Find stedet til din fest med overnatning

Få det største overblik over steder med mulighed for både fest og overnatning

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud, der matcher dine ønsker & dato - Start her

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv din fest med overnatning

Udfyld formularen med de forventninger og ønsker du har til din fest med overnatning. Det kunne bl.a. være hvor mange overnattende gæster der deltager, og ønsker til bestemte faciliteter.

2

Vi finder de bedste til at opfylde dine ønsker

Vi søger markedet igennem, og finder tre steder som matcher din efterspørgsel, både ift. dato, antal gæster, pris osv.

3

De kontakter dig med deres bud på lige netop din fest

De tre steder kontakter dig direkte via telefon eller mail med deres tilbud og muligheder for din fest med overnatning.

Få 3 tilbud her
Eventbutler intruduktion video
Kun 40 sek
Sådan fungerer Eventbutler

Hvorfor bruge Eventbutler

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

FAQ om en fest med overnatning

Prisen på en fest med overnatning afhænger i høj grad af, hvor arrangementet skal afholdes, hvilken forplejning gæsterne skal tilbydes samt hvilke aktiviteter, der skal foregå undervejs. De fleste steder på platformen tilbyder muligheden for at arrangere en fest med en varighed på ca. 8 timer til en pris mellem 500 og 1200 kr. per kuvert. Hvis gæster ønsker at tilkøbe overnatning, koster det som regel ca. 600 kr. per person.

...

De fleste hoteller, konferencesteder og kursushoteller på platformen tilbyder muligheden for at afholde fest og overnatning under samme tag. Det er især relevant for gæster, der kommer langvejs fra, at der er mulighed for at overnatte efter festen.

...

Afhængigt af hvilken type fest, du ønsker at afholde, kan der være forskellige krav til faciliteter og udstyr. Hvis du arrangerer en privat fest med børn, kan det være vigtigt, at stedet har adgang til udearealer, spil og aktiviteter eller tilbyder børnemenuer. Hvis du derimod skal arrangere en firmafest, kan underholdning eller teambuildingaktiviteter spille en afgørende rolle. Derudover kan du også overveje, om gæsterne skal tilbydes morgenmad eller brunch efter deres overnatning. Det er vigtigt at være opmærksom på, at dette mange steder indgår i prisen, når man booker en overnatning.

...

Uanset hvilken type fest du skal arrangere, har vi steder på EventButler med en menu, der passer til arrangementet. De fleste steder på platformen tilbyder full-service, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om forplejningen. Du kan se, hvilke forplejningspakker der tilbydes på det enkelte sted, og hvad de indeholder, ved at besøge deres side her på platformen.

...

Der kan være forskellige årsager til, at en fest skal afholdes indendørs eller udendørs. Det afhænger selvfølgelig af årstiden, men der kan også være aktiviteter til festen, der gør det mere bekvemt at arrangere en udendørsfest, fx med grillmad. Du kan klikke her for at se spændende og unikke steder over hele landet med adgang til have- eller terrassemiljø.

...

Kenneth, partner i Eventbutler

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen Partner i Eventbutler

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark