Find stedet til jeres sølvbryllup

Få det største overblik over steder til en sølvbryllupsfest og se deres festpakker

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til jeres sølvbryllup

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din sølvbryllup samt, hvad du forventer af selskabsstedet.

Vi finder de bedste feststeder til jer

Vi matcher din forespørgsel med de 3 selskabssteder, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

Du modtager tre tilbud på jeres sølvbryllupsfest

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de feststeder i dit område, hvorfra du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om sølvbryllup

Det er forskelligt fra par til par, hvordan fejringen af et sølvbryllup sker. De fleste foretrækker at invitere venner og familie til et brag af en fest, mens andre vælger kun at invitere den nærmeste familie til en mindre sammenkomst. Uanset hvordan I ønsker jeres sølvbryllup skal afholdes, finder du et sted på platformen. der kan imødekomme jeres behov.

Der går flere aspekter ind i planlægningen af sølvbryllup. Det er en god idé at starte med at beslutte, hvor mange gæster der skal inviteres og hvordan man ønsker at blive fejret. Når det er på plads, er det mere overskueligt at finde en passende lokation, vælge menu og drikkevarer, ordne invitationer og dekorationer. Det er en god idé at overveje, hvordan sølvbrylluppet kan gøres personligt og unikt, men samtidig holdes indenfor et realistisk budget. 

Der findes rigtig gode løsninger, om I vil afholde jeres sølvbryllup i sommerhalvåret eller vinterhalvåret. Mange foretrækker sommerperioden, og glemmer helt at overveje mulighederne i vintermånederne. Her er der en række fordele, som man bør overveje. Bl.a. at det for manges vedkommende er en periode, hvor kalenderen ikke er helt så fyldt, og diverse hoteller, restauranter eller kroer mv. har flere datoer ledige, til sådanne arrangementer. Har man håb om sommer og sol på selve dagen, er det naturligvis oplagt at holde sig til sommerhalvåret. Det er dog relevant at nævne særligt august som en travl måned, hvilket betyder at man typisk skal være ude i meget god tid, hvis man har ønske om at finde et festlokale i netop denne måned.

Overvej gerne hvordan i ønsker jeres festmenu sammensat og serveret. De fleste selskabssteder har allerede fine bud på menuer, og har ofte har de prispakker, som tilbyder diverse retter. Dog vil det være en stor fordel, hvis I eksempelvis har taget stilling til, hvorvidt det skal være en buffet eller a la carte anretning. Derudover kan det overvejes, hvor mange retter I ønsker. I forlængelse af dette, kan det være en god idé at overveje, om der er nogle gæster, som har specielle krav. Dette kunne f.eks være allergikere, veganere eller vegetarer mv.

Det er kutyme, at man til sølvbryllupper i Danmark har en æresport opsat rundt om indgangen til feststedet. Det kan derfor være relevant for jer at overveje, om de steder I kigger på, har plads til dette. Endvidere kan oppyntningen til et sølvbryllup have stor betydning. Hvis du ønsker at forberede oppyntningen, kan det være en god idé at kigge på det lokale I skal være i og derefter visualisere hvordan i ønsker det pyntet. Det kan bare være få detaljer i borddækningen eller sangskjulere mv.

Traditionelt set er sølvbrylluppet et vigtigt milepæl i et ægteskab, og det markeres ofte med en gave eller gaveudveksling mellem ægtefællerne. Sølv er også ofte brugt som tema for fejringen, fx i form af sølvfarvede dekorationer og sølvbryllupsinvitationer.

Planlæg sølvbryllup med EventButler

Sølvbryllupet er en helt særlig dag og en vidnesbyrd om kærlighed der har sejret gennem 25 år. Det er en stor dag, og derfor er det vigtigt at finde de helt rette rammer til festen. Du kan via oversigten udfylde dine krav til sølvbryllupsfesten og lokationen, hvorefter du vil få vist et overblik, over de steder som kan efterleve disse.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement