Eventbutler logo

Find og book selskabslokale i Midtjylland

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til et selskabslokale i Midtjylland

Giv os en beskrivelse af arrangemente,t du planlægger at afholde i det midtjyske. Det er vigtigt at vide, hvor mange gæster der deltager, hvor det afholdes og forventninger omkring forplejning. Ønsker du blot at leje et lokale, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, da vi ikke tilbyder 3 tilbud på lokaleleje.

Vi screener markedet, og finder de bedste bud

Vi tager udgangspunkt i formularen og undersøger hvilket selskabslokale i Midtjylland, der bedst kan danne ramme om jeres forventninger.

De udvalgte steder med selskabslokale sender deres tilbud

Vi henviser de tre bedste steder til dig, hvorefter de kontakter dig med et uforpligtende tilbud. Herefter beslutter du, hvorvidt et af stederne er et match.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Selskabslokaler i Midtjylland

Selskabslokale i byen eller i landlige omgivelser?

Det kan være en god idé at gøre sig tanker om hvilken placering, der bedst passer til arrangementet. Fordelen ved at vælge et sted i byen er, at gæsterne har let ved at komme dertil med offentlig transport fra hele landet. Det kan dog også være en ulempe i forhold til de større byer, hvor der kan være meget trafik og ikke tilsvarende gode parkeringsforhold. Har man planer om den helt store fest kan man overveje at finde et sted udenfor byen, uden de samme støjrestriktioner. Bevæger man sig udenfor byen er der rig mulighed for at finde selskabslokaler i naturrige områder. Har man bestilt forplejning med stor buffet kan det være et populært initiativ at tage gæsterne med på gåtur i området, efter man har spist, inden festen fortsætter.

Leje af selskabslokale eller et selskabslokale på en kro eller restaurant?

En relevant beslutning er, om du selv vil stå for forplejning eller om der er behov for full-service til arrangementet. Full-service inkluderer alt, man kan forestille sig i forhold til forplejning; madlavning, servering og afrydning. Et mere prisvenlig alternativ er et selskabslokale, hvor man selv kan stå for madlavning, og evt. bruge et catering firma til de retter man ikke selv vil tilberede. 

Kræver jeres arrangement noget særligt af selskabslokalet?

Har I ekstraordinære planer til jeres arrangement; DJ-pult, leje af entertainer eller noget helt tredje? På EventButler kan det meste lade sig gøre, og har du brug for at spore dig ind på det rigtige sted at afholde arrangementet. Overvejelser man kan gøre sig er, hvor meget plads du kræver. Kommer der f.eks. livemusik og optræder, kan det været rart at finde sted, som er stort nok til at gæsterne ikke skal sidde på lårene af hinanden for at gøre plads til scenen. Har selskabet tradition for et slag fodbold eller rundbold? Så kan det være en god idé at undersøge om stedet har adgang til et større udendørsareal.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement