Hold festen i skønne rammer i hjertet af Ringsted
I hjertet af Ringsted finder du Scandic Ringsted, som kan skabe de perfekte rammer for dit næste selskab, uanset om det drejer sig om fødselsdag, barnedåb, konfirmation, firmafest eller anden form for event. Scandic Ringsted råder over fleksible lokaler med en kapacitet op til 100 deltagere.
Maden er altid sublim hos Scandic Ringsted, da deres dygtige og erfarne kokke sætter en ære i at lave mad på et højt gastronomisk niveau. Derigennem sørger de således for den lækreste og smagfulde mad serveret til jeres arrangement. Restauranten er en uformel og hyggelig oase, hvor der kombineres det bedste fra det klassiske og moderne køkken.
Aktiviteter
Hos Scandic i Ringsted tilbyder de spændende aktiviteter, som du frit kan afbenytte i forbindelse med dit ophold. Disse aktiviteter varierer alt afhængigt af, hvilket Scandic hotel du besøger. Hos Scandic i Ringsted kan de bl.a. tilbyde følgende aktiviteter:
- Sauna
- Fitnessrum
- Opdagelsestur i Ringsted
- Rabat på billetter til BonBon Land
Overnatning & parkering
Scandic Ringsted råder over mere end 75 værelser. Værelserne er klassisk indrettet og har opholdsområde tilknyttet, skrivebord og tv med adskillige kanaler. Der tilbydes fri parkering lige ude foran hotellet.
5 forskellige
Prispakker
Aftenselskab 1
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Snacks ved velkomst 29 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 2
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
- Snacks ved velkomst 29 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter, gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 3
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Avec
- Sødt til kaffen
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
- Snacks ved velkomst 29 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Frokostselskab
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Brunch
- Brunch med alt hvad hjertet begærer
- Færøsk koldrøget laks 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Salat med grillede grøntsager 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Små frikadeller med syltede agurker 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Lun grøntsagstærte 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Danske kyllingenuggets 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
Eksempel på menu
- Tre slags charcuterie, tre oste fra Europa og to slags marmelade
- Kryddersild med appelsin, lun leverpostej med svampe og bacon,røræg, bacon, stegte pølser og baked beans
- Græsk yoghurt med frugtkompot og pandekager med ahornsirup
- Tre forskellige små muffins, mini croissanter og mini wienerbrød
- Skåret frugt, rundstykker, groft brød, rugbrød og smør
- Kaffe, te og to slags juice
4 forskellige
Lokaler
Restaurant Klosterhaven
Beskrivelse af lokalet
Restaurant Klosterhaven er et fantastisk selskabslokale, der emmer af klassisk elegance og charme. Lokalet er indrettet med smukke og tidløse møbler i træ og læder, der tilføjer en fornemmelse af æstetik og komfort.
Store panoramavinduer lokalet og lader det naturlige lys strømme frit ind i rummet. Det skaber en smuk forbindelse mellem indendørs og udendørs, samtidig med at det giver en fantastisk udsigt over omgivelserne.
Med højt til loftet får Restaurant Klosterhaven en fornemmelse af rummelighed og åbenhed. Det blå gulvtæppe, som pryder gulvet, giver lokalet en varm og hjemlig stemning.
Restauranten er det perfekte sted at skabe jeres fremtidige minder med familie, venner eller kollegaer.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Figaro
Beskrivelse af lokalet
Fest-, møde og konference lokalet Figaro er en perfekt kombination af stilfuld elegance og hjemlig atmosfære. Lokalet er pænt indrettet med klassiske møbler, der tilføjer et tidløst præg og sætter en komfortabel ramme for selskabet. De store vinduespartier sikre en strøm af naturligt lys som sikre energi og varme i lokalet.
Lokalet står til rådighed med al nødvendig teknisk udstyr, uanset om det gælder en fest, konference eller et møde.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Carmen+Othello
Beskrivelse af lokalet
Det er muligt at sammenslå de to lokaler, Carmen og Othello, hvis man ønsker yderligere kapacitet.
Lokalerne er en perfekt kombination af stilfuld elegance og hjemlig atmosfære. Lokalerne er pænt indrettet med klassiske møbler, der tilføjer et tidløst præg og sætter en komfortabel ramme for mødet eller konferencen. De store vinduespartier sikre en strøm af naturligt lys som sikre energi og varme i lokalet.
Lokalerne står til rådighed med al nødvendig teknisk udstyr, så jeres møde eller konference forløber glidende og professionelt.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Verdi
Beskrivelse af lokalet
Fest-, møde- og konferencelokalet Verdi er en perfekt kombination af stilfuld elegance og hjemlig atmosfære. Lokalet er pænt indrettet med klassiske møbler, der tilføjer et tidløst præg og sætter en komfortabel ramme for selskabet. De store vinduespartier sikre en strøm af naturligt lys som sikre energi og varme i lokalet.
Lokalet står til rådighed med al nødvendig teknisk udstyr.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Faciliteter
Relevante steder i nærheden
Lokation
Nørretorv 57, 4100 RingstedFleksible og lyse møde- og konferencelokaler
Hos Scandic Ringsted tilbyder de fire fleksible mødelokaler og fire grupperum, som udgør den perfekte ramme for din næste konference, hvad enten der er to eller 180 deltagere. Alle lokaler er placeret i stueetagen, så I her kan nyde naturligt dagslys. I alle lokaler har I adgang til fri WiFi og professionelt AV-udstyr. I samarbejde med Ringsted Kongrescenter kan Scandic Ringsted arrangere større konferencer, kongresser og arrangementer for op til 180 personer.
Forplejning
Hold dit næste møde på Scandic Ringsted, oplev deres nye mødekoncept – Better Food. Maden er altid sublim, da deres dygtige og erfarne kokke sætter en ære i, at lave mad på et højt gastronomisk niveau. Derigennem sørger de således for den lækre og smagfulde mad serveret til jeres møde.
Mødefaciliteter
Der arbejdes hele tiden for, at du får den bedste oplevelse, når mødet finder sted hos os. Samtidig ved de, at et komplet møde- og konferencelokale, der forener lyd og billede af høj kvalitet med brugervenlig betjening, har stor betydning for et godt møde. Derfor har de i samarbejde med AV CENTER opgraderet vores AV-udstyr på Scandic Ringsted, så du altid har adgang til:
- Full HD Laser projektorer i alle mødelokaler
- Større og bedre lærreder
- Mulighed for trådløs hdmi-tilslutning
- Perfekt lyd, som er tilpasset lokalets størrelse
Aktiviteter og teambuilding
Hos Scandic i Ringsted tilbyder de spændende mødeaktiviteter, som du frit kan inddrage i dit møde på hotellet. Disse mødeaktiviteter har til formål at styrke relationen og kommunikationsevnen mellem dine deltagere. Disse mødeaktiviteter varierer alt afhængigt af hvilket Scandic hotel, du besøger.
Overnatning & parkering
Scandic Ringsted råder over mere end 75 værelser i forskellige størrelser, priser og eksklusivitet. Der tilbydes fri parkering lige ude foran hotellet.
3 forskellige
Prispakker
Halvdagsmøde
- 1 måltid
- Drikke (kaffe / te / isvand)
- Mødelokale
- Av-udstyr
Heldagsmøde
- Morgenmad
- Drikke (kaffe / te / isvand / sodavand)
- Frokost
- Frugt
- Aftensmad
- Mødelokale
- Av-udstyr
Konferencedøgn
- Morgenmad
- Drikke (kaffe / te / isvand / sodavand / øl)
- Frokost
- Frugt & kage
- Aftensmad
- Mødelokale
- Av-udstyr
- Overnatning i enkeltværelse
- Morgenmad
13 forskellige
Lokaler













Restaurant Klosterhaven
Beskrivelse af lokalet
Restaurant Klosterhaven er et fantastisk selskabslokale, der emmer af klassisk elegance og charme. Lokalet er indrettet med smukke og tidløse møbler i træ og læder, der tilføjer en fornemmelse af æstetik og komfort.
Store panoramavinduer lokalet og lader det naturlige lys strømme frit ind i rummet. Det skaber en smuk forbindelse mellem indendørs og udendørs, samtidig med at det giver en fantastisk udsigt over omgivelserne.
Med højt til loftet får Restaurant Klosterhaven en fornemmelse af rummelighed og åbenhed. Det blå gulvtæppe, som pryder gulvet, giver lokalet en varm og hjemlig stemning.
Restauranten er det perfekte sted at skabe jeres fremtidige minder med familie, venner eller kollegaer.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Figaro
Beskrivelse af lokalet
Fest-, møde og konference lokalet Figaro er en perfekt kombination af stilfuld elegance og hjemlig atmosfære. Lokalet er pænt indrettet med klassiske møbler, der tilføjer et tidløst præg og sætter en komfortabel ramme for selskabet. De store vinduespartier sikre en strøm af naturligt lys som sikre energi og varme i lokalet.
Lokalet står til rådighed med al nødvendig teknisk udstyr, uanset om det gælder en fest, konference eller et møde.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Carmen+Othello
Beskrivelse af lokalet
Det er muligt at sammenslå de to lokaler, Carmen og Othello, hvis man ønsker yderligere kapacitet.
Lokalerne er en perfekt kombination af stilfuld elegance og hjemlig atmosfære. Lokalerne er pænt indrettet med klassiske møbler, der tilføjer et tidløst præg og sætter en komfortabel ramme for mødet eller konferencen. De store vinduespartier sikre en strøm af naturligt lys som sikre energi og varme i lokalet.
Lokalerne står til rådighed med al nødvendig teknisk udstyr, så jeres møde eller konference forløber glidende og professionelt.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Verdi
Beskrivelse af lokalet
Fest-, møde- og konferencelokalet Verdi er en perfekt kombination af stilfuld elegance og hjemlig atmosfære. Lokalet er pænt indrettet med klassiske møbler, der tilføjer et tidløst præg og sætter en komfortabel ramme for selskabet. De store vinduespartier sikre en strøm af naturligt lys som sikre energi og varme i lokalet.
Lokalet står til rådighed med al nødvendig teknisk udstyr.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Carmen
Beskrivelse af lokalet
Mødelokalet Carmen er en perfekt kombination af stilfuld elegance og hjemlig atmosfære. Lokalet er pænt indrettet med klassiske møbler, der tilføjer et tidløst præg og sætter en komfortabel ramme for mødet og konferencen. De store vinduespartier sikre en strøm af naturligt lys som sikre energi og varme i lokalet.
Lokalet står til rådighed med al nødvendig teknisk udstyr, så jeres møde eller konference forløber glidende og professionelt.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Othello
Beskrivelse af lokalet
Mødelokalet Othello er en perfekt kombination af stilfuld elegance og hjemlig atmosfære. Lokalet er pænt indrettet med klassiske møbler, der tilføjer et tidløst præg og sætter en komfortabel ramme for mødet og konferencen. De store vinduespartier sikre en strøm af naturligt lys som sikre energi og varme i lokalet. Det er desuden muligt at mørklægge lokalet.
Lokalet står til rådighed med al nødvendig teknisk udstyr, så jeres møde eller konference forløber glidende og professionelt.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Figaro
Beskrivelse af lokalet
Fest-, møde og konference lokalet Figaro er en perfekt kombination af stilfuld elegance og hjemlig atmosfære. Lokalet er pænt indrettet med klassiske møbler, der tilføjer et tidløst præg og sætter en komfortabel ramme for selskabet. De store vinduespartier sikre en strøm af naturligt lys som sikre energi og varme i lokalet.
Lokalet står til rådighed med al nødvendig teknisk udstyr, uanset om det gælder en fest, konference eller et møde.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Carmen+Othello
Beskrivelse af lokalet
Det er muligt at sammenslå de to lokaler, Carmen og Othello, hvis man ønsker yderligere kapacitet.
Lokalerne er en perfekt kombination af stilfuld elegance og hjemlig atmosfære. Lokalerne er pænt indrettet med klassiske møbler, der tilføjer et tidløst præg og sætter en komfortabel ramme for mødet eller konferencen. De store vinduespartier sikre en strøm af naturligt lys som sikre energi og varme i lokalet.
Lokalerne står til rådighed med al nødvendig teknisk udstyr, så jeres møde eller konference forløber glidende og professionelt.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Figaro+Othello
Beskrivelse af lokalet
Det er muligt at sammenslå de to lokaler, Figaro og Othello, hvis man ønsker yderligere kapacitet.
Lokalerne er en perfekt kombination af stilfuld elegance og hjemlig atmosfære. Lokalerne er pænt indrettet med klassiske møbler, der tilføjer et tidløst præg og sætter en komfortabel ramme for mødet eller konferencen. De store vinduespartier sikre en strøm af naturligt lys som sikre energi og varme i lokalet.
Lokalerne står til rådighed med al nødvendig teknisk udstyr, så jeres møde eller konference forløber glidende og professionelt.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Figaro + Carmen + Othello
Beskrivelse af lokalet
Det er muligt at sammenslå de tre lokaler, Figaro, Carmen og Othello, hvis man ønsker yderligere kapacitet.
Lokalerne er en perfekt kombination af stilfuld elegance og hjemlig atmosfære. Lokalerne er pænt indrettet med klassiske møbler, der tilføjer et tidløst præg og sætter en komfortabel ramme for mødet eller konferencen. De store vinduespartier sikre en strøm af naturligt lys som sikre energi og varme i lokalet. Det er desuden muligt at mørklægge lokalerne.
Lokalerne står til rådighed med al nødvendig teknisk udstyr, så jeres møde eller konference forløber glidende og professionelt.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Verdi
Beskrivelse af lokalet
Fest-, møde- og konferencelokalet Verdi er en perfekt kombination af stilfuld elegance og hjemlig atmosfære. Lokalet er pænt indrettet med klassiske møbler, der tilføjer et tidløst præg og sætter en komfortabel ramme for selskabet. De store vinduespartier sikre en strøm af naturligt lys som sikre energi og varme i lokalet.
Lokalet står til rådighed med al nødvendig teknisk udstyr.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Grupperum 1
Beskrivelse af lokalet
Grupperum 1 er et møde og konferencelokale, som kombinerer professionelle tekniske faciliteter med moderne minimalisme og æstetik.
Det store vineuesparti sikrer en naturlig strøm af lys, som skaber en varme og giver mødedeltagerne ny energi, samt giver en fantastisk udsigt til den omkringliggende natur. Ønsker man at mørklægge lokalet, er dette også muligt.
Lokalets tekniske udstyr sikrer en problemfri afvikling af jeres møde eller konference.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Gupperum 2
Beskrivelse af lokalet
Grupperum 2 er et møde og konferencelokale, som kombinerer professionelle tekniske faciliteter med moderne minimalisme og æstetik.
Det store vineuesparti sikrer en naturlig strøm af lys, som skaber en varme og giver mødedeltagerne ny energi, samt giver en fantastisk udsigt til den omkringliggende natur. Ønsker man at mørklægge lokalet, er dette også muligt.
Lokalets tekniske udstyr sikrer en problemfri afvikling af jeres møde eller konference.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Grupperum 1+2
Beskrivelse af lokalet
Det er muligt at sammenslå de to lokaler, Grupperum 1 og 2, hvis man ønsker yderligere kapacitet.
Grupperummene er møde og konferencelokaler, som kombinerer professionelle tekniske faciliteter med moderne minimalisme og æstetik.
Det store vineuespartier sikrer en naturlig strøm af lys, som skaber en varme og giver mødedeltagerne ny energi, samt giver en fantastisk udsigt til den omkringliggende natur. Ønsker man at mørklægge lokalet, er dette også muligt.
Lokalernes tekniske udstyr sikrer en problemfri afvikling af mødet eller konferencen.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Grupperum 3
Beskrivelse af lokalet
Grupperum 3 er et møde og konferencelokale, som kombinerer professionelle tekniske faciliteter med moderne minimalisme og æstetik.
Det store vineuesparti sikrer en naturlig strøm af lys, som skaber en varme og giver mødedeltagerne ny energi, samt giver en fantastisk udsigt til den omkringliggende natur. Ønsker man at mørklægge lokalet, er dette også muligt.
Lokalets tekniske udstyr sikrer en problemfri afvikling af jeres møde, konference eller workshop.
Bordopstillinger
Grupperum 4
Beskrivelse af lokalet
Grupperum 4 er et møde og konferencelokale, som kombinerer professionelle tekniske faciliteter med moderne minimalisme og æstetik.
Det store vineuesparti sikrer en naturlig strøm af lys, som skaber en varme og giver mødedeltagerne ny energi, samt giver en fantastisk udsigt til den omkringliggende natur. Ønsker man at mørklægge lokalet, er dette også muligt.
Lokalets tekniske udstyr sikrer en problemfri afvikling af jeres møde, konference eller workshop.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Grupperum 3+4
Beskrivelse af lokalet
Det er muligt at sammenslå de to lokaler, Grupperum 3 og 4, hvis man ønsker yderligere kapacitet.
Grupperummene er møde og konferencelokaler, som kombinerer professionelle tekniske faciliteter med moderne minimalisme og æstetik.
Det store vineuespartier sikrer en naturlig strøm af lys, som skaber en varme og giver mødedeltagerne ny energi, samt giver en fantastisk udsigt til den omkringliggende natur. Ønsker man at mørklægge lokalet, er dette også muligt.
Lokalernes tekniske udstyr sikrer en problemfri afvikling af mødet eller konferencen.
Teknisk udstyr
Bordopstillinger
Faciliteter
Relevante steder i nærheden
Lokation
Nørretorv 57, 4100 RingstedSend en forespørgsel

Betingelser ved brug af Eventbutler.dk
Scandic Ringsted behandler din opgave med stor seriøsitet, og derfor skal du have et reelt ønske og behov om at lave en booking.
Eventbutler.dk kan ikke stilles til ansvar i stridsager mellem dig og stedet du kontakter via Eventbutler. Hvis der mod forventning opstår utilfredshed med det udførte arbejde, er det alene stedet, som kan drages til ansvar.
Når du anvender vores service, bliver du tilmeldt vores påmindelsesservice, hvor vi få gange om året sender dig relevant påmindelser om relevante årlige anledninger.
Eksempel på en god beskrivelse
Jeg skal afholde: Julefrokost
Ca. tidsrum: 18:00 - 01:00
Evt. ønsker til faciliteter, omgivelserne eller forplejning:
Der skal være gode parkeringsforhold og gerne naturskønne omgivelser.
Selve menuen må gerne bestå af en klassisk treretters a la carte julefrokost menu
med vin, øl og vand ad libitum hele aftenen.
