Find og book selskabslokaler i Køge

På EventButler får du det største overblik over fest- og selskabslokaler i Køge

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Eventbutler intruduktion video
Kun 40 sek
Sådan fungerer Eventbutler

Hvorfor bruge Eventbutler

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

FAQ om festlokaler i Køge

Gæsterne i Køge har mulighed for at opleve en række forskellige aktiviteter, afhængigt af deres interesser. Nogle mulige muligheder inkluderer en tur langs Køge Bugt, et besøg på Vallø Slot eller en tur til den smukke Sct. Nicolai Kirke.

...

Prisrammen for et festlokale i Køge kan variere meget afhængigt af faktorer såsom valg af forplejning, størrelsen på lokalet og varigheden af arrangementet. For et helaftensarrangement i et selskabslokale, inklusiv forplejning, spænder prisen mellem 700-1200 kr. per kuvert. Hvis man ønsker at afholde et budgetvenligt arrangement, kan en mulighed være at leje et lokale og selv stå for forplejningen. 

...

Prisrammen for et festlokale i Køge kan variere meget afhængigt af faktorer såsom valg af forplejning, størrelsen på lokalet og varigheden af arrangementet. For et helaftensarrangement i et selskabslokale, inklusiv forplejning, spænder prisen fra 700 til 1200 kr. per kuvert. Hvis man ønsker at afholde et budgetvenligt arrangement, kan en mulighed være at leje et lokale og selv stå for forplejningen.

...

Afhængigt af hvilken type arrangement, du skal afholde, kan der være forskellige behov for udstyr og faciliteter. Det er naturligvis relevant, at stedet har en størrelse, der muliggør, at gæsterne kan bevæge sig rundt i rummet uden besvær. Derudover kan der være aktiviteter, der stiller krav til det tekniske udstyr på stedet. Hvis der f.eks. skal være underholdningsindslag, som en komiker eller musiker, kan du overveje, om festlokalet skal have adgang til en ophøjet scene, lydanlæg og mikrofon.

...

Kenneth, partner i Eventbutler

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen Partner i Eventbutler

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark