Charmerende festlokaler midt i pulserende kulturby
Velkommen til Scandic The Mayor i hjertet af Aarhus. Er du på udkig efter charmerende lokaler med en central placering midt i den pulserende kulturby? Så er det her, du skal holde et brag af en fest.
Scandic The Mayor ved, at man til en ganske særlig anledning skal bruge ganske særlige rammer. Derfor har de deres helt egen Restaurant GÄST, der står for al forplejning til de mange fester og sikrer derfor, at alting er af højeste klasse. Restaurant GÄST er GÄSTFRIHED, PASSION OG VELSMAG. Det er lysten til at skabe den gode oplevelse med sæsonbestemte råvarer, altid med omtanke for den gode smag og bæredygtighed, det er passion for mad. Her udvikles nye madretter, da teamet tillader nysgerrighed og udfordring i en uformel atmosfære, det er hvad der driver dem, og du vil derfor opleve, at restaurant GÄST ikke kan sættes i nogen madbås. Restauranten er beliggende på stueetagen i dejlige lyse lokaler med en hyggelig atmosfære.
Aktiviteter
Hos Scandic The Mayor tilbyder de spændende aktiviteter, som du frit kan benytte i forbindelse med dit ophold. De udvalgte aktiviteter afhænger dog af, hvilket Scandic hotel du besøger. Dog har du mulighed for at kontakte Scandic The Mayor, hvor I sammen kan planlægge en dag fuld af skønne aktiviteter.
Hotellet er i gåafstand til både Aarhus Hovedbanegård, Musikhuset og Rådhuset. Når du træder ud af hotellets døre, befinder du dig tæt på en række spændende aktiviteter, som I kan lave i forbindelse med jeres kommende selskab på Scandic The Mayor. Kun et stenkast væk finder du ARoS, som er ideelt for de kultur og kunst interesserede. Ønsker i aktiviteter, der involverer mere luft og natur, så kan I med fordel gå ned og se den nye havnefront, som er fyldt med unikke arkitektoniske bygninger.
Overnatning
Efter festen kan du roligt slappe af og nyde roen på et af deres 162 værelser, hvoraf størstedelen er nyrenoverede i enkel og moderne stil. Hver etage har sit helt eget udtryk og er indrettet med lækre kvalitetsmøbler fra danske designere og producenter. Efter en god nats søvn kan du stå op frisk og veludhvilet og starte dagen med udsigt til deres rolige gård, den smukke Rådhuspark eller se byen vågne på livlige Park Allé.
Bæredygtige tiltag
Vi stræber hele tiden efter at gøre vores hoteloplevelse endnu mere bæredygtig, og vi arbejder kontinuerligt på at finde måder hvorpå vi kan passe endnu bedre på miljøet, og den verden vores hoteller findes i.
Vi har ambitiøse mål for fremtiden:
- Inden 2023 er det vores mål, at have alle Scandic hoteller på tværs af kæden i seks lande skal certificeres som svanemærket.
- Inden 2025 skal alt interiør i nye værelser være cirkulært, og helst af genbrugte og svanemærkede materialer.
- Inden 2025 vil vi ligeledes forøge andelen af plantebaseret mad til 60 % og reducere vores madspild med 25 % sammenlignet med 2019, og så vil vi reducere vores vandforbrug og usorterede affald.
- Inden 2030 vil vi reducere vores CO2 udledning pr. kvadratmeter med 50 % (sammenlignet med 2019)
3 forskellige
Prispakker
Aftenselskab 1
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Bar (øl/vand/vin max 4 timer)
- Natmad
- Snacks ved velkomst 29 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter, gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 2
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
- Snacks ved velkomst 39 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 75 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter, gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 3
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Avec
- Sødt til kaffen
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
- Snacks ved velkomst 39 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 75 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
7 forskellige
Lokaler
Agnete 1
Agnete 2
Agnete 1+2
Havmanden 1
Havmanden 2
Havmanden 1+2
Faciliteter
Lokation
Banegårdspladsen 14, 8000 Aarhus CStore, lyse og fleksible møde- og konferencelokaler
Hold dit møde på Scandic The Mayor i hjertet af Aarhus. Stedets fire fleksible og lyse mødelokaler kan rumme op til 70 deltagere og giver dig de bedste rammer for dit møde. Lokalerne er udstyrede med AV-udstyr, ligesom I naturligvis har adgang til fri WiFi i alle hotellets områder. Når I trænger til en pause og lidt fornyet energi, dækker de op til frokost i hotellets Michelin anbefalede og hyggelige restaurant GÄST.
Hotellet har en unik beliggenhed med gåafstand til både Aarhus Hovedbanegård, Musikhuset og Rådhuset. Når du træder ud af hotellets døre, befinder du dig tæt på en række spændende aktiviteter, som I kan lave i forbindelse med jeres kommende møde på Scandic The Mayor. Kun et stenkast væk finder du ARoS, som er ideelt for de kultur og kunst interesserede. Ønsker I at lave en aktivitet, der involverer mere luft og natur, så kan det anbefales at gå en tur ned til havnefronten, nyde vandet og de mange unikke og arkitektoniske bygninger eller benytte Rådhusparken lige bag hotellet.
Aktiviteter og teambuilding
Hos Scandic The Mayor tilbyder de spændende mødeaktiviteter, som du frit kan inddrage i forbindelse med dit møde på hotellet. Disse mødeaktiviteter har til formål at styrke relationen og kommunikationsevne mellem dine deltagere. De udvalgte mødeaktiviteter afhænger dog af, hvilket Scandic hotel du besøger. Du kan med fordel kontakte Scandic The Mayor, hvor I sammen kan planlægge en skøn dag fuld af spændende mødeaktiviteter og teambuilding øvelser for dig og dine deltagere.
Overnatning
Efter mødet kan du slappe af og nyde roen på et af deres 162 værelser, hvoraf størstedelen er nyrenoverede i enkel og moderne stil. Hver etage har sit helt eget udtryk og er indrettet med lækre kvalitetsmøbler fra danske designere og producenter. Efter en god nats søvn kan du stå op frisk og veludhvilet og starte dagen med udsigt til deres rolige gård, den smukke Rådhuspark eller se byen vågne på livlige Park Allé.
Bæredygtige tiltag
Vi stræber hele tiden efter at gøre vores hoteloplevelse endnu mere bæredygtig, og vi arbejder kontinuerligt på at finde måder hvorpå vi kan passe endnu bedre på miljøet, og den verden vores hoteller findes i.
Vi har ambitiøse mål for fremtiden:
- Inden 2023 er det vores mål, at have alle Scandic hoteller på tværs af kæden i seks lande skal certificeres som svanemærket.
- Inden 2025 skal alt interiør i nye værelser være cirkulært, og helst af genbrugte og svanemærkede materialer.
- Inden 2025 vil vi ligeledes forøge andelen af plantebaseret mad til 60 % og reducere vores madspild med 25 % sammenlignet med 2019, og så vil vi reducere vores vandforbrug og usorterede affald.
- Inden 2030 vil vi reducere vores CO2 udledning pr. kvadratmeter med 50 % (sammenlignet med 2019)
3 forskellige
Prispakker
Halvdagsmøde
- 1 måltid
- Drikke (kaffe/te/isvand)
- Mødelokale
- Av-udstyr
Dagsmøde
- Morgenmad
- Drikke (kaffe / te / isvand )
- Frokost
- Frugt
- Mødelokale
- Av-udstyr
Konferencedøgn
- Morgenmad
- Drikke (kaffe / te / isvand / sodavand / øl)
- Frokost
- Frugt & kage
- Aftensmad
- Mødelokale
- Av-udstyr
- Overnatning i enkeltværelse
- Morgenmad
6 forskellige
Lokaler
Agnete 1
Agnete 2
Agnete 1+2
Havmanden 1
Havmanden 2
Havmanden 1+2
Agnete 1
Agnete 2
Agnete 1+2
Havmanden 1
Havmanden 2
Havmanden 1+2
Faciliteter
Lokation
Banegårdspladsen 14, 8000 Aarhus CSend en forespørgsel

Betingelser ved brug af Eventbutler.dk
Scandic The Mayor behandler din opgave med stor seriøsitet, og derfor skal du have et reelt ønske og behov om at lave en booking.
Eventbutler.dk kan ikke stilles til ansvar i stridsager mellem dig og stedet du kontakter via Eventbutler. Hvis der mod forventning opstår utilfredshed med det udførte arbejde, er det alene stedet, som kan drages til ansvar.
Når du anvender vores service, bliver du tilmeldt vores påmindelsesservice, hvor vi få gange om året sender dig relevant påmindelser om relevante årlige anledninger.
Eksempel på en god beskrivelse
Jeg skal afholde: Julefrokost
Ca. tidsrum: 18:00 - 01:00
Evt. ønsker til faciliteter, omgivelserne eller forplejning:
Der skal være gode parkeringsforhold og gerne naturskønne omgivelser.
Selve menuen må gerne bestå af en klassisk treretters a la carte julefrokost menu
med vin, øl og vand ad libitum hele aftenen.
