Selskabslokaler Roskilde – Zascha

Find selskabslokaler i Roskilde

Det kan være svært at finde det perfekte selskabslokale i Roskilde, som opfylder alle ønskerne, til netop dit arrangement. Uanset om du skal bruge et festlokale eller skal holde en reception, så finder EventButler det perfekte sted til dig. Du kan enten lave en søgning nedenfor, eller benytte dig af den gratis tilbudsservice og blive kontaktet af 3 steder, som har lokaler der matcher dine behov.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med selskabslokaler i Roskilde

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit arrangement og dine ønsker til selskabslokalet

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af dit arrangement og beskriv dine ønsker og forventninger til selskabslokalet i Roskilde.

Vi matcher dine forventninger med 3 steder i Roskilde

Vi tager kontakt til 3 forskellige steder i Roskilde, som har selskabslokaler, der kan imødekomme netop dine præferencer og ønsker.

Du modtager dine tilbud fra selskabssteder i Roskilde

Du vil modtage tilbud fra 3 forskellige steder i Roskilde, der alle har et lokale, som er perfekt til netop dit arrangement. Du vælger selv, hvilket tilbud, som du tager imod.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser til et fest- og selskabslokale

Selskabslokalets stemning

Selskabslokaler i Roskilde kan imødekomme mange forskellige typer arrangementer. Dog er det en god ide at overveje hvilken type indretning og udstråling, som du ønsker at være omgivet af. Skal man afholde et konfirmation, en familiefødselsdag, en barnedåb, har man typisk brug et lokale, som har faciliteter hertil. Skal man afvikle en en workshop eller en fest med musik og dansk, kan der være andre prioriteter.

Skal du bruge et festlokale?

Planlægger du at holde en fest og leder derfor efter det rette festlokale i Roskilde, så kan placeringen være vigtig. Ofte vil der være stramme regler i forhold til støjniveau og tidspunktet for, hvornår festen skal stoppe. Du bør derfor undersøge dette på forhånd og eventuelt overveje lokaler som ligger væk fra centrum, hvis i ønsker en fest langt ud på natten.

Forplejning til dit arrangement

Det kan være en god ide at undersøge mulighederne for overnatning, uanset om selskabslokalet skal bruges til fest eller konfirmation, hvis dine gæster kommer langvejs fra. Der kan være flere årsager til, at dine gæster foretrækker at overnatte i Roskilde efter arrangementet. Slutter i sent, bør der overvejes overnatningsmuligheder, enten på stedet eller på nærliggende hoteller.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer