Restaurant med privatlokale

Find en restaurant med privatlokale

Du kan via filtreringen herunder få et overblik over de restauranter med privatlokale, som kan efterleve dine krav. Ønsker du vores hjælp til at indhente 3 tilbud, kan du udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi vil finde de restauranter, som kan efterleve dine ønsker til omgivelser, menu og dato.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte restauranter med privatlokaler i København

Udvalgte restauranter med privatlokaler i Århus

Udvalgte restauranter med privatlokaler i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine forventninger til lokalet og restauranten

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din restaurant med privatlokale. Det kunne bl.a være ønsker til plads, egen bar eller menu mv.

Vi finder de bedste restauranter med privatlokale

Vi matcher din forespørgsel med de tre restauranter med privatlokale, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres tilbud

Du vil herefter modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste restauranter med privatlokale, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved valg restauranter med privatlokale

Hvor mange deltager?

Det kan være relevant, når du skal finde en restaurant med privatlokale, at have styr på, hvor mange deltagere du regner med, I skal være. Antallet af deltagere, kan have indflydelse på, hvilke steder der vil være relevante for dig og dit arrangement.

I hvilken forbindelse skal du bruge en restaurant med privatlokale?

Når du leder efter en restaurant med privatlokale, kan det være en god idé at overveje, hvilket selskab der skal afholdes. Såfremt du skal holde en fest eller selskab, kan det give god mening, at forespørge til netop dette formål. Såfremt det er en business middag, vil det måske være at foretrække, at lokalerne er mere formelle og tilbyder diverse tekniske muligheder.

Hvordan ønsker du at afregne drikkevarer?

Køb af drikkevarer på en restaurant med privatlokale, kan ske på flere måder. Du kan vælge, at der skal være vin og vand til bordene. Du kan også, vælge at der skal være fri bar, så dine gæster selv kan vælge deres drikkevarer. I forhold til fri bar, kan dette også ordnes på forskellige måder. En mulighed er, at alt der bliver bestilt skrives op, så du betaler per genstand. Slutteligt, kan du også vælge, at baren skal være helt fri, så du betaler et engangsbeløb, uanset hvor meget der bliver drukket. Det er dog ikke sikker at alle steder, du får kontakt til, tilbyder alle disse modeller, og det vil derfor være nødvendigt med en dialog herom hos det enkelte sted.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer