Eventbutler logo

Find og book julefrokost 2023

Det største overblik over steder at holde julefrokost

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til den bedste julefrokost

Giv en beskrivelse af hvad du ønsker og forventer til din ideelle julefrokost. Kom herunder ind på hvor mange der deltager, placering samt præfernecer i forhold til forplejning. 

Vi finder de bedste til jeres julearrangement

Vi undersøger markedet, og finder de bedste steder eller arrangementer for netop jeres julefrokost.

Du kontaktes med tre bud på en julefrokost

Efter få dage vil du modtage tilbud fra op til tre arrangører, som kan imødekomme jeres ønsker og krav.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om en julefrokost

På EventButler har vi mange forskellige muligheder indenfor hoteller, restauranter og kroer. Hvis I er en mindre forsamling, kan I overveje at holde en julefrokost som del af et større arrangement. Udover at det er billigere end at booke egne lokaler på f.eks. en restaurant, så er der ofte underholdning i særklasse til de store arrangementer. Til disse arrangementer bliver der typisk hyret kendte livemusikere eller komikere, som ville kræve et stort budget hvis man afholdt julefrokosten i egen forsamling.   

Når du skal beslutte hvad der skal på bordet til en julefrokost, er der i dag mange muligheder. De fleste vælger traditionel julemad med den velkendte flæskesteg, rød og brune kartofler som hovedret, men har du lyst til at springe ud i noget nyt, kan man også overveje en nyfortolket julemenu. Når du klikker på et sted på EventButler, der kan holde en julefrokost, kan du læse hvilke forplejningenspakker de tilbyder, samt hvad de indeholder.

Buffet er en bekvem og prisvenlig løsning. Gæsterne til julefrokosten har mulighed for at prøve flere forskellige retter, og således sikrer man sig, at der er noget alle er glade for. Alternativt kan man vælge portionsanretninger, hvilket typisk er dyrere, men også mere elegant. Gæsterne kan samtidig blive siddende under spisningen, og samtaler ved bordet bliver ikke afbrudt af, at der skal genopfyldes tallerkner. 

For mange er underholdning en vigtig del af en hver julefrokost. Der er traditionsbunden juleunderholdning som pakkeleg, find mandlen i risalamanden og julemusik. Skal det ikke være helt så 'julet', kan man f.eks. benytte sig af Kahoot. På deres platform finder du et stort udvalg af eksisterende quiz, men hvor du selvfølgelig også kan lave din egen. Der er også en mulighed at hyre nogle til at komme at optræde. Dette kunne både være en komiker, en tryllekunstner eller et band.

Nogle julefrokoster foregår om dagen, andre om aftenen og nogle er et heldags arrangement. En julefrokost udelukkende med mad og drikkelse, ser vi ofte starte i tidsrummet 17:00-18:30. Hvorimod en julefrokost med nogle aktiviteter i løbet af dagen, strækker sig over et længere tidsrum for eksempel kl. 12:00-01:00. 

Der kan være stor forskel på, hvor man ønsker at julefrokosten skal afholdes, samt hvilke omgivelser der foretrækkes. Det kan være, at I ønsker plads til dansegulv, stort udendørsareal eller andet. Du kan også overveje, om der skal være overnatningsmulighed i nærheden af lokationen, hvor julefrokosten skal holdes. 

Dette varierer meget afhængig af antal deltagere, lokation, tidsrum og menu. Det er en god ide at overveje et budget, inden du starter på de helt store forberedelser. Det er op til dig at definere, hvad der skal være betalt for på forhånd til julefrokosten. F.eks. kan du tænke over, om drikkevare skal indregnes i budgettet, eller det skal betales af deltagerne på selve dagen. Ud fra de mange julefrokoster vi har formidlet, ligger et typisk budget for en julefrokost pr. kuvert på 700,- til 1.100,- kr. 

Planlæg årets julefrokost med EventButler

Hvis du skal holde den bedste julefrokost og ikke helt ved hvor og hvordan - så får du med EventButler et overblik over steder og arrangementer i hele Danmark. Vi kan også finde 3 udvalgte steder, som hver vil sende dig et uforpligtende tilbud på din julefrokost ud fra dine ønsker.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement