Sommerfest København

Book din sommerfest i København

Find her alle de forskellige muligheder for en sommerfest i København. Via filtreringen nedenfor kan du få et overblik over de steder og arrangører, som kan leve op til dine krav. Alternativt kan du udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til en sommerfest i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv din sommerfest

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din sommerfest samt, hvad du forventer af arrangøren og omgivelserne

Vi finder de bedste steder i Københavnsområdet

Vi matcher din forespørgsel med de tre steder i København, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din sommerfest i København

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste bud i København, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem matcher dine forventninger.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

planlægning af en sommerfest i København

Hvad er tidsrummet for din sommerfest?

Det er meget forskelligt hvornår en sommerfest kan foregå, og den kan konstrueres på rigtig mange forskellige måder. Nogen ønsker et heldagsarrangement fra 12:00 – 24:00, mens andre mødes til spisning om aftenen fra 18:00 – 24:00. Det er derfor værd at overveje hvilken slags sommerfest du vil holde, samtidig vil det også gøre din søgning nemmere, da forskellige steder har mulighed for forskellige tidsrum.

Hvordan ønsker jeg maden serveret?

Man kan blandt andet lave buffet, hvor gæsterne selv kan tage fra, og styre hvor meget og hvad de hver især ønsker at spise. En anden løsning kan være at portionsanrette og derefter servere for gæsterne, hvilket for nogen sommerfester giver bedre mening. Budgettet for portionsanretning og servering kan dog være en smule dyrere, da det kan kræve mere bemanding.

Hvordan skal omgivelserne være?

Du kan med fordel overveje, når du planlægger din sommerfest, hvilket omgivelser du ønsker. Der er mange muligheder for en sommerfest i København. Såfremt det er i højsommeren, kan det give god mening, at overveje om der skal være mulighed for at I kan komme ud i nogle omkringliggende grønne områder, og få lidt luft. Er det derimod i starten eller slutningen af sommeren, hvor det danske vejr kan svinge lidt, kan det give god mening, at finde et sted, hvor I har mulighed for udelukkende at blive indendørs, såfremt vejret ikke er til at være udendørs.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer