Rund fødselsdag

Få 3 uforpligtende tilbud på en sjov rund fødselsdag

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, og sikrer dermed, at din runde fødselsdag bliver af høj kvalitet og til den bedste pris

nemt henter du tilbud på din runde fødselsdag

Indsend beskrivelse af
din runde fødselsdag

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 tilbud
på din runde fødselsdag

I vælger et af de 3 tilbud og holder en fantastisk rund fødselsdag

Det skal være overskueligt og nemt
at holde den perfekte runde fødselsdag

At fylde rundt er noget helt specielt, og derfor vælger mange at fejre sin runde fødselsdag ude af huset. Uanset om du fylder 20 år, 30 år, 40 år, 50 år, 60 år, 70 år eller 80 år, er det skønt at komme ud og spise på en udsøgt restaurant, en fin kro, et anmelderrost hotel eller få arrangeret et dags event af professionelle eventplanlæggere, som kan opfylde alle dine ønsker til, hvordan netop din runde fødselsdag bør fejres. Uanset hvad, så finder vi den perfekte partner, der kan sikre de bedste rammer til din runde fødselsdag. Vores vision er at gøre det nemt og overskueligt at holde en uforglemmelig og mindeværdig rund fødselsdag. Det er nemt, hurtigt og uforpligtende at modtage 3 tilbud på din kommende runde fødselsdag.

Vores brugere er glade for os

Hold en fantastisk rund fødselsdag i smukke omgivelser

Rund fødselsdag I alle størrelser og til alle behov

Vi kan servicere runde fødselsdage i alle størrelser. Vi har en aktørbase bestående af mere end 500 professionelle og specialiserede aktører i Danmark, som kan servicere din runde fødselsdag uanset størrelse, lokation og budget. Vi har ekspertise med alle former for runde fødselsdage, uanset om du ønsker at din runde fødselsdag skal indeholde aktiviteter hen over hele dagen, overnatning til dig og dine gæster efter en uforglemmelig fest eller noget helt tredje. Vi matcher dig op med 3 aktører, der skræddersyer en mindeværdig dag – lige efter dine præferencer.  

Rund fødselsdag i de rigtige omgivelser

Vi har været med til at skabe mange fantastiske runde fødselsdage, og vi ved, hvor vigtige omgivelserne er, for at den runde fødselsdag bliver fantastisk. At vælge de rigtige omgivelser til en rund fødselsdag kan for de fleste godt være svært, da man kun har rund fødselsdag en gang hvert tiende år, og derfor ikke booker et sådant arrangement hyppigt. Yderligere er der flere tusinde aktører på markedet, der alle kan hjælpe med at afholde en runde fødselsdag, men hvem gør det lille ekstra for at din dag bliver helt ud over det sædvanlige? – bare rolig, vi kender dem. 

Det kan det være utroligt tidskrævende at finde de rigtige omgivelser til en rund fødselsdag. Ved at gøre brug af EventButler udfylder du blot formularen, og vi matcher dig op med 3 aktører, der sikrer, at I får en fantastisk og uforglemmelig rund fødselsdag i de rette omgivelser.


Rund fødselsdag i hele Danmark

Vi har matchet glade og tilfredse runde fødselarer og aktører op over hele Danmark, og været med til at skabe fantastiske og uforglemmelige runde fødselsdage på Sjælland, Jylland og på Fyn. Vi er klar på opgaver i alle landets byer, Århus, København, Odense, Ålborg og mange flere.

Mulighederne er derfor uendelige, uanset om du ønsker en rund fødselsdag tæt på den smukke natur, midt på stranden med havet som baggrund, eller i centrum af en pulserende storby. Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at du modtager tilbud fra 3 dygtige aktører, som kan indfri dine forventninger til din runde fødselsdag. Det eneste du behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge en aktører og holde en perfekt rund fødselsdag.

Hold din runde fødselsdag i smukke omgivelser uanset, hvor i Danmark du ønsker at blive fejret

Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af din runde fødselsdag

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til din runde fødselsdag

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikre dig, at du får den bedst mulige
pris og kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud du får