Selskabslokaler til bryllup

Find de perfekte selskabslokaler til et bryllup

Leder I efter de rigtige selskabslokaler til et bryllup, og vil i sikre jer, at de er i de perfekte omgivelser, og tilbyder lige det I ønsker til jeres bryllup, så kan du i filtreringen nedenfor se lige netop de steder, som lever op til jeres krav. Har du brug for hjælp eller inspiration kan du også udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi gør benarbejdet for dig, og sikrer jer op til 3 tilbud fra de bedste selskabslokaler til jeres bryllup.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte selskabslokaler til et bryllup i København

Udvalgte selskabslokaler til et bryllup i Aarhus

Udvalgte selskabslokaler til et bryllup i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv jeres drømmebryllup

Indsend formularen med en beskrivelse af jeres ønsker og forventninger til brylluppet samt, hvad I forventer af selskabslokalerne.

Vi finder de bedste selskabslokaler

Vi matcher jeres forespørgsel med de tre selskabslokaler, som kan imødekomme jeres præferencer til brylluppet, på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på selskabslokalerne til et bryllup

I vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste selskabslokaler til et bryllup, hvorefter I frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser før valg af selskabslokaler til et bryllup

Skal der være mulighed for forplejning?

Når de rigtige selskabslokaler skal findes, kan det være at overveje, om stedet skal tilbyde mulighed for forplejning, eller om I selv vil have mulighed for at medbringe de ting, der skal bruges til brylluppet. Alternativt kan I overveje, om det ville være relevant at finde et cateringselskab, som kan komme med det, I ikke selv kan stå for. Et cateringselskab kan oftest levere det meste til jeres bryllup, uanset om dette skulle være, service, mad eller personale mv.

Er der brug for noget ekstraordinært i selskabslokalet?

I forhold til leje af selskabslokaler kan du med fordel overveje, om I har brug for noget specielt. Dette kunne f.eks. vær underholdning, hvor I kan have brug for bl.a. mikrofon, højtaler eller sceneområde mv. En anden mulighed er også, at I vil servere forskellige drinks i løbet af aftenen, hvilket kan betyde, at I måske har brug for et barområde. I forlængelse af barområdet kan det være en god idé at hyre en bartender, som helt sikkert vil give jeres gæster en eksklusiv oplevelse.

Skal der være mulighed for særlig dekoration?

Såfremt I tænker, at I gerne vil pynte selskabslokalet op, kan det være en god idé at overveje før tid. Det er ikke alle steder, som tillader at man selv pynter op. Det kan også være, at stedet tillader nogle slags pynt, men ikke alt. Derfor bør I overveje at vente med at handle ind til oppyntningen, før I har aftalt noget med stedet, hvor brylluppet skal afholdes. Det kan også være stedet tilbyder at stå for denne del.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer