Professionelle festlokaler ved Vejle Bypark
Det moderne Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle er omgivet af naturskønne omgivelser ved Vejle Bypark og er placeret tæt på Vejle centrum.
Scandic Jacob Gade har sin egen restaurant, Restaurant Noden, der sikrer gode sanse- og smagsoplevelser og er indrettet i et skandinavisk design, med mad fra det skandinaviske køkken. Her dyrkes det naturlige, enkle og nære. Der er plads til 100 gæster i restauranten, som ligger på 1. sal med en flot udsigt over Byparken. Restauranten er holdt i røde og sorte farver og enkelt indrettet med 4-6 mandsborde.
Restaurant Noden eller et af hotellets 7 andre festlokaler kan danne de perfekte rammer for enhver begivenhed. Hotellets restaurant skræddersyer altid en selskabsmenu, ud fra jeres ønsker og behov samt ud fra sæsonens bedste råvarer.
Aktiviteter
Hos Scandic Jacob Gade i Vejle tilbyder de skønne aktiviteter, som du frit kan benytte i forbindelse med dit ophold. De udvalgte aktiviteter afhænger dog af, hvilket Scandic Hotel du besøger. Du kan dog kontakte Scandic Jacob Gade i Vejle, hvor I sammen kan planlægge den helt rette dag fuld af aktiviteter efter dine ønsker. På Scandic Jacob Gade i Vejle tilbyder de bl.a. følgende aktiviteter:
- Fitnessrum
- Sauna
- Spændende aktiviteter i Vejle Bypark
- Rabat på billetter til Legoland
- Vejle Golf Club
Overnatning & parkering
Hvis I ønsker overnatning efter jeres fest, så er der mulighed for at booke overnatning i et af hotellets 129 værelser lyse værelser, hvoraf de fleste har udsigt over Vejle Bypark. Værelserne har aircondition, kabel-tv og skrivebord. Derudover er der parkeringsplads til rådighed ved hotellet og på Flegmade 4d (Scandic skilte ved hver parkeringsbås, dog mod betaling. Der er gratis parkering fra fredag kl. 17:00 til mandag morgen kl. 05:00 på kommunens store parkeringområde lige overfor hotellet. Ligeledes tilbyder parkeringshuset, Albert, også på gratis parkering efter kl. 17:00 samt det meste af weekenden.
Bæredygtige tiltag
Vi stræber hele tiden efter at gøre vores hoteloplevelse endnu mere bæredygtig, og vi arbejder kontinuerligt på at finde måder hvorpå vi kan passe endnu bedre på miljøet, og den verden vores hoteller findes i.
Vi har ambitiøse mål for fremtiden:
- Inden 2023 er det vores mål, at have alle Scandic hoteller på tværs af kæden i seks lande skal certificeres som svanemærket.
- Inden 2025 skal alt interiør i nye værelser være cirkulært, og helst af genbrugte og svanemærkede materialer.
- Inden 2025 vil vi ligeledes forøge andelen af plantebaseret mad til 60 % og reducere vores madspild med 25 % sammenlignet med 2019, og så vil vi reducere vores vandforbrug og usorterede affald.
- Inden 2030 vil vi reducere vores CO2 udledning pr. kvadratmeter med 50 % (sammenlignet med 2019)
5 forskellige
Prispakker
Aftenselskab 1
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Snacks ved velkomst 29 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 2
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
- Snacks ved velkomst 29 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 3
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Avec
- Sødt til kaffen
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
- Snacks ved velkomst 29 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Frokostselskab
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitium
- Kaffe / te
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Brunch
- Brunch med alt, hvad hjertet begærer inkl. drikkelse
- Færøsk koldrøget laks 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Salat med grillede grøntsager 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Små frikadeller med syltede agurker 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Lun grøntsagstærte 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Danske kyllingenuggets 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
Eksempel på menu
- Tre slags charcuterie, tre oste fra Europa og to slags marmelade
- Kryddersild med appelsin, lun leverpostej med svampe og bacon,røræg, bacon, stegte pølser og baked beans
- Græsk yoghurt med frugtkompot og pandekager med ahornsirup
- Tre forskellige små muffins, mini croissanter og mini wienerbrød
- Skåret frugt, rundstykker, groft brød, rugbrød og smør
- Kaffe, te og to slags juice
8 forskellige
Lokaler








Jacob Gade Salen 2
Beskrivelse af lokalet
Indbydende lokale
Bordopstillinger
Faciliteter
Lokation
Flegborg 10, 7100 VejleModerne mødelokaler med mulighed for overnatning
Det moderne Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle er omgivet af naturskønne omgivelser ved Vejle Bypark og er placeret tæt på Vejle centrum.
Scandic Jacob Gade samarbejder med Vejle Musikteater, der er hotellets nabo og kan arrangere møder, konferencer og events for op til 1100 personer i deres store auditorium. Yderligere tilbyder Scandic Jacob Gade også 11 andre fleksible mødelokaler.
Mødelokaler
- Storesal: Maks. 1100 personer
- Jacob Gade Salen 1: Maks. 100 pers.
- Jacob Gade Salen 2: Maks. 100 pers.
- Jacob Gade Salen 1+2: Maks. 200 pers.
- Intermezzo 1: Maks. 30 pers.
- Intermezzo 2: Maks. 30 pers.
- Intermezzo 1+2: Maks. 60 pers.
- Tango Jalousi: Maks. 50 pers.
- El Matador: Maks. 20 pers.
- La Camarone: Maks. 10 pers.
- Romanesca: Maks. 10 pers.
I alle lokalerne vil der være AV-udstyr til rådighed. Under mødet, kurset eller konferencen vil der være fuld forplejning. Hotellets restaurant vil sammensætte forplejning, som passer til jeres ønsker og behov.
Hotellets placering giver mulighed for at inkludere en dag fuld af aktiviteter i Vejle Bypark. Det store grønne udendørs område byder på spændende muligheder, hvor mange former for aktiviteter eller teambuilding kan blive udført.
Aktiviteter og teambuilding
Hos Scandic Jacob Gade i Vejle tilbyder de spændende mødeaktiviteter, som du frit kan benytte i forbindelse med dit ophold. Mødeaktiviteterne har til formål at styrke relationen og kommunikationsevnen mellem dine deltagere. De udvalgte mødeaktiviteter afhænger dog af, hvilket Scandic Hotel du besøger. Hos Scandic Jacob Gade i Vejle kan de tilbyde sjove og spændende aktiviteter og teambuilding øvelser, som du med fordel kan inddrage i dit møde.
Overnatning
Hvis I ønsker overnatning efter jeres fest, så er der mulighed for at booke overnatning i et af hotellets 129 værelser lyse værelser, hvoraf de fleste har udsigt over Vejle Bypark. Værelserne har aircondition, kabel-tv og skrivebord.
Transport
Scandic Jacob Gade ligger meget tæt på Vejle centrum og har kun 10 minutters gang til togstationen, 4 km. til motorvejen og 30 km. til Billund lufthavn. Det er derfor altid nemt at komme til og fra Scandic Jacob Gade.
Har du lyst og tid til at udforske Vejle? Så kan du låne en af Scandics cykler i receptionen og tage på opdagelse i Vejle. Her har du god mulighed for at cykle til havnen eller stranden. Vejles gågade ligger kun 100 meter fra hotellet, hvor butikker og en lang rækker restauranter ligger. Hotellets nabo er Vejle Musikteater og Vejle Kunstmuseum.
Bæredygtige tiltag
Vi stræber hele tiden efter at gøre vores hoteloplevelse endnu mere bæredygtig, og vi arbejder kontinuerligt på at finde måder hvorpå vi kan passe endnu bedre på miljøet, og den verden vores hoteller findes i.
Vi har ambitiøse mål for fremtiden:
- Inden 2023 er det vores mål, at have alle Scandic hoteller på tværs af kæden i seks lande skal certificeres som svanemærket.
- Inden 2025 skal alt interiør i nye værelser være cirkulært, og helst af genbrugte og svanemærkede materialer.
- Inden 2025 vil vi ligeledes forøge andelen af plantebaseret mad til 60 % og reducere vores madspild med 25 % sammenlignet med 2019, og så vil vi reducere vores vandforbrug og usorterede affald.
- Inden 2030 vil vi reducere vores CO2 udledning pr. kvadratmeter med 50 % (sammenlignet med 2019)
4 forskellige
Prispakker
Halvdagsmøde
- Sandwichbuffet
- Drikke (kaffe / te / isvand)
- Formiddags eller eftermiddagsforplejning
Udover kuvertprisen tilføjes der pris for lokaleleje.
Se individuelle lokalelejepriser på de enkelte lokaler.
Dagsmøde
- Formiddagsforplejning
- Drikke (kaffe / te / isvand / sodavand)
- Frokost
- Frugt
Udover kuvertprisen tilføjes der pris for lokaleleje.
Se individuelle lokalelejepriser på de enkelte lokaler.
Heldagsmøde
- Morgenmad
- Drikke (kaffe / te / isvand / sodavand)
- Frokost
- Frugt
- Aftensmad
Udover kuvertprisen tilføjes der pris for lokaleleje.
Se individuelle lokalelejepriser på de enkelte lokaler.
Konferencedøgn
- Morgenmad
- Drikke (kaffe / te / isvand / sodavand / øl)
- Frokost
- Frugt & kage
- Aftensmad
- Overnatning i Enkeltværelse
- Morgenmad
Udover kuvertprisen tilføjes der pris for lokaleleje.
Se individuelle lokalelejepriser på de enkelte lokaler.
11 forskellige
Lokaler











Jacob Gade Salen 2
Beskrivelse af lokalet
Indbydende lokale
Bordopstillinger
Jacob Gade Salen 2
Beskrivelse af lokalet
Indbydende lokale