Eventbutler logo

Find og book firmajulefrokost 2023

Det største overblik over steder til en firmajulefrokost

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til årets firmajulefrokost

Beskriv kort dine ønsker til en firmajulefrokost samt hvad du forventer af stedet. Herunder hvilke krav du har til rammer, placering og forplejning. 

Vi finder de bedste til at efterleve dine krav

Vi gennemlæser din forespørgsel, og kontakter dig evt. med uddybende spørgsmål omkring din firmajulefrokost. Herefter sender vi opgaven i udbud blandt de mange steder i dit område.

De kontakter dig et bud på din firmajulefrokost

Du modtager tilbuddene direkte fra de forskellige steder, hvorefter du frit kan vælge, hvad der lyder mest relevant for dig.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ til booking af en firmajulefrokost

Antallet af gæster til en firmajulefrokost har stor indvirkning på, at man får booket det rette sted. Der er steder, der henvender sig bedre til julefrokoster med mange gæster som f.eks. et konferencehotel. Er man en mindre virksomhed, kan det være en god idé at booke et selskabslokale på en restaurant. Her har i mulighed for at komme hinanden ved i en hyggelig og intim atmosfære. Uanset antallet af gæster er det en god idé at booke i god tid, hvis man ønsker en af de populære steder, der kan holde en julefrokost. 

Hvis I er et større firma, er det fornuftigt at danne sig et overblik over, hvordan gæsterne kommer til og fra festlighederne. Hvis man ved at gæsterne hovedsageligt bruger offentlig transport, kan det være en god service at finde sted, hvortil der er gode bus- eller metroforbindelser. Ved man, at der er gæster som ankommer i bil, kan man overveje, om der skal være overnatningsmulighed på stedet eller i nærheden. En overnatningsmulighed kan lade gæsterne slippe tøjlerne, uden at de skal bekymre sig om at holde sig fra vinen, eller skulle arrangere hjemtransport. 

Der er oplagt at inddrage de klassiske juletraditioner som f.eks. pakkeleg eller en julequiz om de ansatte. Ønsker man at gøre noget ekstraordinært til en julefrokost, kan man booke livemusik, gæstetalere eller komikere for at få stemningen helt til tops. Det kan også være, at underholdningen indrager gæsterne. I så fald kan man overveje at finde et sted med store gulvarealer, så der er plads til lidt af hvert.

Det er rart at vide hvilket AV-udstyr som højtalere, mikrofoner og projektorer der stilles til rådighed, så man ikke selv behøver slæbe det med. Du kan søge efter julefrokoststeder med AV-udstyr her. Når går du ind på de enkelte steders side, er der detaljeret hvilket AV-udstyr der stilles rådighed.

Når man skal planlægge, hvor en julefrokost skal foregå, kan det være en god idé at overveje, om det giver bedst mening at afholde det i en af de større byer eller i mere landlige omgivelser. Vælger man en af større byer, er det tit fordi man ønsker, at gæsterne ikke skal rejse langt for at komme til julefrokost. En anden fordel er, at det er belejligt at rykke julefrokosten videre ud i nattelivet, hvis der er stemning for det efter arrangementet er slut. En fordel ved at julefrokosten foregår uden for byen er, at der er et godt udvalg af julefrokoststeder i naturskønne omgivelser. Derudover er prisniveauet lavere end i byerne, hvilket kan give luft i julefrokostbudgettet til f.eks. at booke underholdning.

EventButler er din hjælp til at arrangere en julefrokost

Er du ansvarlig for at arrangere årets julefrokost for arbejdspladsen, og ønsker du hjælp til at finde den bedste løsning? På EventButler kan du få skræddersyet din søgning ved at bruge vores filtreringsfunktion i oversigten. Her kan du indikere de faciliteter, som skal være på stedet der skal holde julefrokosten. Du kan også anvende vores tilbudsformular, hvor vi ud fra din beskrivelse af en julefrokost finder de tre bedste steder, der bedst matcher. Uanset om du søger det ideelle sted, allerede har planlagt et arrangement, eller søger et eventbureau finder du en løsning igennem EventButler.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement