Eventbutler logo

Om EventButler

EventButler er en platform, hvor privatpersoner og virksomheder gratis og 100% uforpligtende kan indhente tilbud på deres arrangement. Det kan være alt fra en julefrokost, en konference, et bryllup til en teambuilding-dag eller blot mad ud af huset.

Vi samarbejder med et utal af steder, festarrangører og cateringkøkkener, der står klar til at realisere dine drømme. Du kan selv søge iblandt stederne og anmode dem om et tilbud eller gøre brug af vores tilbudsformular, hvor vi hjælper dig med at finde de 3 bedste tilbud.

Sådan hjælper vi vores brugere

Privatpersoner og virksomheder bruger vores service, når de har brug for hjælp til hele eller dele af deres arrangement. De søger direkte på platformen eller anmoder om at finde tre partnere, som matcher på deres ønsker og krav.

Sådan hjælper vi vores partnere

Vi samarbejder med restauranter, hoteller, konferencecentre, eventvirksomheder og cateringkøkkener i hele Danmark. Fælles for dem alle er, at de ønsker hjælp og ekspertise til at få fyldt kalenderen ud med professionelle og festlige arrangementer.

Du kan altid få fat i os

EventButler har hovedkontor i Århus, hvor hele teamet hver dag gør deres yderste for at servicere vores mange brugere og partnere. Ønsker du at komme i kontakt med os, er du altid velkommen på chat, telefon og mail.
Sådan fungerer EventButler

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement