
Scandic Odense
Hold festen i skønne og hyggelige rammer

Med hotellets gode placering og store ekspertise i at planlægge og afvikle diverse fester og selskaber, er de oplagte at vælge til jeres næste festlige begivenhed. I samarbejde med jer sørger de for, at I får en uforglemmelig fest.
Selskabslokaler
Scandic Odense har 4 selskabslokaler, hvor I selv kan vælge, hvilket lokale der passer bedst til jer og jeres fest. Desuden må I meget gerne fortælle dem om, hvilke præferencer I har til bordopsætning, bordpynt mm. Deres dygtige kokke sammensætter en lækker selskabsmenu til jer, ud fra jeres ønsker og behov til menuen. De kommer også gerne med idéer og forslag, men vil I høj grad gerne høre om jeres ønsker, så menuen bliver præcis, som I ønsker den.
Aktiviteter
Hos Scandic i Odense tilbyder de spændende aktiviteter, som du frit kan afbenytte i forbindelse med dit ophold på hotellet. De udvalgte aktiviteter afhænger af, hvilket Scandic hotel du besøger. Du kan dog kontakte Scandic i Odense, hvor I sammen kan planlægge en skøn dag fuld af spændende aktiviteter. Hos Scandic i Odense kan de eksempelvis tilbyde muligheden for at spille billard eller et større udendørsareal, hvor I kan arrangere udendørs aktiviteter eller blot nyde den skønne natur.
Overnatning og parkering
Ønsker I og jeres gæster at overnatte i forbindelse med festen, så kan I booke værelser på hotellet. Hotellet er beliggende centralt i Danmark, tæt på motorvejen og blot 8 km. fra Odense centrum. De tilbyder gratis parkering.
Overnatningsmuligheder
Faciliteter & praktiske informationer
Priser
Aftenselskab 1 ( 4 timer)
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Pakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Bar (øl/vand/vin max 4 timer)
- Natmad
Arrangementets varighed er 8 timer.
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 2 (8 timer)
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
Arrangementets varighed er 8 timer.
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 3 (8 timer)
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Avec
- Sødt til kaffen
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
Arrangementets varighed er 8 timer.
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Frokostselskab
Pakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
Arrangementets varighed er 4 timer.
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Brunch
Pakken indeholder:
- Brunch med alt, hvad hjertet begærer inkl. drikkelse
Ovenstående har en varighed af 3 timer.
Tilvalg
Følgende kan tilvælges for 55 kr. pr kurvert
- Færøsk koldrøget laks
- Salat med grillede grøntsager
- Små frikadeller med syltede agurker
- Lun grøntsagstærte
- Danske kyllingenuggets
Eksempel på brunch menu
- Tre slags charcuterie, tre oste fra Europa og to slags marmelade
- Kryddersild med appelsin, lun leverpostej med svampe og bacon,
røræg, bacon, stegte pølser og baked beans - Græsk yoghurt med frugtkompot og pandekager med ahornsirup
- Tre forskellige små muffins, mini croissanter og mini wienerbrød
- Skåret frugt, rundstykker, groft brød, rugbrød og smør
- Kaffe, te og to slags juice
Fleksible møde- og konference lokaler i moderne rammer

Leder du efter et sted at holde møde, kursus eller konference centralt i Danmark? Så er Scandic Odense det oplagte valg. De har en fleksibel konferenceafdeling, ligger tæt på motorvejen og kun 8 km. fra centrum af Odense.
Mødelokaler & faciliteter
Med Scandic Odenses store ekspertise indenfor planlægning og afvikling af møder, kurser og konferencer, er det et ideelt sted for jer at holde jeres næste arrangement. I hotellets store og fleksible konferenceafdeling har de plads op til 200 deltagere. Alle stedets 13 lokaler har naturligt dagslys og indeholder alt i AV-udstyr, som står fri til jeres rådighed. Området omkring hotellet rummer mange muligheder for teambuilding øvelser, hvis det kunne have jeres interesse. Alternativt kan I benytte området i jeres pause, hvis I trænger til at trække lidt frisk luft.
Forplejning
Hotellets dygtige kokke står klar til at lave en god forplejning til jer, hvor I naturligvis er velkommen til at komme med jeres præferencer dertil. Desuden kan de lave en god middag til jer efter mødet, som I kan nyde i deres hyggelige restaurant. I forlængelse af restauranten ligger baren, hvor der altid er god stemning, og hvor I kan nyde kolde drikke, hvis I trænger til det efter en lang dag med møder, kursus eller konference.
Aktiviteter & teambuilding
Hos Scandic i Odense tilbyder de spændende mødeaktiviteter, som du frit kan afbenytte i forbindelse med dit møde på hotellet. De udvalgte mødeaktiviteter afhænger af, hvilket Scandic hotel du besøger. Du kan dog kontakte Scandic i Odense, hvor I sammen kan planlægge en skøn dag fuld af spændende aktiviteter og teambuilding øvelser.
Overnatning & parkering
Ønsker I og jeres gæster at overnatte i forbindelse med festen, så kan I booke værelser på hotellet. Hvis I ankommer til Scandic Odense i bil, tilbyder hotellet fri udendørs parkering til deres gæster.
Overnatningsmuligheder
Faciliteter & praktiske informationer
Priser
Halvdagsmøde
Pakken indeholder:
- 1 måltid
- Kaffe, the & isvand
- Mødelokale
- AV-udstyr
Heldagsmøde
Pakken indeholder:
- Morgenmad
- Kaffe, the, isvand & sodavand
- Frokost
- Frugt
- Aftensmad
- Mødelokale
- AV-udstyr
Konfernecedøgn
Pakken indeholder:
- Morgenmad
- Kaffe, te, isvand, sodavand & øl
- Frokost
- Frugt & kage
- Aftensmad
- Mødelokale
- AV-udstyr
- Overnatning
- Morgenmad
Lokation - Hvidkærvej 25, Højme, 5250 Odense SV
Send en forespørgsel


Ring til
Scandic Odense
Scandic Odense I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Scandic Odense
Scandic Odense I tidsrummet 9:00 - 15:00
Scandic Odense
Send en forespørgsel
Ring til
Scandic Odense
Scandic Odense I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Scandic Odense
Scandic Odense I tidsrummet 9:00 - 15:00
Scandic Odense
