Personalearrangement

Få 3 tilbud på dit personalearrangement

Vi har partnere i hele Danmark som kan danne rammerne for jeres personalearrangement, uanset om du søger tilbud på teambuilding-dag eller en større eller mindre festlig begivenhed tilpasset jeres virksomheds størrelse. Du kan modtage tilbud fra restauranter, hoteller, eventbureauer eller cateringkøkkener som matcher dine ønsker.

  • Spar tid planlægningen
  • Opnå en fair pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Samarbejdspartnere i hele Danmark

nemt henter du tilbud på jeres personalearrangement

Indsend beskrivelse af
jeres personalearrangement

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 tilbud
på jeres personalearrangement

I vælger et af de 3 tilbud og holder et fantastisk personalearrangement

Vi finder det bedst match til jeres personalearrangement helt gratis

Eventbutler samarbejder med restauranter, hoteller og eventvirksomheder i hele Danmark. Derfor kan vi efter en grundig gennemgang af dit arrangement sende din forspørgsel videre til de steder som matcher dig bedst.

Vores service er helt gratis og uforpligtende. Vi sikrer dig den rette pris og kvalitet på dit arrangement. Se videoen hvor Christian fortælle på 53 sekunder hvordan EventButler fungerer.

Vores brugere er glade for os

Personalearrangementer, der matcher jeres behov og ønsker

Personalearrangement, der skaber glæde hos medarbejderne

Hos EventButler servicerer vi personalearrangementer i alle størrelser. For os er intet for stort eller for småt. I kan være alt mellem 10 eller 10.000 medarbejdere. Uanset opgavens størrelse er vi kendt for vores store engagement, effektivitet og evne til at omsætte selv de mest krævende idéer til virkelighed. Vores stærke relationer og gode samarbejdsaftaler til underholdningsbranchen, giver jer det bedste udgangspunkt for et personalearrangement i særklasse – en fest der med garanti vil blive snakket om den efterfølgende mandag.

Personalearrangementer i de rigtige omgivelser

Det er vigtigt, at et personalearrangement bliver holdt i de rette omgivelser for at sikre en passende stemning under arrangementet. Men det kan godt være svært at finde den perfekte partner til et personalearrangement, da det ikke er den type arrangement, man oftest arrangerer. Yderligere, er der flere tusinde aktører på markedet, der alle kan hjælpe med at afholde jeres personalearrangement, men hvem er det ideelle valg? 

Uden branchekendskab kan det hurtigt blive en tidskrævende affære at finde den rette partner. Ved at gøre brug af EventButler udfylder du blot formularen, og vi matcher jer op med 3 aktører, der sikrer, at I får et fantastisk og uforglemmelig personalearrangement i de helt rigtige omgivelser.


Personalearrangementer i hele Danmark

Vi har matchet virksomheder og aktører op i hele Danmark, og vi har været med til at skabe mindeværdige personalearrangementer på både Sjælland, Jylland samt Fyn, og i de største byer som Århus, København, Vejle, Ålborg, Odense, Herning – og mange flere. 

Mulighederne er derfor uendelige, uanset om I ønsker et personalearrangement på et historisk slot, omgivet af den inspirerende natur, eller i hjertet af en storby med et utal af aktiviteter lige om hjørnet. Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at I modtager tilbud fra op til 3 aktører, der kan indfri jeres forventninger til et succesfuld personalearrangement. Det eneste I behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge en aktør og holde et vellykket personalearrangement.

Vi hjælper jer med at finde den perfekte partner til jeres personalearrangement i hele Danmark

Fordelene ved at modtage 3 tilbud på jeres personalearrangement

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres personalearrangement

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedst mulige
pris og kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud du får