Eventbutler logo

Find og book bryllupslokaler

Søg blandt mere end 600 steder i hele Danmark

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv det perfekte bryllupslokale

Udfyld formularen med de ønsker I har til bryllupslokalet. Her kan i komme ind på præferencer til forplejning, omgivelser og om der skal mulighed for overnatning. 

Vi finder de rette bryllupslokaler til jer

Vi undersøger markedet for bryllupslokaler, og giver dig jer de bedste bud, uanset om det er på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

De modtager tilbud direkte fra bryllupsstederne

De steder som bedst kan imødekomme jeres krav, vil herefter kontakte jer med et tilbud. Nu kan i frit vælge om i ønsker at gå videre med et af tilbuddene. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ omkring bryllupslokaler

Når man skal afholde et bryllup, kan omgivelserne være med til at skabe den ønskede atmosfære. Mange vælger naturprægede omgivelser som skov eller store grønne områder, fordi det traditionelt set er forbundet med noget romantisk. Andre vælger bryllupslokaler i byen, hvis kirken hvor vielsen foregår, er placeret i nærheden.

Hvordan gæsterne kommer fra og til et bryllup, kan være meget forskelligt. Folk kan sågar komme uden for landets grænser, hvortil overnatning typisk er nødvendigt. Det er meget forskelligt fra bryllup til bryllup, om gæsterne får tilbudt overnatning, eller om de selv skal finde det. Det kan være en god ide, at man overvejer bryllupslokaler på hoteller, kroer eller hos selskabssteder nær sådanne steder, da gæsterne herved har gode overnatningsmuligheder. Klik her for at se hvilke bryllupslokaler der har tilknyttet overnatningstilbud. 

Der er mange muligheder, når man snakker menu og hvordan denne bliver serveret. Afholder man brylluppet i lokaler uden forplejning, kan man benytte et cateringfirma som leverer maden, og dertil har et tilknyttet personale, som står for servering eller opfyldning af buffet. Vælger man et bryllupslokale tilknyttet en restauration eller hotel, står de typisk for menuen. På EventButler kan du klikke dig ind på det enkelte sted side, og se hvilke forplejningspakker der tilbydes samt hvad disse indeholder. 

Bryllupper findes i alle størrelser, og det samme gælder heldigvis bryllupslokaler. Det er naturligvis vigtigt, at der er plads i lokalerne til at man kan bevæge sig omkring uden besvær. Du kan se hvor mange gæster, der er i plads til i de enkelte lokaler ved at gå ind på stedernes side. 

De fleste drømmer om et fantastisk bryllup, som gæsterne sent vil glemme. Vi kan anbefale at finde et sted med et stort dansegulv, en baroptilling og evt. plads til livemusik. Vil i sikre jer, at jeres store dag også hitter hos gæsterne? Så giver alt for damerne her nogle råd til hvad man skal undgå

Find bryllupslokalet med EventButler

Skal I giftes, og mangler i det helt perfekte bryllupslokale? Så får du her på platformen det største overblik. Du kan lave en beskrivelse i vores tilbudsformular med jeres ønsker til et bryllupslokale, og så finder vi de tre mest passende steder til jer. I kan også via vores søgemaskine plotte jeres kriterier ind, hvorefter i får en oversigt over de bedste steder i jeres område.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement