Book julefrokost på en restaurant 2023

Søg blandt restauranter, hvor der kan afholdes en julefrokost

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til restauranten

Indsend en forespørgsel til os hvor du udpensler de ønsker og krav, som du har til restauranter, hvor der skal afholdes en julefrokost.Vi udvælger de restauranter, som matcher din julefrokost

Vi udvælger de restauranter, som matcher din julefrokost

Vi gennemlæser din forespørgsel og udvælger de tre helt rigtige steder, som kan imødekomme jeres ønsker.

De kontakter dig med deres idé til jeres julefrokost

Indenfor få dage vil du via telefon eller mail, modtage op til tre tilbud, som matcher med dine forventninger til en julefrokost på en restaurant i dit ønskede område. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ til booking af en julefrokost

Når man skal planlægge en julefrokost, er det en god idé at forholde sig til, hvor arrangemnetet skal foregå. Højsæson for julefrokoster spænder fra sidste weekend i november frem til midten af december. I højsæsonen kan det være svært at finde en ledig restaurant til en julefrokost, da der er høj efterspørgsel. Det er defor fornuftigt enten at booke et julefrokost sted i god tid eller planlægge julefrokosten uden for den travle tid.

Det er forskelligt, hvilken forplejning de forskellige restauranter tilbyder. Angående servering af mad er det relevant at overveje, om du foretrækker der er buffet eller portionsanrettet servering. En fordel ved at have en buffet er, at der er mad som alle kan lide og at ingen går sultne i seng. Med en buffet må man dog forlig sig med, at der kommer mere støj i rummet, og at gæsterne ikke nødvendigvis starter med at spise samtidig. Anses dette som en hindring i forhold til at skabe gode samtaler, kan man alternativt vælge portionsanretninger.

Restauranter tilbyder ofte forskellige muligheder ift. drikkevarer. Der kan være mulighed for forudbetalt antal drikkevarer, hvor du inden julefrokosten aftaler et antal genstande. Der kan også være den mulighed, at man efter julefrokosten betaler per genstand, der er blevet bestilt. Yderligere tilbyder nogle restauranter fri bar hele aftenen til en fast pris per person.

Særligt i virksomhedsregi er det populært at foretage aktiviteter, inden selve julefrokosten begynder. En god idé kunne være at begynde dagen med teambuilding, hvor I har mulighed for at blive rystet sammen igennem aktive- og fællesskabende øvelser. Teambuilding komplimenterer samtidig en julefrokost fint, fordi det danner grobund for en festlig aften med grin og gode samtaler. Ønsker du at gå videre med teambuilding, kan du klikke her for at se hvilke restauranter og steder, der tilbyder teambuilding.

Anvend EventButler til at finde en restaurant til en julefrokost

Skal du holde en julefrokost og overvejer du at holde den på en restaurant? Så kan du gennem filtreringen herover få et overblik over hvilke restauranter, som tilbyder at holde din julefrokost. Hvis du gerne vil have vores eventkonsulenter til at finde de restauranter, som passer bedst på jeres behov, så udfyld vores tilbudsformular og modtag derefter 3 uforpligtende tilbud fra udvalgte restauranter i dit geografiske område.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement