Fest med overnatning på Sjælland

Få det største overblik over steder med mulighed for fest og overnatning på Sjælland

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud, der matcher dine ønsker & dato - Start her

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv din fest med overnatning på Sjælland

Giv en kort beskrivelse af dine krav til stedet hvor festen med overnatning skal afholdes. Det kunne f.eks. være forventninger til stedets omgivelser, hvor mange der skal have mulighed for overnatning og præferencer til menuen. 

2

Vi finder de bedste steder til en fest med overnatning

EventButler undersøger hvilke steder, der bedst kan imødekomme de krav, som du har beskrevet til en fest med overnatning på Sjælland.

3

Du modtager gratis op til tre tilbud på din fest

Stederne kontakter dig direkte med et tilbud på din fest med overnatning. Nu er det din tur til at overveje om et af stederne skal danne ramme din næste fest. 

Få 3 tilbud her
Eventbutler intruduktion video
Kun 40 sek
Sådan fungerer Eventbutler

Hvorfor bruge Eventbutler

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

FAQ om fest med overnatning på Sjælland

Prisen på en fest med overnatning varierer fra sted til sted, men afhænger blandt andet af, hvor festen skal afholdes, hvor mange der deltager, og om gæsterne skal tilbydes forplejning. En klassisk løsning er et helaftenarrangement på et hotel med full-service, forplejning og overnatning. Her kan du typisk forvente en pris på mellem 1200 kr. og 1600 kr. per kuvert, afhængig af hvor eksklusiv festen skal være.

...

Afhængigt af hvilke gæster, der deltager i festen, kan der være forskellige præferencer i forhold til fordeling af værelser og sengepladser. Hvis gæsterne kommer i par, kan det være bekvemt at have mulighed for at overnatte i tomands værelser. Hvis det derimod er en firmafest uden påhæng, er det oplagt at vælge singleværelser. Du kan få indsigt i hvilke overnatningsfaciliteter der er mulige på det enkelte sted ved at klikke dig ind på deres side her på EventButler.

...

Fester kommer i alle størrelser og typer, og der kan derfor være forskellige behov for faciliteter og udstyr i lokalet. Nogle fester er meget formelle, hvor selve inventaret og udsmykningen har stor betydning for at skabe den rette stemning. Her kan vi anbefale at bruge billederne af stederne og lade sig inspirere til, hvordan ens fest ville passe ind i rammerne. Skal festen være mere uformel, hvor der er plads til at slå sig løs, er det oplagt at finde et sted med et stort dansegulv, barområde og eventuelt et større udendørsareal.

...

Her på platformen finder du steder på hele Sjælland, som kan danne ramme om din fest med overnatning. Fordelen ved at afholde festen i f.eks. København er, at byen både byder på et livligt byliv med et stort udvalg af kulturelle oplevelser. Vælger man derimod at afholde festen uden for byen, skal gæsterne ikke bekymre sig om parkeringsfaciliteter.

...

Kenneth, partner i Eventbutler

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen Partner i Eventbutler

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark