Eventbutler logo

Find stedet til jeres sølvbryllupsfest

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til jeres sølvbryllup

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din sølvbryllup samt, hvad du forventer af selskabsstedet.

Vi finder de bedste feststeder til jer

Vi matcher din forespørgsel med de 3 selskabssteder, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din sølvbryllupsfest

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de feststeder i dit område, hvorfra du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser under planlægningen af din sølvbryllupsfest

Hvilket tidspunkt på året skal I afholde jeres sølvbryllupsfest?

Der findes rigtig gode løsninger, om I vil afholde jeres sølvbryllup i sommerhalvåret eller vinterhalvåret. Mange foretrækker sommerperioden, og glemmer helt at overveje mulighederne i vintermånederne. Her er der en række fordele, som man bør overveje. Bl.a. at det for manges vedkommende er en periode, hvor kalenderen ikke er helt så fyldt, og diverse hoteller, restauranter eller kroer mv. har flere datoer ledige, til sådanne arrangementer. Har man håb om sommer og sol på selve dagen, er det naturligvis oplagt at holde sig til sommerhalvåret. Det er dog relevant at nævne særligt august som en travl måned, hvilket betyder at man typisk skal være ude i meget god tid, hvis man har ønske om at finde et festlokale i netop denne måned.

Hvad skal middagen bestå af, og hvordan ønsker i det anrettet?

Overvej gerne hvordan i ønsker jeres festmenu sammensat og serveret. De fleste selskabssteder har allerede fine bud på menuer, og har ofte har de prispakker, som tilbyder diverse retter. Dog vil det være en stor fordel, hvis I eksempelvis har taget stilling til, hvorvidt det skal være en buffet eller a la carte anretning. Derudover kan det overvejes, hvor mange retter I ønsker. I forlængelse af dette, kan det være en god idé at overveje, om der er nogle gæster, som har specielle krav. Dette kunne f.eks være allergikere, veganere eller vegetarer mv.

Æresport og oppyntning

Det er kutyme, at man til sølvbryllupper i Danmark har en æresport opsat rundt om indgangen til feststedet. Det kan derfor være relevant for jer at overveje, om de steder I kigger på, har plads til dette. Endvidere kan oppyntningen til et sølvbryllup have stor betydning. Hvis du ønsker at forberede oppyntningen, kan det være en god idé at kigge på det lokale I skal være i og derefter visualisere hvordan i ønsker det pyntet. Det kan bare være få detaljer i borddækningen eller sangskjulere mv.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement