
Fester og selskaber, der dækker hele spektrummet
Scandic Spectrum er et helt nyt hotel midt i København med en fantastisk udsigt. Hotellet er skabt med en vision om, at dække hele spektrummet, hvorfor du vil finde alt på hotellet. Du vil modtage en varm velkomst og opleve og en pulsende atmosfære ligeså snart du træder ind på Scandic Spectrum. Med lokaler i forskellige størrelser og stor gæstfrihed kan Scandic Spectrum rumme dit næste selskab eller fest.
Selskabslokaler til ethvert arrangement
Scandic Spectrum kan rumme selskaber & events op til 500 personer. I stueplan ligger det fleksible eventområde, som kan deles op i 4 lokaler eller åbnes helt op til ét stort areal.
På 6. etage er der udsigt over havnen, og der er adgang til flere udendørs terrasser. Udenfor lokalerne tilbyder de lyse og kreative arealer med hyggelige siddeområder.
Maden
På Scandic Spectrum er der to forskellige restauranter til at dække hele spektrummet. Fælles for dem begge er, at de skabe fantastiske smagsoplevelser, værner om bæredygtighed og har en stor kærlighed for de nordiske ingredisenser.
Bæredygtige tiltag
Vi stræber hele tiden efter at gøre vores hoteloplevelse endnu mere bæredygtig, og vi arbejder kontinuerligt på at finde måder hvorpå vi kan passe endnu bedre på miljøet, og den verden vores hoteller findes i.
Vi har ambitiøse mål for fremtiden:
- Inden 2023 er det vores mål, at have alle Scandic hoteller på tværs af kæden i seks lande skal certificeres som svanemærket.
- Inden 2025 skal alt interiør i nye værelser være cirkulært, og helst af genbrugte og svanemærkede materialer.
- Inden 2025 vil vi ligeledes forøge andelen af plantebaseret mad til 60 % og reducere vores madspild med 25 % sammenlignet med 2019, og så vil vi reducere vores vandforbrug og usorterede affald.
- Inden 2030 vil vi reducere vores CO2 udledning pr. kvadratmeter med 50 % (sammenlignet med 2019)
6 forskellige
Prispakker
Aftenselskab 1
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Lokale
- Snacks ved velkomst 39 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 75 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale fra 150 kr. inkl. moms
Aftenselskab 2
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
- Snacks ved velkomst 39 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 75 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale fra 150 kr. inkl. moms
Aftenselskab 3
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Avec
- Sødt til kaffen
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
- Snacks ved velkomst 39 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 75 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale fra 150 kr. inkl. moms
Frokostselskab
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Brunch
- Færøsk koldrøget laks 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Salat med grillede grøntsager 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Små frikadeller med syltede agurker 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Lun grøntsagstærte 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Danske kyllingenuggets 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
Eksempel på menu
- Tre slags charcuterie, tre oste fra Europa og to slags marmelade
- Kryddersild med appelsin, lun leverpostej med svampe og bacon,røræg, bacon, stegte pølser og baked beans
- Græsk yoghurt med frugtkompot og pandekager med ahornsirup
- Tre forskellige små muffins, mini croissanter og mini wienerbrød
- Skåret frugt, rundstykker, groft brød, rugbrød og smør
- Kaffe, te og to slags juice
Julefrokost 2023
- Julefrokost
Event 1
Bordopstillinger
Faciliteter
Lokation
Kalvebod Brygge 10, 1560 København, DanmarkMøder og konferencer i det pulserende København
I inspirerende omgivelser og en fantastisk atmosfære kan du holde dit næste møde eller konference. Scandic Spectrum er blevet skabt med tanke for at gøre arbejde mere sjovt, men ligeledes mere produktivt. Ved at dække hele spektrummet med et stort event lokale og mødelokaler med fantastisk udsigt til vandet er der skabt et dynamisk miljø, hvor lokalerne kan opdeles i seperate rum eller benyttes som ét stort. Der er ligeledes mulighed for at benytte sig af den udendørs terrasse, hotellet break-out-rooms eller andre kreative områder. Du kan også booke en workstation, hvor der er plads til store tanker og udfoldselse.
Forplejning med bæredygtighed for øje
På Scandic Spectrum er der to forskellige restauranter til at dække hele spektrummet. Fælles for dem begge er, at de skabe fantastiske smagsoplevelser, værner om bæredygtighed og har en stor kærlighed for de nordiske ingredisenser.
Bæredygtige tiltag
Vi stræber hele tiden efter at gøre vores hoteloplevelse endnu mere bæredygtig, og vi arbejder kontinuerligt på at finde måder hvorpå vi kan passe endnu bedre på miljøet, og den verden vores hoteller findes i.
Vi har ambitiøse mål for fremtiden:
- Inden 2023 er det vores mål, at have alle Scandic hoteller på tværs af kæden i seks lande skal certificeres som svanemærket.
- Inden 2025 skal alt interiør i nye værelser være cirkulært, og helst af genbrugte og svanemærkede materialer.
- Inden 2025 vil vi ligeledes forøge andelen af plantebaseret mad til 60 % og reducere vores madspild med 25 % sammenlignet med 2019, og så vil vi reducere vores vandforbrug og usorterede affald.
- Inden 2030 vil vi reducere vores CO2 udledning pr. kvadratmeter med 50 % (sammenlignet med 2019)
2 forskellige
Prispakker
Dagsmøde
- Konferencefaciliteter m/ basisudstyr
- LCD-projektor
- Fri WiFI
- Kaffe, te, isvand & tørret frugt hele dagen
- Snackbuffet om morgenen m/ sunde snack og brød, juice, kaffe & te
- Taste Break om eftermiddagen m/ stor snackbuffet m/ søde & saltede retter samt lækre & sunde snacks
- Frokostbuffet m/ varme retter, salat, suppe & dessert. Hertil vand m/u brus, kaffe & te
Heldagsmøde
- Konferencefaciliteter m/ basisudstyr
- LCD-projektor
- Fri WiFI
- Kaffe, te, isvand & tørret frugt
- Snackbuffet m/ sandwiches, juice, kaffe & te
- Frokostbuffet m/ varme retter, salat, suppe & dessert. Hertil vand m/u brus, kaffe & te
- Taste break m/ stor stor snackbuffet m/ søde & krydsede retter samt søde lækkerier & sunde snacks
- 2-retters middag inkl. kaffe & te
23 forskellige
Lokaler






















