Selskabslokaler

Find selskabslokaler nær dig

Uanset om selskabslokalet skal bruges til firmafest, konference, konfirmation, fødselsdagsfest eller lignende, så hjælper EventButler med at finde de bedste bud på markedet til lige præcis dit arrangement. Du kan undersøge de mange muligheder ved brug af søgemulighederne nedenfor.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte selskabslokaler i Århus

Udvalgte selskabslokaler i Odense

Udvalgte selskabslokaler i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til selskabslokalet

Informér os gerne vedrørende dine ønsker til selskabslokalet. Det kunne evt. være angående beliggenheden, faciliteter, antal gæster mv. Dette giver os bedre mulighed for at finde det bedste sted til dit arrangement.

Vi finder det bedste selskabslokale til dig

EventButler er Danmarks største videreformidler af arrangementer og events, hvilket giver os rig mulighed for at finde det bedste selskabslokale til lige præcis dit arrangement.

De udvalgte steder kontakter dig med deres bedste bud

Endeligt vil du blive kontaktet af de tre udvalgte steder, som hver især vil præsentere dig for deres bedste bud på et selskabslokale, som passer til dine ønsker. Herfra er det op til dig, hvilket af stederne, du vælger at fortsætte dialogen med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Dine ønsker til selskabslokalet

Hvor skal selskabslokalet være placeret?

Det er værd at overveje selskabslokalets beliggenhed. Nogle foretrækker en beliggenhed lidt længere ude af byen omringet af de natursmukke omgivelser. Andre foretrækker selskabslokaler lidt tættere på centrum, hvor det er nemt både at komme til og fra stedet med offentligt transport. Står du eksempelvis og skal afholde en fest, kunne det måske være belejligt at foretrække et selskabslokale nær centrum, så dine gæster nemt kan komme videre i byen eller hjem i seng. Overvej nøje antallet af gæster, da dette har betydning for udvælgelsen af selskabslokalet og tilbehøret dertil i form af borde, stole mv.

Ønsker du mad leveret udefra?

Skal du holde et festligt arrangement et sted, hvor du udelukkende har lejet lokalet, så ønsker man ofte alligevel at servere en velsmagende menu for sine gæster. Hos EventButler tilbyder vi også at give dig et godt overblik over mulige løsninger på dette, hvor de bedste restauranter eller cateringfirmaer i dit område tilrettelægger en menu efter dine ønsker. Dette kan være i form af buffet eller portionsanretning – det er helt op til dig!

Har du nogle særlige ønsker?

Står du og skal afholde et arrangement, og har nogle særlige ønsker forbundet til selskabslokalets muligheder? Måske skal du afholde en fest, og ønsker derfor et større selskabslokale med rig plads til dansegulv, bar eller lignende. Det kunne også være, du skulle afholde en præsentation i arbejdsregi, og derfor har brug for et selskabslokale med eksempelvis en projektor til rådighed.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer