
Scandic Silkeborg
Hold festen i fantastiske festlokaler i naturskønne omgivelser

Afhold jeres næste fest eller mærkedag i en af Scandics 6 selskabslokaler på naturskønne Scandic Silkeborg. Hotellet er placeret midt i det grønne og kan tilbyde en lang række faciliteter, som vil gøre netop jeres fest til en mindeværdig begivenhed. I 2019 blev hotelværelserne renoveret, du vil derfor opleve de lyse og indbydende omgivelser, når du checker ind på hotellet.
Din middag- og morgenmad bliver en ren sanseoplevelse i deres orangeri-inspirerede restaurant Kildesø. Her sidder du midt i den smukke natur, som hotellet er omgivet af, mens du bliver forkælet af kokkenes smagfulde og delikate mad. Der er altid fokus på at benytte sæsonens bedste råvarer, og der kreeres mad med omtanke. Restauranten har kapacitet til 154 personer, og om sommeren kan I nyde terrassen og det gode vejr uden for restauranten. Det veloplagte personale sørger for, at jeres oplevelse bliver en god én af slagsen. I kan derfor læne jer tilbage og nyde jeres gæsters selskab, hos Scandic er du altid i de bedste hænder.
Aktiviteter
Ønsker I et afbræk i løbet af dagen før festen, hvor I bl.a. kan tage et spil pool, gå en tur i skovområder, leje en af deres kajakker, cykle en tur eller tage en drink på en af deres idylliske terrasser, hvor årstiderne kan nydes.
Overnatning & transport
Skal I bruge overnatning efter festen så tilbyder Scandic Silkeborg hele 117 værelser. Ift. transport er der ingen grund til bekymring, da hotellet ligger ca. 3 km. fra Silkeborg centrum og offentlig transport stopper lige ved hotellet.
Overnatningsmuligheder
Faciliteter & praktiske informationer
Priser
Aftenselskab (4 timer)
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Pakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Bar (øl/vand/vin max 4 timer)
- Natmad
Arrangementets varighed er 8 timer.
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 2 ( 8 timer)
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
Arrangementets varighed er 8 timer.
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 3 (8 timer)
Minimum 20 gæsterPakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Avec
- Sødt til kaffen
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
Arrangementets varighed er 8 timer.
Tilvalg
- Snacks ved velkomst 29,- pr. person
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55,- pr. person
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65,- pr. person
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Frokostselskab
Pakken indeholder:
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
Arrangementets varighed er 4 timer.
Eksempel på menu
Forretter (vælg mellem)
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revet
vesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-) - Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagt
med dijonsennep (tillæg + kr. 15,-) - Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
Hovedretter (vælg mellem)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)
og mild rosmarinsauce - Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg og
demiglace (tillæg + kr. 50,-) - Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,
gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
Desserter (vælg mellem)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,
frisk frugt og citronmelisse - Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret med
vaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-) - En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Brunch
Pakken indeholder:
- Brunch med alt, hvad hjertet begærer inkl. drikkelse
Ovenstående har en varighed af 3 timer.
Tilvalg
Følgende kan tilvælges for 55 kr. pr kurvert
- Færøsk koldrøget laks
- Salat med grillede grøntsager
- Små frikadeller med syltede agurker
- Lun grøntsagstærte
- Danske kyllingenuggets
Eksempel på brunch menu
- Tre slags charcuterie, tre oste fra Europa og to slags marmelade
- Kryddersild med appelsin, lun leverpostej med svampe og bacon,
røræg, bacon, stegte pølser og baked beans - Græsk yoghurt med frugtkompot og pandekager med ahornsirup
- Tre forskellige små muffins, mini croissanter og mini wienerbrød
- Skåret frugt, rundstykker, groft brød, rugbrød og smør
- Kaffe, te og to slags juice
Fantastiske møde- og konferencelokaler i naturskønne omgivelser

Hvad end i ønsker at bruge deres indendørsfaciliteter eller vælger at rykke udendørs, så står deres veloplagte konferencepersonale klar til at give jer den bedste konferenceoplevelse.
De har plads til konferencer og møder omend det er for to eller 280 deltagere. Hotellet byder på seks lyse plenumrum og ti grupperum, som alle tilbyder alt i professionelt AV-udstyr, ligesom I også har adgang til gratis WIFI. Hvis du skal holde et mindre møde, så kan hotellet også hjælpe med at arrangere det.
Aktiviteter og teambuilding
Hos Scandic i Silkeborg tilbyder de spændende mødeaktiviteter, som har til formål at styrke relationen og kommunikationsevnen mellem dine deltagere. Hos Scandic i Silkeborg tilbyder de skønne grønne områder ved hotellet, som giver dig rig mulighed for udendørs aktiviteter som eksempelvis Walk and Talk. Du kan dog kontakte Scandic i Silkeborg, hvor I sammen kan planlægge en skøn dag fuld af spændende aktiviteter og teambuilding øvelser.
Overnatning & transport
Skal I bruge overnatning efter festen så tilbyder Scandic Silkeborg hele 117 værelser. Ift. transport er der ingen grund til bekymring, da hotellet ligger ca. 3 km. fra Silkeborg centrum og offentlig transport stopper lige ved hotellet.
Overnatningsmuligheder
Faciliteter & praktiske informationer
Priser
Halvdagsmøde
Pakken indeholder:
- 1 måltid
- Drikke (kaffe / te / isvand)
- Mødelokale
- Av-udstyr
Heldagsmøde
Pakken indeholder:
- Morgenmad
- Drikke (kaffe / te / isvand / sodavand)
- Frokost
- Frugt
- Aftensmad
- Mødelokale
- Av-udstyr
Konferencedøgn
Pakken indeholder:
- Morgenmad
- Drikke (kaffe / te / isvand / sodavand / øl)
- Frokost
- Frugt & kage
- Aftensmad
- Mødelokale
- Av-udstyr
- Overnatning i enkeltværelse
- Morgenmad
Forkæl gæsterne med skønt catering

Scandic Silkeborg sørger for, at du kan spare tiden i køkkenet og bruge tiden rundt om bordet sammen med dine gæster og få en uforglemmelig dag. Scandic Silkeborg har altid fokus på at benytte sæsonens bedste råvarer og der kreeres mad med omtanke.
Kommer der børn til arrangementet? Så er Scandic Silkeborg specialister i et kreere lækre og velsmagende børnemenuer, der smager for de små.
Faciliteter & praktiske informationer
Priser
Buffet
- Buffet bestående af både kolde, varme og søde retter
Eksempel på en buffet
- Carpaccio af okse med parmesan, rucola, pinjekerner
og olivenolie - Rødbede-”gravad laks” med peberrodscreme
- Dampet torsk i weissbier med chili og citron.
Serveres med cremefraiche - Dansk black angus helstegt med hvidløg og timian.
Serveres med sauté af sæsonens grøntsager - Nænsomt stegt kyllingebryst med chorizopølse og
estragonsauce - Kartoffel rösti med rodfrugter
- Grov ratatouille
- Salat nicoise med bønner, æg, kartofler og oliven
- Plukket torvesalat med vinaigrette
- Kageplanke med tre slags kage, frisk frugt og coulis
Tilvalgsmuligheder
Til buffeten kan der tilkøbes yderligere retter til 35,- pr. stk.
- Krebsesalat serveret med krydderurter og sauce verte
- Paté med nødder
- Roulade af røget hellefisk med basilikumcreme på plukket
salat med dild og lime - Dansk skagenskinke med tomat-æble concasse
- Stegt sandart med ærtepuré og safrancreme
- Ungkvæg stegt med havsalt og nordiske urter
- Kyllingebryst fra Gråsten med hvidløg og timian
- Små kartofler stegt med honning og hasselnødder
- Plukket torvesalat med vinaigrette
- Tre oste fra skandinaviske gårdmejerier.
Serveres med bornholmske rugkiks og blommechutney - Jordbær-rabarber trifli med makroner og ristede mandler
toppet med vaniljecreme
3 retters menu
Menuen indeholder:
- Forret
- Hovedret
- Dessert
Eksempel på menu
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs
og solbær
4 retters menu
Menuen indeholder:
- Forret
- Mellemret
- Hovedret
- Dessert
Eksempel på menu
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Citron/estragon granité
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs
og solbær
Lokation - Udgårdsvej 2, 8600 Silkeborg
Send en forespørgsel


Ring til
Scandic Silkeborg
Scandic Silkeborg I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Scandic Silkeborg
Scandic Silkeborg I tidsrummet 9:00 - 15:00
Scandic Silkeborg
Send en forespørgsel
Ring til
Scandic Silkeborg
Scandic Silkeborg I tidsrummet 9:00 - 15:00
Ring til
Scandic Silkeborg
Scandic Silkeborg I tidsrummet 9:00 - 15:00
Scandic Silkeborg
