Eventbutler logo

Find og book sted til bryllupsfest

Søg blandt 600+ steder til en bryllupsfest

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv den perfekte bryllupsfest

Fortæl os hvilke ønsker og krav I har til rammerne om den perfekte bryllupsfest. Her kan I komme ind på præferencer til forplejning, omgivelser og varigheden af arrangementet. 

Vi finder de steder, der matcher jeres beskrivelse

På baggrund af jeres beskrivelse undersøger vi hvilke steder der bedst kan imødekomme jeres krav til en bryllupsfest. I kontaktes eventuelt med opfølgende spørgsmål. 

Du modtager tilbud på en bryllupsfest direkte fra stederne

De tre udvalgte steder der passer til jeres ønsker sender et tilbud på jeres bryllupsfest. Nu er det op til jer at vurdere om et af stederne skal danne ramme om jeres bryllupsfest. 

 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om en bryllupsfest

Udgifterne forbundet med at afholde den perfekte bryllupsfest afhænger i høj grad af hvilke forventninger og krav der er hertil. I de fleste tilfælde får man for 900-1300 kr. per kuvert en bryllupsfest, hvor man ikke skal gå på kompromis med menu, drikkevarer, omgivelser eller varigheden af festen. Drømmer I om et smukt bryllup på et eventyrligt slot eller et bryllup på en populær dato, kan kuvertprisen være højere. Ønsker I et budgetvenligt bryllup kan dette ske i et lejet lokale, hvor man selv står for forplejning.

Det er forskelligt fra par til par, om man ønsker at invitere børn med til brylluppet. De fleste vælger ikke at invitere børn med til en fest, men det er naturligvis helt op jer. Drømmer I om bryllup der forsætter til langt ud på natten, skal man være bevidst om, at børn kan slutte festlighederne tidligere end ønsket for visse forældre. I kan også overveje et andet format, hvor bryllupsfesten foregår i en mere familieorienteret setting. Her kunne et foreslå være et eftermiddagsbryllup, som slutter tidligt på aftenen. 

En traditionel bryllupsfest forsætter typisk til langt ud på natten, men har et fast sluttidspunkt. På EventButler findes der steder til en bryllupsfest i alle slags tidsrammer. Vi kan anbefale, at man går i dialog med stedet om festens sluttidspunkt i forbindelse med planlægningen, så man undgår misforståelser på selve aftenen. 

Her på platformen finder I mange steder, hvor vielsen kan foregå samme sted som selve festen. I bør dog være opmærksom på, at dette ofte kræver et lidt større budget. Lyder det som en attraktiv løsning? Så er det en god idé at nævne det i forespørgslen til stedet. Derudover skal man være opmærksom på, at man selv skal sørge for en giftefoged til selve vielsen.

Anvend EventButler til at finde stedet til jeres bryllupsfest

Livets største fest kræver de perfekte rammer og omgivelser. EventButler giver dig overblik over de mange fantastiske steder og arrangører til jeres bryllupsfest. Her på platformen kan starte din egen søgning i oversigten, hvor du finder hoteller, restauranter og lokaler i hele Danmark. Hvis du mangler inspiration til brylluppet, kan I også indsende en beskrivelse af jeres ideelle bryllup i tilbudsformularen og få tilsendt op til tre tilbud.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement