Eventbutler logo

Find og book personalearrangement

Mere end 600 steder at vælge imellem

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til et personalearrangement

Beskriv dine forventninger til et personalearrangement. Nævn her hvor mange der deltager, hvor personalearrangementet skal afholdes og præferencer til forplejning. 

Vi finder de bedste steder til jeres personalearrangement 

Med udgangspunkt i din beskrivelse af det ideelle personalearrangement, finder vi og skaber kontakten til de steder, der bedst kan matche dine behov. 

Du modtager op til tre tilbud på et personalearrangement

Nu modtager du op til tre tilbud på mail eller telefon fra de udvalgte steder. Det er op til dig at vurdere, om der er et af tilbuddene du ønsker at acceptere. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ om et personalearrangement

Prisen på et personalearrangement varierer afhængig af faktorer som antal gæster, varighed samt hvilken lokation der vælges. Tager vi udgangspunkt i et personalearrangement der inkluderer sted og fuld forplejning, kan man forvente en pris imellem 700 kr. og 1500 kr.

De fleste vælger at afholde personalearrangementet i nærheden af, hvor virksomheden har sin daglige gang. Dette er en praktisk løsning, da gæsterne slipper for rejsetid. Er man til gengæld villig til at gå på kompromis med den geografiske placering, er der mulighed for at finde helt unikke oplevelser i landets afkroge. 

Hvis et firmaarrangement afholdes om sommeren, kan det være fordelagtigt med et sted med adgang til et have- eller terrassemiljø, så gæsterne kan nyde det gode vejr. Der kan også være aktiviteter til et personalearrangement, der stiller krav til faciliteter og udstyr på stedet. Er der f.eks. optrædner undervejs, er det en god idé at sikre sig, at der er det nødvendige AV-udstyr på stedet

Personalearrangementer adskiller sig i indhold, men har det tilfælles, at de bringer medarbejderne sammen om at nyde hinandens selskab og styrke de interne relationer. Måske er der for nylig kommet nye medarbejdere til, der skal indlemmes i virksomheden til et ”ryste sammen” arrangement”. Hvis du mangler inspirationen til personalearrangementet, kan vi hos EventButler anbefale teambuilding. Teambuilding inkorporerer fællesskabende aktiviteter, hvilket kan være med til at styrke sammenholdet i virksomheden. Har du allerede lagt planer for hvad der skal foregå, men kan ikke finde de rette rammer? Så skal du være velkommen til at dele dine tanker med os i tilbudsformularen. Herefter finder vi op til tre steder, der kan matche dine krav.

Personalearrangementet kan foregå i grupper med alt fra få deltagere til flere 1000 deltagere. I de to yderpoler er aktiviteter og indhold ofte meget forskelligt. Det kan anbefales at strukturere sit personalearrangementet så passer til målgruppen. Hvis det fremstår som uoverskueligt at afholde et personalearrangement, kan en løsning være et eventbureau, da de kan bidrage med planlægningen. 

Planlæg dit personalearrangement med EventButler

Mangler du at finde det perfekte sted til det næste personalearrangement? Så er EventButler til for at hjælpe dig. Start din søgning i oversigten, hvor du igennem filtreringsfunktionen har mulighed for at få vist de steder i Danmark, der kan leve op til dine krav. Hvis du har svært ved at overskue de mange muligheder, så kan send i stedet en beskrivelse af stedet i tilbudsformularen, så finder vi op til tre steder, der kan matche dine ønsker. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement