Eventbutler logo

Find og book fest med overnatning på Sjælland

Søg blandt 600+ steder i hele Danmark

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv din fest med overnatning på Sjælland

Giv en kort beskrivelse af dine krav til stedet hvor festen med overnatning skal afholdes. Det kunne f.eks. være forventninger til stedets omgivelser, hvor mange der skal have mulighed for overnatning og præferencer til menuen. 

Vi finder de bedste steder til en fest med overnatning

EventButler undersøger hvilke steder, der bedst kan imødekomme de krav, som du har beskrevet til en fest med overnatning på Sjælland.

Du modtager gratis op til tre tilbud på din fest

Stederne kontakter dig direkte med et tilbud på din fest med overnatning. Nu er det din tur til at overveje om et af stederne skal danne ramme din næste fest. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om fest med overnatning på Sjælland

Prisen på en fest med overnatning varierer fra sted til sted, men afhænger blandt andet af, hvor den skal foregå, hvor mange der deltager, samt om gæsterne skal tilbydes forplejning. En klassisk løsning er et helaftenarrangement på et hotel med forplejning, full-service og overnatning. Her kan du typisk forvente et prisleje imellem 1500 kr. til 2200. kr. per kuvert, afhængig af hvor eksklusiv festen skal tage sig ud. 

Afhængig af hvilke gæster som deltager i festen, kan der være forskellige præferencer i forhold til fordeling af værelser og sengepladser. Kommer gæsterne i par, kan det være bekvemt, hvis det er muligt at overnatte i to-mands værelser. Hvis det fx er en firmafest uden påhæng, er det derimod oplagt at vælge singleværelser. Du kan få indsigt i hvilke overnatningsfaciliteter der er mulige det enkelte sted ved at klikke dig ind på deres side her på EventButler.

Fester kommer i alle størrelser og typer, og der kan derfor være forskellige behov for faciliteter og udstyr i lokalet. Nogle fester er meget formelle, hvor selve inventar og udsmykning har stor betydning for at skabe den rette stemning.  Her kan vi anbefale at bruge billederne af stederne, og lade sig inspirere til hvordan ens fest ville passe ind i rammerne. Skal festen være mere uformel, hvor der er plads til at slå sig løs, er det oplagt at finde et sted med et stort dansegulv, barområde og evt. et større udendørsareal. 

Her på platformen finder du steder på hele Sjælland, som kan danne ramme om din fest med overnatning. Fordelen ved at afholde festen i fx København er, at byen både byder på et levende byliv med et stort udvalg af kulturelle oplevelser. Vælger man derimod at afholde festen uden for byen, skal gæsterne derimod ikke bekymre sig om parkeringsfaciliteter. 

Planlæg din fest med overnatning på Sjælland

Skal du afholde en fest med overnatning, men mangler at finde sted hvor det kan lade sig gøre på Sjælland? På EventButler kan du starte din søgning i oversigten, hvor du igennem filtreringen, kan få vist de mest relevante steder til festen. Du kan også sende beskrivelse af stedet du søger i tilbudsformularen og få tilsendt op til tre steder, der bedst kan matche din beskrivelse. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement