Eventbutler logo

Book årets firmajulefrokost

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til årets firmajulefrokost

Beskriv kort ønskerne til din firmajulefrokost, og hvad du forventer af stedet. Det kan bl.a. være de krav, du har til rammerne eller selve menuen.

Vi finder de bedste til at efterleve dine krav

Vi gennemlæser din forespørgsel, og kontakter dig evt. med uddybende spørgsmål omkring din firmajulefrokost. Herefter sender vi opgaven i udbud blandt de mange steder i dit område.

De kontakter dig med deres bud på din firmajulefrokost

Du modtager tilbuddene direkte fra de forskellige steder, hvorefter du frit kan vælge, hvad der lyder mest relevant for dig.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Gode overvejelser til din firmajulefrokost

Hvor mange gæster bliver I til årets firmajulefrokost?

Antal gæster til en firmajulefrokost kan være meget forskellige. Nogle firmaer er under 20 ansatte, mens for andre er der over 500 gæster. Der skal naturligvis være plads til alle deltagere til jeres julefrokost, uanset om dit firma er i den ene, eller den anden ende af skalaen. Dette betyder også, at det er godt at have et ca. tal på antal deltagere, således du i god tid kan få booket det rigtige sted, som matcher jeres ønsker og behov.

Hvordan ankommer gæsterne til julefrokosten?

Er i en større virksomhed, kan det være en fordel, at få en fornemmelse af, hvordan kollegaerne skal ankommer til og forlade festlighederne. Ønsker de fleste at benytte offentlig transport, kan det være en god service, at vælge en lokation, hvor der er gode muligheder for transport frem og tilbage. Ankommer gæsterne derimod til firmajulefrokosten i biler, kan man overveje, om man skal finde et sted med gode parkeringsmuligheder.

Skal der være underholdning under julefrokosten?

Ønskes det, at der skal være live musik, gæstetalere eller anden form for underholdning, kan det være værd at overveje, om man skal have et sceneområde eller mikrofon. Skal der dog foregå underholdning, hvor gæsterne måske selv er deltagende, så det kræver en smule mere plads, kan det også overvejes, om der skal være større gulvarealer.

Skal årets firmajulefrokost være inkl. overnatning?

Kommer dine gæster fra nær og fjern i hele Danmark, og måske også udenlands fra, eller vil i som gruppe bare gerne på en fælles tur, så kan det give mening at booke overnatning i forlængelse af firmajulefrokosten. Er det tanken, at dine gæster skal kunne overnatte, så er der mange gode muligheder. Dette gælder både, om din firmajulefrokost skal foregå i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Det kan både være på hoteller, hostels, kroer, konferencecentre mv.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement