Sølvbryllup/sølvbryllupsfest

Find det perfekte sted til fejringen af jeres sølvbryllup

Sølvbrylluppet er en bemærkelsesværdig dag og en vidnesbyrd om kærlighed der har sejret gennem 25 år. Det er en stor dag, og det er ikke altid lige let at planlægge den perfekte fest. Her på siden har du nu mulighed for at finde hjælpen til netop dette. Du kan via filtreringen nedenfor udfylde dine krav til festen og feststedet, hvorefter du vil få vist et overblik, over de steder som kan efterleve disse. Alternativt kan du udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud på din sølvbryllupsfest.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte feststeder til dit sølvbryllup i København

Udvalgte restauranter, hoteller og kroer til din sølvbryllupsfest i Aarhus

Udvalgte selskabssteder til din sølvbryllupsfest i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din sølvbryllup samt, hvad du forventer af selskabsstedet.

Vi finder de bedste feststeder til dig

Vi matcher din forespørgsel med de 3 selskabssteder, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din sølvbryllupsfest

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de feststeder i dit område, hvorfra du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser under planlægningen af din sølvbryllupsfest

Hvilket tidspunkt på året skal I afholde jeres sølvbryllupsfest?

Der findes rigtig gode løsninger, om I vil afholde jeres sølvbryllup i sommerhalvåret eller vinterhalvåret. Mange foretrækker sommerperioden, og glemmer helt at overveje mulighederne i vintermånederne. Her er der en række fordele, som man bør overveje. Bl.a. at det for manges vedkommende er en periode, hvor kalenderen ikke er helt så fyldt, og diverse hoteller, restauranter eller kroer mv. har flere datoer ledige, til sådanne arrangementer. Har man håb om sommer og sol på selve dagen, er det naturligvis oplagt at holde sig til sommerhalvåret. Det er dog relevant at nævne særligt august som en travl måned, hvilket betyder at man typisk skal være ude i meget god tid, hvis man har ønske om at finde et festlokale i netop denne måned.

Hvad skal middagen bestå af, og hvordan ønsker i det anrettet?

Overvej gerne hvordan i ønsker jeres festmenu sammensat og serveret. De fleste selskabssteder har allerede fine bud på menuer, og har ofte har de prispakker, som tilbyder diverse retter. Dog vil det være en stor fordel, hvis I eksempelvis har taget stilling til, hvorvidt det skal være en buffet eller a la carte anretning. Derudover kan det overvejes, hvor mange retter I ønsker. I forlængelse af dette, kan det være en god idé at overveje, om der er nogle gæster, som har specielle krav. Dette kunne f.eks være allergikere, veganere eller vegetarer mv.

Æresport og oppyntning

Det er kutyme, at man til sølvbryllupper i Danmark har en æresport opsat rundt om indgangen til feststedet. Det kan derfor være relevant for jer at overveje, om de steder I kigger på, har plads til dette. Endvidere kan oppyntningen til et sølvbryllup have stor betydning. Hvis du ønsker at forberede oppyntningen, kan det være en god idé at kigge på det lokale I skal være i og derefter visualisere hvordan i ønsker det pyntet. Det kan bare være få detaljer i borddækningen eller sangskjulere mv.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer