Find stedet til jeres vinterbryllup

Søg blandt et stort udvalg af steder for jeres vinterbryllup og se deres prispakker

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Fortæl kort om jeres ønsker til et bryllup

Beskriv jeres ønsker og behov, til et vinter bryllup med informationer som antal gæster, lokationen, menuen, evt. overnatningsmuligheder mv.

Vi finder de bedste steder til et vinterbryllup

Vi læser jeres henvendelse grundigt igennem, hvortil vi undersøger markedet, for at finde det bedste vinterbryllup til jer.

De kontakter dig med deres bud på dit arrangement

Herfra vil I blive kontaktet af de tre bedste steder, som kan hjælpe jer med at afholde det pågældende vinterbryllup.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om afholdelse af vinterbryllupper

Der kan være mange fordele ved at afholde et vinterbryllup. Om vinteren kan naturen være smuk og romantisk, lavsæsonpriser på steder og leverandører og muligheder for at tilføje unikke detaljer til jeres vinterbryllup. Det kunne være elementer som sne, isskulpturer, sæsonbestemt menu, tøj og meget mere.

Til et vinterbryllup kan du vælge en kjole med lange ærmer eller en kappe, som både kan give dig varme og et elegant look. Du kan også vælge at tilføje en pels eller et faux fur wrap for at holde dig varm og give dig et glamourøst look.

Til et vinterbryllup kan det godt være koldt, hvis man i dele af arrangementet skal være udendørs. Derfor kan du med fordel arrangere tæpper eller varmeapparater ved udendørsfaciliteterne. I kan også overveje, at få serveret varme drikke som f. eks gløgg eller varm kakao.

At vælge menuen til et vinterbryllup er en god måde at skabe en sæsonbestemt og hyggelig atmosfære for dine gæster. Her er nogle eksempler på menuer, der passer godt til et vinterbryllup:

  • Buffet med varm suppe og bagværk
  • Taffel med traditionelle retter
  • Bøfhus menu
  • Skaldyr
  • Vegetarisk og veganer menu

Der skal selvfølgelig også inkluderes en sæsonbaseret dessert, som passer perfekt til vinterbrylluppet. Det kunne være æbletærte, chokolademousse eller en fyldig ostekage med røde bær på toppen. Der er mange muligheder og sammensætninger af forskellige menuer, som spiller godt sammen med et vinterbryllup.

Find stedet til jeres vinterbryllup idag

Går dig og din forlovede og drømmer om et vinterbryllup, men mangler måske den rigtige lokation, det bedste lokale, den rigtige menu eller andet, så kan vi hjælpe jer. I kan helt gratis og uforpligtende udfylde vores 3 tilbudsformular, hvortil I kan skrive jeres ønsker og forhåbninger for jeres drømme vinterbryllup. I kan også vælge at lave en filtreret søgning, hvor i får et overblik over de bedste muligheder ud fra jeres kriterier.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement