Sommerfest

Find og book årets sommerfest

Står årets sommerfest for døren, og mangler du inspiration, en hjælpende hånd, eller noget helt specifikt som en festarrangør med diverse udlejning, menuen, lokation og meget mere, så er du kommet til det helt rigtige sted. Så kan allerede nu starte din egen søgning herunder. Du kan gennem filtreringen finde frem til de steder, som opfylder lige netop dine ønsker for en sommerfest. Hvis du mangler inspiration, eller du har brug for hjælp, så kan du også udfylde vores tilbudsformular, og så finder vi de 3 bedste steder til dig.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din sommerfest på Sjælland

Udvalgte steder til din sommerfest på Fyn

Udvalgte steder til din sommerfest i Jylland

Modtag 3 tilbud


Beskriv din sommerfest

Du skal blot lave en kort beskrivelse af hvad du ønsker hjælp til i forbindelse med din sommerfest.  

Vi finder de bedste udbydere til din sommerfest

Vi laver researcharbejdet for dig, og finder det, som matcher dine ønsker bedst, for din sommerfest.

De kontakter dig med deres idéer til din fest

Blot efter få dage vil du modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud, som du kvit og frit kan vælge mellem (per telefon eller mail).

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Gode overvejelser inden din sommerfest

Hvad ønsker jeg helt nøjagtig hjælp til?

Såfremt du står overfor at skulle holde en sommerfest, og har brug for hjælp til nogle aspekter af det, er det en god idé at overveje, hvad du selv gerne vil stå for, og hvad du har brug for hjælp til. På den måde bliver din søgning mere præcis, samtidigt kan det være mindre omkostningstungt, da du kun finder hjælp til nøjagtigt det du behøver, og ikke betaler nogen for mere arbejde end de behøvede at lave for dig.

Hvor ligger budgettet for sommerfesten?

Budgettet for en sommerfest kan variere meget, alt efter antal deltagere, lokation, den ønskede menu, og om der fx skal være servering eller buffet. Drikkevarer kan også være en overvejelse man kan gøre sig, om det skal indregnes i budgettet, således at der skal være fri bar, eller om du skal stille nogle drikkevarer til rådighed, eller om deltagerne selv betaler og eventuelt medbringer drikkevarer.

Hvad er tidsrummet for din sommerfest?

Det er meget forskelligt hvornår en sommerfest kan foregå, og den kan konstrueres på rigtig mange forskellige måder. Nogen ønsker et heldagsarrangement fra 12:00 – 24:00, mens andre mødes til spisning om aftenen fra 18:00 – 24:00. Det er derfor værd at overveje hvilken slags sommerfest du vil holde, samtidig vil det også gøre din søgning nemmere, da forskellige steder har mulighed for forskellige tidsrum.

Hvordan skal omgivelserne være?

Ønsker du eksempelvis din sommerfest afholdt på en kro, restaurant, hotel eller i virksomheden, så imødekommer vi alle disse behov. Skal der være plads til overnattende gæster, bør det også tages med i overvejelserne. Lige så vel som eventuelt plads til dansegulv, band, udendørs areal eller andet.

Hvordan ønsker jeg maden serveret?

Man kan blandt andet lave buffet, hvor gæsterne selv kan tage fra, og styre hvor meget og hvad de hver især ønsker at spise. En anden løsning kan være at portionsanrette og derefter servere for gæsterne, hvilket for nogen sommerfester giver bedre mening. Budgettet for portionsanretning og servering kan dog ske at være en smule dyrerer, da det kan kræve mere bemanding.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer