Studieture

Få op til 3 uforpligtende tilbud på jeres studietur

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, der sikrer, at jeres studietur bliver uforglemmeligt

nemt henter du tilbud på jeres studietur

Indsend en beskrivelse af
jeres studietur

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

I modtager op til 3 unikke tilbud
på jeres studietur

I vælger ét af de 3 tilbud og får en fantastisk studietur

Det skal være overskueligt og nemt
at booke en fantastisk studietur

En studietur er oftest et af studiets største højdepunkter. Det er for mange, der hvor man virkelig lærer noget, øger det sociale nærvær med hinanden og får uforglemmelige minder med hjem i bagagen. En studietur handler i stor grad om at finde den perfekte balance mellem læring, oplevelser og sjov. Yderligere er det en god måde at udfordre de studerendes faglige indsigt, udfordre dem samtidig med, at de får en på opleveren. Hos EventButler mener vi, at det skal være nemt at afholde en uforglemmelig studietur, og derfor er vores vision at gøre det nemt og overskueligt for jer at modtage op til 3 matchende tilbud på jeres studietur. Det er nemt, hurtigt og uforpligtende for jer.

Vores brugere er glade for os

Afhold en fantastisk studietur, der giver minder for livet

Det er nemt og simpelt at afholde en studietur med EventButler

Det kan ofte være en tidskrævende sag at arrangere en studietur. Der er mange detaljer og information, der skal afklares både før, under og efter rejsen. Der dukker oftest også nye og uvante spørgsmål op når man skal bestille studieturen. Hos EventButler har vi et mål – at gøre det nemt og simpelt for jer at modtage op til 3 tilbud på jeres studietur, så i kan nyde så meget af rejsen og slippe for så meget adminstrativt arbejde som muligt.

Studietur til alle behov og ønsker

Uanset om i ønsker at opleve Roms arkitektur og historie, Beijings imponerende bygningsværker eller Delhis faschinerende og anderledes kultur, så står vi hos EventButler klar til at servicere jer. Vi matcher jer op med 3 rejsebureauer, der kan matche jeres ønsker og sikre, at i får en fantastiske studietur, der skaber minder for livet.


Studieture til hele verden

Vi har matchet studerende op over hele Danmark og været med til at skabe fantastiske og uforglemmelige studieture til hele Europa, Asian, Afrika, Mellemamerika, Sydamerika, Nordamerika og mange andre. Hos EventButler arrangerer vi diverse studieture for gymnasier, skoler & universiteter, grupperejser, efterskole rejser, højskole rejser og skole rejser.

Mulighederne er derfor uendelige, uanset hvilken slags studietur I ønsker. Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at I modtager de op til 3 bedste og fedeste tilbud, der kan tilfredsstille jeres forventninger til jeres studietur. Det eneste I behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge et af tilbuddene og holde en fantastisk studietur.

Studieture til hele verden

Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres studietur

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres studietur

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud, som du får