Barnedåb Esbjerg

Find stedet til jeres barnedåb i Esbjerg

Skal du holde en barnedåb i Esbjerg og leder du efter rammerne eller menuen hertil? Så start din søgning herunder, og derved får du et godt overblik over muligheder til din barnedåb. Vil du gerne have op til 3 tilbud fra steder, som matcher din ønsker og dato, kan du udfylde vores tilbudsformular.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til barnedåben i Esbjerg området

Modtag 3 tilbud


Beskriv din ønsker til barnedåben

Send en forespørgsel med dine ønsker, behov og krav til en barnedåb i Esbjerg. Det kunne f.eks. være krav til prisen, eller ønsker til menuen.

Vi finder de steder i Esbjerg, som matcher jeres ønsker

Vi kigger på dine ønsker, behov og krav og finder derefter de tre samarbejdspartnere, som imødekommer disse.

De kontakter dig med deres bud på din barnedåb i Esbjerg

Du vil i løbet af få dage modtage op til tre tilbud fra vores samarbejdspartnere, enten per mail eller telefon, som du frit kan benytte.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg din barnedåb i Esbjerg

Hvorhenne i Esbjerg?

Hvor i Esbjerg ønsker du at holde jeres barnedåb? Skal det være tæt på vandet, tæt på centrum eller lidt udenfor byen? Det kan også være, at du ønsker at holde det på en kro, hotel eller andet, så er det også en god idé at overveje. Det er en god ide, hvis du har en ide om hvor du i Esbjerg ønsker at holde barnedåben.

Hvilke faciliteter ønsker i?

Her kan du tænke på om du ønsker, at der skal være kørestolsrampe, handicaptoilet eller andet, hvis der skulle være nogle gæster, som har behov for dette. Yderligere kan det overvejes om du ønsker, at stedet skal have et udendørs areal eller en legeplads til rådighed til jeres barnedåb.

Prisen på en barnedåb?

Når man snakker om prisen på en barnedåb, taler man typisk ud fra en kuvertpris. Prisen for hele barnedåben kan variere meget alt efter, hvor mange gæster man skal have med, hvorhenne barnedåben skal foregå, og derfor kigger man på kuvertprisen. Kuvertprisen kan ligge på alt fra 99 kr. for en let buffet ud af huset og op til 750 kr. for en gourmetoplevelse i fornemme omgivelser. Kuvertprisen for børn er dog oftest lavere end den normale pris.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer