Steder at holde konfirmation

Find de bedste steder at holde din konfirmation

Står du og skal planlægge en konfirmation, men mangler du det helt rigtige sted til den uforglemmelige dag? Hos EventButler får du hurtigt og nemt overblikket over stederne, hvor du kan holde din konfirmation i et område nær dig. Udforsk selv de mange muligheder nedenfor, eller anmod om 3 uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder at holde din konfirmation i Århus

Udvalgte steder at holde din konfirmation i Odense

Udvalgte steder at holde din konfirmation i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv ønskerne til konfirmationsstedet

Beskriv kort dine ønsker til stedet. Det kan eksempelvis være antal gæster, underholdning, menuen eller lignende.

Vi finder kun de bedste konfirmationssteder

Udfra dine ønsker matcher vi dig med de bedste steder nær dig, så du finder det perfekte sted til den store dag.

De kontakter dig med deres bedste bud på din konfirmation

Herefter kontaktes du af de 3 udvalgte steder, som hver har et bud, der matcher dine ønsker. Så er det op til dig, hvilket bud du går videre med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser før du vælger stedet til din konfirmation

I hvilke omgivelser skal stedet ligge

Der findes et hav af muligheder, hvor du kan holde din konfirmation. De fleste vælger typisk et sted, som ligger indenfor en rimelig afstand fra kirken, men du kan i samarbejde med konfirmanden overveje, hvorvidt I har nogle særlige ønsker til omgivelserne. Befinder kirken sig tæt på et havneområde, kan du holde festen på en lokal sejlklub. Her har dig og dine gæster mulighed for at nyde den friske havluft og den smukke udsigt ved en gåtur langs kajen. Du kan også holde konfirmationsfesten på en nærliggende restaurant, kro eller café, hvor der typisk vil være personale, som sørger for dine gæster. Såfremt konfirmationsfesten skal afholdes et ekstraordinært sted, kan du overveje et selskabslokale i en zoologisk have, et tivoli eller lignende.

Catering til konfirmationen

Såfremt du holder konfirmationsfesten på en nærliggende restaurant, kro, café eller lignende, kan disse steder typisk tilbyde forplejning til festen. Uanset om du selv skal stå for sammensætningen af menuen eller du bestiller den fra en lokal restaurant eller cateringfirma, kan du overveje hvilken menuen, du skal byde dine gæster. Til en begivenhed som konfirmationen, tilbyder mange steder såkaldte “konfirmationspakker”. Et eksempel hertil kan være en konfirmationspakke, der rækker til omtrent 5 timer, som inkluderer 1 glas velkomstdrink, 3-retters menu eller buffet, ad libitum drikkevarer, kaffe, the og dessert. Såfremt man har nogle særlige ønsker, kan dette aftales nærmere med det valgte sted.

Sjove idéer til underholdningen

Den traditionelle konfirmation byder altid på nogle taler og sange. Men skal konfirmationen være noget helt særligt, kan du gøre lidt ekstra ud af underholdningen. Du kan eksempelvis arrangere livemusik eller leje en DJ til festen. Er der børn med til konfirmanden, kan du arrangere underholdning, som også kunne have interesse for dem – eksempelvis en tryllekunstner. Såfremt du ønsker at inddrage gæsterne i underholdningen, kan du arrangere nogle selskabslege som eksempelvis en konkurrence, hvor konfirmanden dyster mod en udvalgt gæst.

Forevig minderne fra den store dag

En konfirmation er en stor dag for både konfirmanden og forældrene, og det kan derfor være en god idé at forevige minderne, som I kan kigge tilbage på om nogle år. Du kan eksempelvis leje et photobooth med sjovt tilbehør, hvor gæsterne har mulighed for at tage fjollede billeder fra dagen. Du kan også lægge en gæstebog til rådighed, hvor alle gæsterne har mulighed for at skrive en lille sød hilsen til konfirmanden fra den store dag. Herunder kan du eventuelt indsætte et billede af den pågældende person. Såfremt du foretrækker minder i form af traditionelle kamerabilleder, kan du lade gæsterne stå for dette. Stil et kamera til rådighed, hvor gæsterne frit kan gå rundt og tage billeder under festen.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer