Sommerfest

Få 3 uforpligtende tilbud på en sjov og hyggelig sommerfest

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, og sikrer dermed, at jeres sommerfest bliver af høj kvalitet og til den bedste pris

nemt henter i tilbud på jeres sommerfest

Indsend beskrivelse af
jeres sommerfest

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 tilbud
på jeres sommerfest

I vælger et af de 3 tilbud og holder en fantastisk sommerfest

Det skal være overskueligt og nemt
at holde en sjov sommerfest

Sommerfesten bliver ofte betegnet som årets fest. Mildt vejr, kolde drikke, og måske duften af BBQ, som spreder smil og glæde blandt alle de inviterede. En sommerfest er et populært valg blandt både private og virksomheder. 

Hvis du som virksomhed ønsker at samle medarbejdere og eventuelle samarbejdspartnere er sommerfesten helt ideel. Et vellykket arrangement vil styrke både interne og eksterne relationer. Sommerfesten er den perfekte anledning til at takke for gode resultater og indsatser, hvilket i høj grad vil være medvirkende til at booste alles motivation fremadrettet.

Vi matcher dine ønsker op med 3 aktører, der kan skabe og levere de perfekte rammer for lige præcis din sommerfest. Det er nemt, hurtigt og uforpligtende at modtage 3 tilbud på den kommende sommerfest.

Vores brugere er glade for os

Få 3 tilbud på sommerfester i smukke omgivelser

Sommerfester i alle størrelser og efter alle ønsker

Vi kan servicere sommerfester i alle størrelser og til alle behov. Vi har en professionel aktørbase bestående af mere end 500 specialiserede aktører i Danmark, der kan servicere jeres sommerfest uanset størrelse, lokation og budget. Vi har ekspertise i alle slags sommerfester såsom diverse firma sommerfester, sommerfester arrangeret af anerkendte eventbureauer, sommerfester afholdt på stilfulde hoteller, sommerfester på smagfulde restauranter og mange flere.

Sommerfester i hele Danmark

Hos EventButler har vi været med til at skabe fantastiske og sjove sommerfester I hele Danmark. Uanset om du ønsker at holde jeres sommerfest på Sjælland, Jylland eller Fyn kan vi matche dig op med 3 aktører, der kan levere den perfekte sommerfest for dig og dine inviterede. Vi har især holdt mange sommerfester i København, Århus, Odense, Ålborg og selvfølgelig mange flere.

Mulighederne for jeres næste sommerfest er derfor uendelige. Uanset om I ønsker en sommerfest på et idyllisk slot, midt i naturen eller i hjertet af en storby. Vi matcher dig op med 3 aktører, som kan levere en skræddersyet sommerfest i særklasse. Det eneste du behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge et tilbud og holde en fantastisk sommerfest.


Fantastiske sommerfester i sent vil glemme

Vi hjælper med stor interesse og ekspertise både private og virksomheder med planlægningen af årets sommerfest. Vi holder selv sommerfester hvert år, og vi ved, hvor vigtigt det er, at aftenen går op i en højere enhed. Hos EventButler har vi en vision om at gøre det nemmere for private og virksomheder at holde sommerfester ude af huset. 

Vi matcher dig op med de 3 bedste match for lige netop dine ønsker til den perfekte sommerfest. Ønsker du at modtage 3 tilbud på jeres sommerfest, skal du blot udfylde formularen, som du kan finde på nedenstående link.

Hold en fantastisk sommerfest uanset lokation, budget og størrelse

Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres sommerfest

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres sommerfest

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikre dig, at du får den bedst mulige
pris og kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud du får