
Scandic Jacob Gade Vejle
Professionelle festlokaler ved Vejle Bypark

Det moderne Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle er omgivet af naturskønne omgivelser ved Vejle Bypark og er placeret tæt på Vejle centrum.
Scandic Jacob Gade har sin egen restaurant, Restaurant Noden, der sikrer gode sanse- og smagsoplevelser og er indrettet i et skandinavisk design, med mad fra det skandinaviske køkken. Her dyrkes det naturlige, enkle og nære. Der er plads til 80 gæster i restauranten, som ligger på 1. sal med en flot udsigt over Byparken. Restauranten er holdt i røde og sorte farver og enkelt indrettet med 4-6 mandsborde.
Restaurant Noden eller et af hotellets 11 andre lokaler kan danne de perfekte rammer for enhver begivenhed. Hotellets restaurant skræddersyer altid en selskabsmenu, ud fra jeres ønsker og behov samt ud fra sæsonens bedste råvarer.
Aktiviteter
Hos Scandic Jacob Gade i Vejle tilbyder de skønne aktiviteter, som du frit kan benytte i forbindelse med dit ophold. De udvalgte aktiviteter afhænger dog af, hvilket Scandic Hotel du besøger. Du kan dog kontakte Scandic Jacob Gade i Vejle, hvor I sammen kan planlægge den helt rette dag fuld af aktiviteter efter dine ønsker. På Scandic Jacob Gade i Vejle tilbyder de bl.a. følgende aktiviteter:
- Fitnessrum
- Sauna
- Spændende aktiviteter i Vejle Bypark
- Rabat på billetter til Legoland
- Vejle Golf Club
Overnatning & parkering
Hvis I ønsker overnatning efter jeres fest, så er der mulighed for at booke overnatning i et af hotellets 129 værelser lyse værelser, hvoraf de fleste har udsigt over Vejle Bypark. Værelserne har aircondition, kabel-tv og skrivebord. Derudover er der parkeringsplads til rådighed ved hotellet og på Flegmade 4d (Scandic skilte ved hver parkeringsbås, dog mod betaling. Der er gratis parkering fra fredag kl. 17:00 til mandag morgen kl. 05:00 på kommunens store parkeringområde lige overfor hotellet. Ligeledes tilbyder parkeringshuset, Albert, også på gratis parkering efter kl. 17:00 samt det meste af weekenden.
Overnatningsmuligheder
Faciliteter & praktiske informationer
Priser
Aftenselskab 1 (4 timer)
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Pakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Bar (øl/vand/vin max 4 timer)
- Natmad
Arrangementets varighed er 8 timer.
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 2 (8 timer)
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
Arrangementets varighed er 8 timer.
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 3 (8 timer)
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Avec
- Sødt til kaffen
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
Arrangementets varighed er 8 timer.
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Frokostselskab
Pakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitium
- Kaffe / te
Arrangementets varighed er 5 timer.
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Brunch
Pakken indeholder:
- Brunch med alt, hvad hjertet begærer inkl. drikkelse
Ovenstående har en varighed af 3 timer.
Tilvalg
Følgende kan tilvælges for 55 kr. pr kurvert
- Færøsk koldrøget laks
- Salat med grillede grøntsager
- Små frikadeller med syltede agurker
- Lun grøntsagstærte
- Danske kyllingenuggets
Eksempel på brunch menu
- Tre slags charcuterie, tre oste fra Europa og to slags marmelade
- Kryddersild med appelsin, lun leverpostej med svampe og bacon,
røræg, bacon, stegte pølser og baked beans - Græsk yoghurt med frugtkompot og pandekager med ahornsirup
- Tre forskellige små muffins, mini croissanter og mini wienerbrød
- Skåret frugt, rundstykker, groft brød, rugbrød og smør
- Kaffe, te og to slags juice
Moderne mødelokaler med mulighed for overnatning

Det moderne Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle er omgivet af naturskønne omgivelser ved Vejle Bypark og er placeret tæt på Vejle centrum.
Scandic Jacob Gade samarbejder med Vejle Musikteater, der er hotellets nabo og kan arrangere møder, konferencer og events for op til 1100 personer i deres store auditorium. Yderligere tilbyder Scandic Jacob Gade også 11 andre fleksible mødelokaler.
Mødelokaler
- Storesal: Maks. 1100 personer
- Jacob Gade Salen 1: Maks. 100 pers.
- Jacob Gade Salen 2: Maks. 100 pers.
- Jacob Gade Salen 1+2: Maks. 200 pers.
- Intermezzo 1: Maks. 30 pers.
- Intermezzo 2: Maks. 30 pers.
- Intermezzo 1+2: Maks. 60 pers.
- Tango Jalousi: Maks. 50 pers.
- El Matador: Maks. 20 pers.
- La Camarone: Maks. 10 pers.
- Romanesca: Maks. 10 pers.
I alle lokalerne vil der være AV-udstyr til rådighed. Under mødet, kurset eller konferencen vil der være fuld forplejning. Hotellets restaurant vil sammensætte forplejning, som passer til jeres ønsker og behov.
Hotellets placering giver mulighed for at inkludere en dag fuld af aktiviteter i Vejle Bypark. Det store grønne udendørs område byder på spændende muligheder, hvor mange former for aktiviteter eller teambuilding kan blive udført.
Aktiviteter og teambuilding
Hos Scandic Jacob Gade i Vejle tilbyder de spændende mødeaktiviteter, som du frit kan benytte i forbindelse med dit ophold. Mødeaktiviteterne har til formål at styrke relationen og kommunikationsevnen mellem dine deltagere. De udvalgte mødeaktiviteter afhænger dog af, hvilket Scandic Hotel du besøger. Hos Scandic Jacob Gade i Vejle kan de tilbyde sjove og spændende aktiviteter og teambuilding øvelser, som du med fordel kan inddrage i dit møde.
Overnatning
Hvis I ønsker overnatning efter jeres fest, så er der mulighed for at booke overnatning i et af hotellets 129 værelser lyse værelser, hvoraf de fleste har udsigt over Vejle Bypark. Værelserne har aircondition, kabel-tv og skrivebord.
Transport
Scandic Jacob Gade ligger meget tæt på Vejle centrum og har kun 10 minutters gang til togstationen, 4 km. til motorvejen og 30 km. til Billund lufthavn. Det er derfor altid nemt at komme til og fra Scandic Jacob Gade.
Har du lyst og tid til at udforske Vejle? Så kan du låne en af Scandics cykler i receptionen og tage på opdagelse i Vejle. Her har du god mulighed for at cykle til havnen eller stranden. Vejles gågade ligger kun 100 meter fra hotellet, hvor butikker og en lang rækker restauranter ligger. Hotellets nabo er Vejle Musikteater og Vejle Kunstmuseum.
Overnatningsmuligheder
Faciliteter & praktiske informationer
Priser
Halvdagsmøde
Pakke indeholder:
- 1 måltid
- Drikke (kaffe / te / isvand)
- Mødelokale
- Av-udstyr
Dagsmøde
Pakke indeholder:
- Morgenmad
- Drikke (kaffe / te / isvand / sodavand)
- Frokost
- Frugt
- Mødelokale
- Av-udstyr
Heldagsmøde
Pakke indeholder:
- Morgenmad
- Drikke (kaffe / te / isvand / sodavand)
- Frokost
- Frugt
- Aftensmad
- Mødelokale
- Av-udstyr
Konferencedøgn
Pakke indeholder:
- Morgenmad
- Drikke (kaffe / te / isvand / sodavand / øl)
- Frokost
- Frugt & kage
- Aftensmad
- Mødelokale
- Av-udstyr
- Overnatning i Ankeltværelse
- Morgenmad
Lokation - Flegborg 10, 7100 Vejle
Send en forespørgsel


Ring til
Scandic Jacob Gade Vejle
Scandic Jacob Gade Vejle I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Scandic Jacob Gade Vejle
Scandic Jacob Gade Vejle I tidsrummet 9:00 - 15:00
Scandic Jacob Gade Vejle
Send en forespørgsel
Ring til
Scandic Jacob Gade Vejle
Scandic Jacob Gade Vejle I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Scandic Jacob Gade Vejle
Scandic Jacob Gade Vejle I tidsrummet 9:00 - 15:00
Scandic Jacob Gade Vejle
Betingelser ved brug af Eventbutler.dk
Vi behandler din opgave med stor seriøsitet. Derfor skal du have et reelt ønske og behov for at booke et sted. Har du allerede indhentet tilbud fra en eller flere steder, beder vi dig blot notere, hvilke steder i opgavebeskrivelsens kommentarfelt. Eventbutler.dk kan ikke garantere, at det er muligt at finde tre tilbudgivere, der har mulighed for at afholde din begivenhed, men vi lover at gøre vores absolut bedste. Når du anvender vores service, bliver du tilmeldt vores nyhedsflow, hvor vi få gange om året sender dig relevant inspiration.
Eventbutler.dk kan ikke stilles til ansvar i stridsager mellem bruger og leverandør. Hvis der mod forventning opstår utilfredshed med det udførte arbejde, er det alene leverandøren, som kan drages til ansvar.
