Eventbutler logo

Find og book fest med overnatning

På EventButler får du det største overblik over festlokaler med overnatning

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv din fest med overnatning

Udfyld formularen med de forventninger og ønsker du har til din fest med overnatning. Det kunne bl.a. være hvor mange overnattende gæster der deltager, og ønsker til bestemte faciliteter.

Vi finder de bedste til at opfylde dine ønsker

Vi søger markedet igennem, og finder tre steder som matcher din efterspørgsel, både ift. dato, antal gæster, pris osv.

De kontakter dig med deres bud på lige netop din fest

De tre steder kontakter dig direkte via telefon eller mail med deres tilbud og muligheder for din fest med overnatning.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om en fest med overnatning

Prisen på en fest med overnatning afhænger i høj grad af hvor arrangementet skal afholdes, hvilken forplejning gæsterne skal tilbydes samt hvilke aktiviteter, der skal foregå undervejs. De fleste steder på platformen kan du arrangere en fest med en varighed af ca. 8 timer for en pris imellem 500 og 1200 kr. per kuvert. For gæster der ønsker at tilkøbe overnatning, koster det som regel ca. 600 kr. per person.

Du kan klikke her for at se hvilke steder på platformen, hvor fest og overnatning kan foregå under samme tag. At der er mulighed for at overnatte efter festen, kan især være relevant for gæster, der kommer langvejs fra. 

Alt afhængig af hvilken fest som du ønsker at afholde, kan der være vidt forskellige krav til faciliteter og udstyr. Er der tale om en fest i privat regi med børn, kan det være af stor betydning at stedet har adgang til udearealer, spil og aktiviteter eller tilbyder børnemenuer. Hvis du derimod skal arrangere en firmafest, kan underholdning eller teambuilding spille en afgørende rolle. Ydermere, kan du tage stilling til, om gæsterne skal tilbydes morgenmad eller brunch efter deres overnatningen. Du bør være opmærksom på, at dette mange steder indgår i prisen, når man booker en overnatning.

Uanset hvilken fest du skal arrangere, har vi steder på EventButler med en menu, der passer til arrangementet. De fleste steder på platformen tilbyder full-service, hvilket betyder, at du ikke behøver at røre finger når det kommer til forplejning. Du kan se hvilke forplejningspakker, der tilbydes det enkelte sted, samt hvad disse indeholder ved at besøge deres side her på platformen. 

Der kan være forskellige årsager til, at en fest arrangeres indenfor eller udendørs. Først og fremmest kommer det selvfølgelig an på årstiden, men der kan også være aktiviteter til festen, der gør det mere bekvemt at arrangere en udendørsfest f.eks. grillmad. Du kan klikke her for at se spændende og unikke steder i hele landet med adgang til et have- eller terrassemiljø. 

Brug EventButler til at booke et sted til en fest med overnatning

Er du ansvarlig for at arrangere en uforglemmelig fest med overnatning? Så er du kommet til det rette sted. Hos EventButler finder du i oversigten hoteller, restauranter og kroer med mulighed for fest med overnatning. Du kan også udfylde tilbudsformularen, hvor vi finder 3 steder med overnatning, som matcher dine behov. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement