Personalearrangement

Find det ideelle personalearrangement

Start din søgning herunder, hvor du kan få vist steder, som kan afvikle større og mindre selskaber samt aktiviteter. Du kan også bruge vores tilbudsformular. Her får du mulighed for 3 helt gratis og uforpligtende tilbud, hvis du beskriver kort, hvordan i ønsker jeres personalearrangement.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til dit personalearrangement i København

Udvalgte steder til dit personalearrangement i Odense

Udvalgte steder til dit personalearrangement i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv ønskerne til et personalearrangement

Beskriv kort hvad du har at tanker omkring jeres personalearrangement. Nævn bl.a. antal deltagere, evt. forplejning og ønsker til omgivelserne.

Vi finder de bedste til netop jer

Vi hos EventButler skaber kontakten til de steder eller arrangører, hvis tilbud passer bedst til dine ønsker.

De kontakter dig med deres bud på dit arrangement

Herefter vil du blive kontaktet per mail eller telefon med deres tilbud hver især, hvortil du derefter selv bestemmer, hvilket tilbud du vælger.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg dit personalearrangement

Hvor skal personalearrangementet holdes?

Alt efter om du kommer fra det ene eller andet sted i landet, finder du de bedste muligheder her. Det kan være en god ide at beslutte, hvor i landet du foretrækker jeres firmaarrangement. Vil i gerne have en stor aktivitetsdag, kan det give god mening at finde en lokation, hvor der er godt med plads til de aktiviteter som planlægges. Det er også muligt at planlægge sit arrangement med en eventvirksomhed som har lokation og faciliteter.

Hvad skal personalearrangementet indeholde?

Ønsker man et personalearrangement, som skal indeholde teambuilding, hvor ens medarbejder kan blive rystet sammen. Måske er der kommet nye medarbejdere, hvortil man vil lave et “ryste sammen” arrangement. Det kan også bare være et søger en hyggelig aften med mad, fest og dans. Du finder det hele her på siden.

Hvor mange deltager i personalearrangementet?

Et personalearrangement ses i grupper lige fra nogle få deltagere til flere 100 deltagende. I de to yderpoler er aktiviteterne og indholdet ofte ret forskellige. Derfor kan man med fordel have det i mente, at aktiviteterne, man ønsker for personalearrangement, skal passe til en bred målgruppe, hvis antallet af deltagere er mange. Ved en festligbegivenhed kan antal deltagere også være udslagsgivende ift. om man skal have et eventbureau indover planlægningen, eller blot have et hotel eller andet selskabssted til at stå for det.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer