Vinterbryllup

Hold det perfekte vinterbryllup 

Går dig og din forlovede og drømmer om et vinterbryllup, men mangler måske den rigtige lokation, det bedste lokale, den rigtige menu eller andet, så kan vi hjælpe jer. I kan helt gratis og uforpligtende udfylde formularen, hvortil I kan skrive jeres ønsker og forhåbninger for jeres drømme vinterbryllup. I kan også vælge at lave en filtreret søgning, hvor i får et overblik over de bedste muligheder ud fra jeres kriterier.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til dit vinterbryllup i København

Udvalgte steder til dit vinterbryllup i Odense

Udvalgte steder til dit vinterbryllup i Århus

Modtag 3 tilbud


Fortæl kort om jeres ønsker til et brylluppet

Beskriv jeres drømmebryllup med informationer som antal gæster, lokationen, menuen, evt. overnatningsmuligheder mv.

Vi finder de bedste steder til et vinterbryllup

Vi læser jeres henvendelse grundigt igennem, hvortil vi undersøger markedet, for at finde det bedste vinterbryllup til jer.

De kontakter dig med deres bud på dit arrangement

Herfra vil I blive kontaktet af de tre bedste partnere, som kan hjælpe jer med at afholde det pågældende arrangment.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Gode refleksioner for jeres vinterbryllup

Hvilket lokale eller sted er bedst til et vinterbryllup?

Når man holder et bryllup om vinteren i Danmark, er det ambitiøst at planlægge udendørsaktiviteter. Derfor kan det være en fordel, at man finder et lokale eller sted, hvor hele brylluppet kan foregå indenfor. Når man derfor søger et sted at holde sit vinterbryllup, vil det give god mening, at finde et lokale, hvor der både er god plads til siddende og stående aktiviteter. 

Mad og drikke til brylluppet?

Det fleste steder har allerede særlige menuforslag til bryllupper, og ofte også menuer, som er tilpasset til årstiden. Det kan være god inspiration at lytte til stedets forslag til menu og vinmenu, da de ofte har stor erfaring med sammensætning heraf. Har i selv meget skarpe ønsker til menuen, er de fleste steder meget imødekommende overfor dette. Man skal dog forvente en merpris, jo mere man forventer at skræddersy.

Hvilken dato vil være god for jeres vinterbryllup? 

Der kan være mange fordele ved at holde et bryllup om vinteren. Rigtig mange bryllupper foregår i sommermånederne, hvilket også betyder, at mange steder kan være booket, og man risikerer, at de inviterede gæster også er inviteret til andre arrangementer, som ligger hen over sommeren. Dog kan man også overveje, at der kommer en højsæson af julefrokoster til december, som ligeledes kan være en fyldt kalender hos mange. Af den grund kan det være en god ide at finde en dato i januar og februar, så man både har stor chance for at få lige præcis det lokale man ønsker, og at så mange gæster som mulig kan komme.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer