Find bryllupslokaler i hele Danmark

Søg blandt mere end 750 steder med bryllupslokaler i Danmark

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Eventbutler intruduktion video
Kun 40 sek
Sådan fungerer Eventbutler

Hvorfor bruge Eventbutler

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

FAQ omkring bryllupslokaler

Når man skal afholde et bryllup, kan omgivelserne være med til at skabe den ønskede atmosfære. Mange vælger naturprægede omgivelser som skov eller store grønne områder, fordi det traditionelt set er forbundet med noget romantisk. Andre vælger bryllupslokaler i byen, hvis kirken, hvor vielsen foregår, er placeret i nærheden.

...

Hvordan gæsterne kommer til og fra et bryllup kan være meget forskelligt. Nogle gæster kan endda komme fra udlandet, hvor overnatning typisk er nødvendigt. Det varierer meget fra bryllup til bryllup, om gæsterne tilbydes overnatning eller om de selv skal sørge for det. Det kan være en god idé at overveje bryllupslokaler på hoteller, kroer eller selskabssteder i nærheden af disse, da det giver gæsterne gode overnatningsmuligheder.

...

Der er mange muligheder, når man taler om menuen og hvordan den serveres. Hvis man afholder brylluppet i lokaler uden forplejning, kan man benytte et cateringfirma, som leverer maden og har et tilknyttet personale, der står for servering eller opfyldning af buffeten. Hvis man vælger et bryllupslokale tilknyttet en restaurant eller et hotel, står de typisk for menuen. På EventButler kan du klikke dig ind på den enkelte steds side og se, hvilke prispakker, der tilbydes, samt hvad disse indeholder.

...

Bryllupper findes i alle størrelser, og heldigvis findes der også bryllupslokaler i forskellige størrelser. Det er naturligvis vigtigt, at der er tilstrækkelig plads i lokalerne, så man kan bevæge sig omkring uden besvær. Du kan se, hvor mange gæster der er plads til i de enkelte lokaler, ved at gå ind på stedernes side.

...

De fleste drømmer om et fantastisk bryllup, som gæsterne sent vil glemme. Vi kan anbefale at finde et sted med et stort dansegulv, en bar og evt. plads til livemusik.

...

Kenneth, partner i Eventbutler

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen Partner i Eventbutler

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark