Skolerejser

Få op til 3 uforpligtende tilbud på skolerejser

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, der sikrer, at jeres skolerejse bliver fantastisk

nemt henter du tilbud på skolerejser

Indsend en beskrivelse af
jeres skolerejse

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på jeres skolerejse

I vælger ét af de 3 tilbud og har en fantastisk skolerejse

Det skal være overskueligt og nemt
at få op til 3 tilbud på jeres drømme skolerejse

Hvis i skal på skolerejse, skoletur, grupperejse, efterskole rejse, højskole rejse, studietur eller adventure tur i en gruppe, så er det nemt, uforpligtende og hurtigt at modtage op til 3 tilbud på jeres rejse igennem EventButler. Når man skal på skolerejse skal man bruge tid på at opleve verden og have det sjovt med sine studiekammerater – ikke på at planlægge og administrere turen. Uanset, hvor I skal hen så sikrer vi, at I modtager op til 3 tilbud fra 3 matchende samarbejdspartnere, der kan sikrer, at I får en god skolerejse. Vores vision er at gøre det nemt og overskueligt for jer at få en fantastisk skolerejse, der skaber minder.

Vores brugere er glade for os

Få 3 tilbud på jeres skolerejse

Skolerejser til alle type behov og ønsker

Uanset, hvilken verdensdel i ønsker at udforske på jeres skolerejse kan vi hjælpe jer med op til 3 tilbud. Vores store partnerbase bestående af mere end 100+ partnere gør det muligt for os at tilbyde jer op til 3 tilbud uanset behovene dertil. Vi har ekspertise i al slags event planlægning til både private og erhverv over hele Danmark. 

Særlige ønsker til jeres skolerejse

Mange unge har særlige ønsker til deres skolerejse som, at der skal være et fællesrum, som kan blive benyttet om aftenen til at evaluere på dagens oplevelser, udveksle informationer for den kommende dag samt for at have mulighed for at øge det sociale samvær. Yderligere, er det for mange en tryghed at vide, at deres skolerejse er sikret på den bedst mulige måde. De fleste af vores samarbejdspartnere står derfor også klar til at hjælpe jer, hvis det uventet skulle ske, så de kan hjælpe jer ud af situationen på den bedst mulige måde. Uanset jeres ønsker og krav til jeres skolerejse sikrer vi, at i modtager op til 3 tilbud fra 3 samarbejdspartnere, at der sikrer, at i får den bedst mulige skolerejse, og at, i kommer hjem med gode minder.


Skolerejser til hele verden

Vi har matchet skoler op med vores samarbejdspartnere, og været med til at skabe fantastiske og uforglemmelige skolerejser til hele verden som til verdensdele som Nordamerika, Sydamerika, Melleamerika, Asien, Europa, Afrika og flere.

Mulighederne er derfor uendelige, uanset hvilke ønsker og behov I har til jeres skolerejse. Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at I modtager tilbud fra 3 samarbejdspartnere, der kan tilfredsstille jeres forventninger til jeres skolerejse. Det eneste I behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge et af tilbuddene og holde en fantastisk og uforglemmelig skolerejse.

Skolerejser til hele verden

Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres skolerejse

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres skolerejse

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud, som du får