med svampe og bacon,
røræg, bacon, stegte pølser og baked beans - Græsk yoghurt med frugtkompot og pandekager med ahornsirup
- Tre forskellige små muffins, mini croissanter og mini wienerbrød
- Skåret frugt, rundstykker, groft brød, rugbrød og smør
- Kaffe, te og to slags juice
Moderne møde- og konferencelokaler til ethvert arrangement

Hos Scandic Hvidovre har de en stor konferencesektion med 20 moderne mødelokaler, der kan rumme op til 300 mødedeltagere – men de kan også afholde små møder for helt ned til to deltagere.
De arbejder hele tiden for, at du får den bedste oplevelse, når du holder møde hos dem. Og de ved, at et komplet møde- og konferencelokale, der forener lyd og billede af høj kvalitet med brugervenlig betjening, har stor betydning for et godt møde. Derfor har de i samarbejde med AV CENTER opgraderet deres AV-udstyr på Scandic Hvidovre, så du altid har adgang til:
- Opgraderet AV-udstyr
- Full HD Laser projektorer i alle mødelokaler
- Større og bedre lærreder
- Mulighed for trådløs hdmi-tilslutning
- Perfekt lyd, som er tilpasset lokalets størrelse
- De skræddersyr møder og konference, så det passer præcis til dit formål
Aktiviteter og teambuilding
Hos Scandic i Hvidovre tilbyder de spændende mødeaktiviteter, som du frit kan afbenytte i forbindelse med dit møde på hotellet. De udvalgte mødeaktiviteter varierer alt afhængigt af, hvilket Scandic hotel du besøger. Du kan dog med fordel kontakte Scandic i Hvidovre, hvor I sammen kan planlægge en dag fuld af spændende aktiviteter og teambuilding øvelser.
Transport og lokation
Hotellet ligger tæt på motorvejen, og der er kun 15 min. kørsel til Københavns Lufthavn i Kastrup. Hotellet er ideelt, hvis du ønsker at besøge Københavns mange attraktioner, for der er kun 8 km. til centrum af byen, og offentlig transport derind stopper lige foran hotellet. Kommer du eller dine gæster i bil tilbydes der 200 gratis parkering lige uden for hotellet.
Overnatningsmuligheder
Faciliteter & praktiske informationer
Priser
Dagsmøde
Pakken indeholder:
- Inkl. morgenbuffet
- Frokost buffet/anretning
- Eftermiddagspause med kage
- Frisk frugt (hele dagen)
- Tørrede frugter og nødder ( hele dagen)
- Drikke (kaffe/te & isvand hele dagen)
- Mødelokale & av-udstyr
Heldagsmøde
Pakken indeholder:
- Inkl. morgenbuffet
- Drikke (kaffe/te & isvand hele dagen)
- Frokostbuffet / anretning
- Eftermiddagspause med kage
- Frisk frugt (hele dagen)
- Tørrede frugter og nødder (hele dagen)
- Middag
- Mødelokale & av-udstyr
Konferencedøgn
Pakken indeholder:
- Inkl. morgenbuffet
- Drikke (kaffe/te & isvand )
- Frokost
- Eftermiddagspause med kage
- Frisk frugt (hele dagen)
- Tørrede frugter og nødder (hele dagen)
- Middag
- Mødelokale & av-udstyr
- Overnatning i enkeltværelse inkl. morgenmad
Lokation - Kettevej 4, 2650 Hvidovre, Danmark
Send en forespørgsel


Ring til
Scandic Hvidovre
Scandic Hvidovre I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Scandic Hvidovre
Scandic Hvidovre I tidsrummet 9:00 - 15:00
Scandic Hvidovre
Send en forespørgsel
Ring til
Scandic Hvidovre
Scandic Hvidovre I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Scandic Hvidovre
Scandic Hvidovre I tidsrummet 9:00 - 15:00
Scandic Hvidovre
